Thundercat Objavljeno Maj 30, 2002 Opozori Objavljeno Maj 30, 2002 ICE: a ti si pri Road W..... Thundercat
Pervy Objavljeno Maj 31, 2002 Opozori Objavljeno Maj 31, 2002 quote: Pa una bi lohk pršla - Natalija Verboten, da bi mal dekolte pokazala Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo... JA JA JA, daj ice naj pride kot gostja pa naj malo hodi med novinarji za "public relations"! pa prosim brez petja.. TO RESNO MISLIM!!!!! HOCEM NATALIJO!!!!! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
strom Objavljeno Maj 31, 2002 Opozori Objavljeno Maj 31, 2002 quote: quote: Pa una bi lohk pršla - Natalija Verboten, da bi mal dekolte pokazala Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo... JA JA JA, daj ice naj pride kot gostja pa naj malo hodi med novinarji za "public relations"! pa prosim brez petja.. TO RESNO MISLIM!!!!! HOCEM NATALIJO!!!!! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Tud če ne... Ice, če bo še kakšen takle sumljiv predlog, zakleni. Sej bo striptiz za joške gledat, ampak LEPO PROSIM NEJ JI POL VSAJ NEKDO ZALIMA USTA AL PA GLASILKE SPUL! LP
dubi Objavljeno Junij 1, 2002 Opozori Objavljeno Junij 1, 2002 Mene pa zanima, kuk je karta za en dan, dva dni, tri dni (petek-nedelja), pa kaksne so cene predprodaji, na dan feste, preko emaila! Dubi
strom Objavljeno Junij 1, 2002 Opozori Objavljeno Junij 1, 2002 quote: Mene pa zanima, kuk je karta za en dan, dva dni, tri dni (petek-nedelja), pa kaksne so cene predprodaji, na dan feste, preko emaila! Dubi Sve isto... Že tko ni drago, ti bi pa še šparu... LP
hotschko Objavljeno Junij 2, 2002 Opozori Objavljeno Junij 2, 2002 ERIC SARDINAS RULZ !!! (icethankszainfo press) Če ne druzga morate zaradi tega modela pridet v Lendavo ... hotschko
gaberkosir Objavljeno Junij 2, 2002 Opozori Objavljeno Junij 2, 2002 a gdo ve, če se bo dal finale fuzbala gledat u nedelo? g.k.
Ice Objavljeno Junij 3, 2002 Opozori Objavljeno Junij 3, 2002 quote: Mene pa zanima, kuk je karta za en dan, dva dni, tri dni (petek-nedelja), pa kaksne so cene predprodaji, na dan feste, preko emaila! Dubi preberi to temo - stran 4. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Mačica Objavljeno Junij 3, 2002 Opozori Objavljeno Junij 3, 2002 quote: ERIC SARDINAS RULZ !!! (icethankszainfo press) Če ne druzga morate zaradi tega modela pridet v Lendavo ... hotschko Hočko, moj arhivar, daj me razsvetli. Kdo je Eric Sardinas? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
hotschko Objavljeno Junij 3, 2002 Opozori Objavljeno Junij 3, 2002 quote: Hočko, moj arhivar, daj me razsvetli. Kdo je Eric Sardinas? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Macica, pridi v Lendavo, glej na oder, ko vidiš hudiča s kitaro je to on ... hotschko
strom Objavljeno Junij 3, 2002 Opozori Objavljeno Junij 3, 2002 quote: ... Jst nisem bil še na nobenem zboru zaradi glasbe in skupin pa tud na temu nebom, predvsem zaradi VISOKE vstopnine! Jst grem na zbor zaradi motoristov, klape , žura... Mene tam ne bo, je stvar že rok koncert na katerem paradirajo motoristi!Stvar ni zame! Thundercat ...pa res še nisi bil na RW... LP
dubi Objavljeno Junij 3, 2002 Opozori Objavljeno Junij 3, 2002 preberi to temo - stran 4 quote: Ja to vem, sm že prej brala. Mene bolj zanima en dan, ker za vse tri dni ne morem pridet-služba. Kuk stane karta za en dan, v predprodaji, na dan, po emailu? Dubi
Ice Objavljeno Junij 3, 2002 Opozori Objavljeno Junij 3, 2002 dnevnih kart ni. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Lena Objavljeno Junij 3, 2002 Opozori Objavljeno Junij 3, 2002 no ce bo lepo vreme pridema verjetno tudi midva z Diablom...čeprav močno upam, da ne boste vsi vse tri dni pijani ko "marije"... Boljše LENA kot nobena
Ice Objavljeno Junij 3, 2002 Opozori Objavljeno Junij 3, 2002 ehehehehe.....nope,jaz sigurno ne. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
hotschko Objavljeno Junij 3, 2002 Opozori Objavljeno Junij 3, 2002 quote: no ce bo lepo vreme pridema verjetno tudi midva z Diablom...čeprav močno upam, da ne boste vsi vse tri dni pijani ko "marije"... Boljše LENA kot nobena Če prideta zgodaj dopoldne so še možnosti, da nas uloviš relativno trezne ... hotschko
Pervy Objavljeno Junij 4, 2002 Opozori Objavljeno Junij 4, 2002 quote: quote: no ce bo lepo vreme pridema verjetno tudi midva z Diablom...čeprav močno upam, da ne boste vsi vse tri dni pijani ko "marije"... Boljše LENA kot nobena Če prideta zgodaj dopoldne so še možnosti, da nas uloviš relativno trezne ... hotschko ja v petek dopoldan! v soboto bomo ze vstali z 5 promili! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
Perla Objavljeno Junij 4, 2002 Opozori Objavljeno Junij 4, 2002 Motosvetovci lahko dobite vstopnice za Lendavo po internetovski ceni (3.700) pri meni (le poiskati me morate ) ... rezervacije v topicu Vstopnice za Lendavo. ---------------- "jest nc kriva" ... Perla Popravil/a - Perla dne 04/06/2002 ob 11:38:18
kekec III Objavljeno Junij 4, 2002 Opozori Objavljeno Junij 4, 2002 Do kdaj je deadline za nakup kart ? S.F.S.N.
Mačica Objavljeno Junij 4, 2002 Opozori Objavljeno Junij 4, 2002 Hm, a je tolk dober program, da se mi splača vsak dan od Slovenskih konjic do Lendave vozit? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
klimbra Objavljeno Junij 4, 2002 Opozori Objavljeno Junij 4, 2002 quote: Hm, a je tolk dober program, da se mi splača vsak dan od Slovenskih konjic do Lendave vozit? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut NEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! Tok je dobr,da se ti splača tam prespat!!!!!!!!!!!!! K ne ICE ???????????? Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
Lucky Objavljeno Junij 4, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 4, 2002 quote: Hm, a je tolk dober program, da se mi splača vsak dan od Slovenskih konjic do Lendave vozit? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Ne, Macica, tolk je dober, da moraš kar tam prespati. Dej no, zabava mora trajat do jutra. Burn to be wild
Ice Objavljeno Junij 4, 2002 Opozori Objavljeno Junij 4, 2002 lahko samo diplomatsko podpiram izjavi kolegov klimbre in lucky-ja - ce ne bi samohvala smrdela bi pa se kaj drugega rekel. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Einherjar Objavljeno Junij 4, 2002 Opozori Objavljeno Junij 4, 2002 Se posebej bo v petek dobro, ker Sweet Sorrow igrajo. Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se