Ice Objavljeno Junij 4, 2002 Opozori Objavljeno Junij 4, 2002 mislis? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Zoolo Objavljeno Junij 4, 2002 Opozori Objavljeno Junij 4, 2002 Ma hudo bo skoz, hej keri jado pa sploh pomisli da bi se gor pa dol vozu? Macica, dve noci tri dni peklenskega žura. Been there, ...itaQ ... pridem spet! (NojaspalkainšotorobveznaopremazaLendavoPRESS) Z.t.H. P.S.: Ledeni, neupravicena in bahaška samohvala je eno, drugo je pa če se ima ekipa res s čim pohvaliti (like MC RW). Tko da ti kar useki iz vseh topov ne moreš preterat. ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! )
Perla Objavljeno Junij 5, 2002 Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 quote:P.S.: Ledeni, neupravicena in bahaška samohvala je eno, drugo je pa če se ima ekipa res s čim pohvaliti (like MC RW). Tko da ti kar useki iz vseh topov ne moreš preterat. ---------------- "jest nc kriva" ... Perla
Einherjar Objavljeno Junij 5, 2002 Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 Ice: valda bo dobr, koncno neki k bo zgal :> Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
Ice Objavljeno Junij 5, 2002 Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 gasilci so ze v pripravljenosti ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Mačica Objavljeno Junij 5, 2002 Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 quote: quote: Hm, a je tolk dober program, da se mi splača vsak dan od Slovenskih konjic do Lendave vozit? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Ne, Macica, tolk je dober, da moraš kar tam prespati. Dej no, zabava mora trajat do jutra. Burn to be wild Ja prespat že, sam mam tist vikend en tečaj v Konjicah, pa ne vem če bi se mi dalo celi prekrokani in zaspani vozit iz Lendave v Konjice pa nazaj. Če bi se šlo za prespat, bi pol rajš doma na Ptuju prespala. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
Lucky Objavljeno Junij 5, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 Ja, al pa da se nažurana in utrujena voziš pozno domov spat, pa si pol zjutraj isto prekrokana. Če te moti hrup, da ne moreš spat, rešiš zadevo s čepki, tko kot jaz. Živ bog me ne zbudi, razen mačka. Burn to be wild
sparonar Objavljeno Junij 5, 2002 Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 quote: .... Če te moti hrup, da ne moreš spat, rešiš zadevo s čepki, tko kot jaz. Živ bog me ne zbudi, razen mačka. Burn to be wild Sorry, ker sn se drznu vmešavat med pogovore, ampak, glede ?e si pravi biker: 1. te hrup ne sme motit 2. pred šesto uro zjutraj se res ne spodobi hodit spat na takih gala prireditvah 3. ?e pa je že hrup premo?en, daš na zob še enih par pirov... in prišparaš na ?epkih c-ya there
SF Objavljeno Junij 5, 2002 Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 Šparat je treba, pa naj stane kolikor hoče! Jebeš mir bez rata!
hotschko Objavljeno Junij 5, 2002 Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 Hrup ?? ... kakšen hrup, jaz se zbudim, ko neha ropotat ... hotschko {Born To Lose Live To Win}
Wobewt Objavljeno Junij 5, 2002 Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 ...tole gor - ...hrup je za zdravje...
LuCy Objavljeno Junij 6, 2002 Opozori Objavljeno Junij 6, 2002 Kaj mislite, kolk folka bo letos ? Če gledamo dve, tri leta nazaj in ce primerjamo z raznimi tujimi zbori pa če upoštevamo dejstvo, da je letos desetič .... Meni je super, ker so koncerti na PROSTEM!!!! in ker je ozvočenje kr v redu, še posebno glede na dejstvo, da muska ni povsem v prvem planu. Aja, pa men je tud fajn ce pokajo - "lakse se spava". Uf, bo guzva .... Jaz recimo poznam kakih 10 ljudi, ki so od mene izvedeli, kako tam izgleda in se bodo letos prišli na lastne oči in uhlje prepričat. Torej, ce jih vsak, ki je bil kdaj na zboru, pripelje s sabo še 10 ... Pocasi se dalec pride, hitro pa se dlje. LuCy
Ice Objavljeno Junij 6, 2002 Opozori Objavljeno Junij 6, 2002 lucy.........NEHAJ ,plac ni narejen za 100k ljudi!! ....pa se nam se bo ftrgal! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Lucky Objavljeno Junij 6, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 6, 2002 Ja, ja, hup je že kul, ampak mam teorijo, da hočem še pri 50 in več letih uživat v svoji zvrsti glasbe, ne da bi mi bil za to potreben slušni aparat. Resno, tud na koncerte nosim čepe, pa jih dam not, če je zadeva premočna. Jebat ga, sam dva uhla mam. Na motorju delam enako in kolikor sem bral po forumih, to počne precejšnje število bikerjev. Je pa tko, da če žuraš dva dni, se je treba vseen mal spočit, da lahko greš v nedelo dam. Men se na motorju začne zlo hitro dremat, če nisem čist pri sebi. Burn to be wild
Einherjar Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 quote: Aja, pa men je tud fajn ce pokajo - "lakse se spava". Pocasi se dalec pride, hitro pa se dlje. LuCy A ti mislis spat tam... Kaj mislis, da ti bo en tip dal kaj miru?? Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
Ice lady Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 ERIC SARDINAS RULZ !!! (icethankszainfo press) Če ne druzga morate zaradi tega modela pridet v Lendavo ... Torej, če ste Sardinasa zamudili v Tivoliju in v Kopru vam ne priporočam, da storite to še v tretje... kakšen stas in glas... Ice Lady
Ice Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 quote: kakšen stas in glas... Ice Lady aja?!? ....huh?? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Chebi Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 Ice: a teb pa ni všeč? God bless the losers, for they determine the winners!
Ice Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 pa recmo takole: rockpicke sem raj gledal (cepravtotudirataloenolicnopress) ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Chebi Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 Še zmeraj ti ostanejo...Sestre! God bless the losers, for they determine the winners!
Ice Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 yeah right..... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Ice lady Objavljeno Junij 8, 2002 Opozori Objavljeno Junij 8, 2002 quote: kakšen stas in glas... Ice Lady aja?!? ....huh?? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. no, ja .....saj veš samo ti... Ice Lady
Robert Objavljeno Junij 9, 2002 Opozori Objavljeno Junij 9, 2002 Ice, komaj čakam Lendavo, sam nekaj bi te pa vseeno prosil, daj rečte gostincem, da naj malo več hrane nabavijo, da ne bomo v nedeljo zjutraj od lakote crkavali, kot prejšnje leto Pozdrav od Roberta
klimbra Objavljeno Junij 9, 2002 Opozori Objavljeno Junij 9, 2002 Jest pa že imam karto.......hahaha!!!!!!! Se vidimo tam!!!!!!!!!!!Over and out iz te teme!!!! Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
Ice Objavljeno Junij 9, 2002 Opozori Objavljeno Junij 9, 2002 quote: Ice, komaj čakam Lendavo, sam nekaj bi te pa vseeno prosil, daj rečte gostincem, da naj malo več hrane nabavijo, da ne bomo v nedeljo zjutraj od lakote crkavali, kot prejšnje leto Pozdrav od Roberta vec kot jim povedati,BTW smo jim ze lansko leto in ni nobeden verjel,ne moremo.samo primer: eden se je celo sobotno noc (od 20.30 do 04.00 je naredil cca.30 vozenj) vozil s caddy-jem po robo! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se