muratti Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Jest bi prisel ceprav nisem clan kluba, a lahko, malo družbe nebi skodaval, sem pa z Bleda kr blizu mi je. lp.
Petzl Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Jest bi prisel ceprav nisem clan kluba, a lahko, malo družbe nebi skodaval, sem pa z Bleda kr blizu mi je. lp. Seveda lahko prides, ni problema :OK: , srecanje in blagoslov sta namenjena vsem motoristom ne glede na to, ali so clani kluba ali ne. lp
jupiter Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Jest bi prisel ceprav nisem clan kluba, a lahko, malo družbe nebi skodaval, sem pa z Bleda kr blizu mi je. lp. Tudi jst iz Bleda in tudi jst nečlan. :whistle: Se vidmo gor :kva2:
Petzl Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Tudi jst iz Bleda in tudi jst nečlan. :whistle: Se vidmo gor :kva2: no super :OK: Naj ponovno omenim se to, da je bone za kosilo potrebno kupiti na Dovjem, za tiste ki bodo jedli lp
beno Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Jes tut nism član, samo pridem! .) Morem tanovga žegnat O:-)
jupiter Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 (popravljeno) :photo: Ker panoramske slike ne morem prlimat - evo ena za tolažbo [attachmentid=69452] Popravljeno Maj 6, 2006. Popravil jupiter
glažar Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Kot vidite na prvi sliki nas je prišel pogledat tudi Kekec iz Kekčeve dežele. Na drugi Pogon na tri osle četrti daje komando. NA četrti pa nova poletna uniforma za Gorenjske policistke,ki bodo delovale izključno v Zgornjesavski Dolini.
Petzl Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Ja super je blo :OK: una bejba pa tut :D ...so glazarju skor oci vn padle :P zacel smo s pometanjem... .... nadaljeval s popravljanjem avtomobila ki je "crknil" (poljeuzgau :OK: ) ...prisel je tovaris visji komandant (policist), ki je kasneje vodil skupino proti Kranjski Gori .... zbrano ljudstvo
Red Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 (popravljeno) Gospodje, fajn se mejte....bi prišli tudi iz Pomurja, pa ob takšni vremenski napovedi bolj na tesno kaže. :doze: Pridemo ob naslednji priložnosti, ko bo pasala senca. BTW: pride kdo na vožnjo Pomurske sekcije 11.5.? Popravljeno Maj 6, 2006. Popravil Red
Petzl Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 ... za konc pa se ena taka... kako bi se temu rekl... taprava! :OK:
Tiger Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Ja,fajn je blo :OK: Vreme super,na cajte kar že mal prevroče :P
era Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Fajn je blo. Pa ta nove ženske uniforme tut dobr zgledajo. Kdaj pa moški pridejo na vrsto? :D
Sanda7 Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 pa golaž je bil tud :OK: svaka čast ste me presenetli gorenci z količino mesa :D
Gallus Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 ... tudi gorenci niso več to, kar so bili ... :OK: :grrr :OK:
pero747 Objavljeno Maj 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 V imenu članov IPA MK GORENJSKA in v svojem imenu se zahvaljujem vsem ki ste se danes udeležili srečanja. LP Bobby
Tanjuška Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 pa golaž je bil tud :OK: svaka čast ste me presenetli gorenci z količino mesa :D ja hehe, sm opazla kok si ga snedla, hehe, sm se že ustrašla da boš pretiravala :D PS: hvala za štrudl, vvvaaa kera gorenka :lol1:
vulcan Objavljeno Maj 7, 2006 Opozori Objavljeno Maj 7, 2006 Jaz sem bil vceraj, sem bil zelo :OK: presenecen nad celotno organizacijo. Res je bilo zelo prijetno spet videt po dolgem casu vse znance in prijatelje iz gorenjskega konca. V glavnem, fantje in dekleta iz organizacije IPA se tako naprej :OK: :OK: :OK: .
jalovec Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 Kot slišim je bilo fajn, ker se zaradi sluzbenih obveznosti nisen udeležil prireditve ,vam vseeno cestitam in vam zelim, da tako uspešno nadaljujete začeto delo MAŠONOV :angry: iz RATEČ . Kdor je pravi mu vse rata :OK:
raubritter Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 fajn je blo :OK: golaž dobr :OK: štrudl tut :OK: pohvale :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se