Ice Objavljeno Junij 9, 2002 Opozori Objavljeno Junij 9, 2002 quote: no, ja .....saj veš samo ti... phew ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
YZFgeorge Objavljeno Junij 9, 2002 Opozori Objavljeno Junij 9, 2002 quote:Jest pa že imam karto.......hahaha!!!!!!! Jaz bom pa 700sit razlike v karti raje v lepo vreme investiral. Če bo lepo 700sit ne peče, če bo grdo pa.... Accelerate 'till you see God ....then brake.
LuCy Objavljeno Junij 11, 2002 Opozori Objavljeno Junij 11, 2002 ERIC SARDINAS - sth like joe satriani, se mi zdi, a mam prav? Pocasi se dalec pride, hitro pa se dlje. LuCy
Lucky Objavljeno Junij 11, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 11, 2002 Po Hotschkovih besedah je Sardinas precej bolj divji. Burn to be wild
Einherjar Objavljeno Junij 11, 2002 Opozori Objavljeno Junij 11, 2002 quote: quote: A ti mislis spat tam... Kaj mislis, da ti bo en tip dal kaj miru?? Ja, ce pa ne bo miru pa dve okrog uses pa ven iz "bajte"!!! Pocasi se dalec pride, hitro pa se dlje. LuCy se bova ze doma zmenila, jih bos po riti dobila :) Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
LuCy Objavljeno Junij 11, 2002 Opozori Objavljeno Junij 11, 2002 Pazi, mam valjar Pocasi se dalec pride, hitro pa se dlje. LuCy
Einherjar Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 quote: Pazi, mam valjar Pocasi se dalec pride, hitro pa se dlje. LuCy Mouchi baba, da naum nalomu, k dam pridem... Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
Ice Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 kot bi rekel zajcek: ....lav iz in di eer... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Einherjar Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 quote: kot bi rekel zajcek: ....lav iz in di eer... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Prepozno. Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
Einherjar Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 quote: Prepozno? A si že oprašen? Brrrm Jaz bom tiho - Lucy, kar ti jima povej, stajercema :) Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
Brrrm Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 Kdor molči, desetim odgovori (ljudski rek) Brrrm
Lucky Objavljeno Junij 12, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 Mimogrede, Einherjer, ob keri uri naj bi vi igrali? Ne bi vas rad zamudil, pa me zanima, kdaj moram iz službe. Burn to be wild
Einherjar Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 quote: Mimogrede, Einherjer, ob keri uri naj bi vi igrali? Ne bi vas rad zamudil, pa me zanima, kdaj moram iz službe. Burn to be wild Odkrito povedano se ne vem, ker mozakar ki rihta to ni se odgovoril na mail, ki sem mu ga v cetrtek poslal. Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
Ice Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 po dosedanji praksi prvi bandi ne igrajo pred 15.00. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Einherjar Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 quote: po dosedanji praksi prvi bandi ne igrajo pred 15.00. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Danes sem govoril z njim - Rajkotom - in mi je zatrdil, da bo poslal mail z vsemi podatki - seveda ga se ni :) A bi ga ti malce opomnil? Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
Ice Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 nope,ne bi.kar ti ga drezaj in opominjaj.pa se perotu poslji kaksen majlcek. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Einherjar Objavljeno Junij 13, 2002 Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 Evo it is official: Sweet Sorrow po uradnem razporedu nastopijo v petek ob 18.55 (vsi pa vemo, kako je s temi razporedi...) Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
Ice Objavljeno Junij 13, 2002 Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 I´ll be there. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Einherjar Objavljeno Junij 13, 2002 Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 quote: I´ll be there. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Aja, the best... jest sem pa mislu, da te ne bo, k je bul tko kur*ev zbor :)) Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
Lucky Objavljeno Junij 13, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 quote: Evo it is official: Sweet Sorrow po uradnem razporedu nastopijo v petek ob 18.55 (vsi pa vemo, kako je s temi razporedi...) Einherjer ------------- www.firestartersmc.com Odlično!! Mi vsaj ne bo treba SS vozit do Lendave. Raje mam LT. Burn to be wild
Einherjar Objavljeno Junij 13, 2002 Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 jaz imam namen tako ali tako - tudi ce ne bi igral tam - ze dopoldan picit gor in se utaborit. Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
Lucky Objavljeno Junij 13, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 Saj res! Kdo že skrbi za motosvetov plac? Moj šotor je velik 2×2 m. Pa terasco bi mel spredaj. Burn to be wild
bmw Objavljeno Junij 13, 2002 Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 quote: Saj res! Kdo že skrbi za motosvetov plac? Moj šotor je velik 2×2 m. Pa terasco bi mel spredaj. Burn to be wild ......pa roštilj tudi ne bi bilo slabo,a????........ lp., bmw
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se