hotschko Objavljeno Junij 13, 2002 Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 Jeb***i ... bom moral v soboto zvečer za kakih 5 ur iz Lendave na koncert O.S.T. pičit. Pismo ... to pomen, da bom v soboto do 24h brez pijače, ker se bom popoldan iz Lendave odpeljal in zvečer nazaj in še ful dogajanja in bendov bom zamudil .... grrrrr ... ampak saj bo boljš ... Ice, a Sardinas igra v petek al soboto ?? hotschko {Born To Lose Live To Win}
Einherjar Objavljeno Junij 13, 2002 Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 quote: Ice, a Sardinas igra v petek al soboto ?? hotschko {Born To Lose Live To Win} Petek Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
hotschko Objavljeno Junij 13, 2002 Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 No sem šel na http://www.road-warriors-club.si pogledat spored in mi je petkov ful bolj všeč, tako da sem kar malo potolažen . Žal mi je le Demolitionov in HeleneB... hotschko {Born To Lose Live To Win}
Lucky Objavljeno Junij 14, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 14, 2002 quote: ......pa roštilj tudi ne bi bilo slabo,a????........ lp., bmw A to pomeni, da si se javil za roštiljmojstra? Burn to be wild
LuCy Objavljeno Junij 17, 2002 Opozori Objavljeno Junij 17, 2002 Jeb***i ... bom moral v soboto zvečer za kakih 5 ur iz Lendave na koncert O.S.T. pičit. Pismo ... to pomen, da bom v soboto do 24h brez pijače, ker se bom popoldan iz Lendave odpeljal in zvečer nazaj in še ful dogajanja in bendov bom zamudil .... grrrrr ... ampak saj bo boljš ... Ice, a Sardinas igra v petek al soboto ?? hotschko {Born To Lose Live To Win} Prav ti bodi, zakaj se pa niste za Lendavo zagrebli - bi imeli ful publike - se zal vam bo !!!!
LuCy Objavljeno Junij 17, 2002 Opozori Objavljeno Junij 17, 2002 jaz imam namen tako ali tako - tudi ce ne bi igral tam - ze dopoldan picit gor in se utaborit. Einherjer Jst tuuuuuuuud!!! Zvecer po sedmi uri pa eno osebo fuuuuuul dekoncentrirat :wink: (povracilni ukrepi za par postov nazaj!!!!)
Einherjar Objavljeno Junij 17, 2002 Opozori Objavljeno Junij 17, 2002 jaz imam namen tako ali tako - tudi ce ne bi igral tam - ze dopoldan picit gor in se utaborit. Einherjer Jst tuuuuuuuud!!! Zvecer po sedmi uri pa eno osebo fuuuuuul dekoncentrirat :wink: (povracilni ukrepi za par postov nazaj!!!!) Hmmm.. le koga?? :*
gapec Objavljeno Junij 18, 2002 Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 A bo kakšna skupna fura do lendave???
klimbra Objavljeno Junij 25, 2002 Opozori Objavljeno Junij 25, 2002 Če ima kdo probleme z robo u Lendavo prpelat.......eto,pr men velik placa u prtlažniku.Motor ostaja doma :( :( cinšpulapress
Lucky Objavljeno Junij 25, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 25, 2002 Opa Klimbra, tole pa zveni zanimivo. Ravno razmišljam, kva vse bom moral zraven vzet, ker bo zgleda cel vikend bolj j*beno vreme :( :( A lahko vlečeš prikolico? :wink: :wink: :D :D :D
strom Objavljeno Junij 25, 2002 Opozori Objavljeno Junij 25, 2002 OK folk, moja malenkost bo mela sabo kuhalnik pa pisker... lahko naredite urnik kdaj si bo kdo kavo/župo/hrenovke/riž kuhov... LP
trisha Objavljeno Junij 26, 2002 Opozori Objavljeno Junij 26, 2002 hm klimbra...... slišat je žalostno, ampak bi se pa lahk kej zmenil, da bi blo za vse dobr lp
Mačica Objavljeno Junij 26, 2002 Opozori Objavljeno Junij 26, 2002 Če ima kdo probleme z robo u Lendavo prpelat.......eto,pr men velik placa u prtlažniku.Motor ostaja doma :( :( cinšpulapress Klimbra a bi vzel moj šotor in spalko (da je ne bom spet zgubila z motorja)?
pupa Objavljeno Junij 26, 2002 Opozori Objavljeno Junij 26, 2002 Če ima kdo probleme z robo u Lendavo prpelat.......eto,pr men velik placa u prtlažniku.Motor ostaja doma :( :( cinšpulapress Kdaj pa greš? V petek ali soboto? pa BTW... samo v petek bo slabo.. v soboto in nedeljo pa sonce!!!
hotschko Objavljeno Junij 26, 2002 Opozori Objavljeno Junij 26, 2002 ...pa BTW... samo v petek bo slabo.. v soboto in nedeljo pa sonce!!! V Lendavo v vsakem vremenu... jaz morda že v četrtek, v petek še na kakšno furo od tam, ko pa je enkrat šotor postavljen in marela nad glavo, pa probljema več spljoh ni... (pivovpotokih press)
LuCy Objavljeno Junij 26, 2002 Opozori Objavljeno Junij 26, 2002 (pivovpotokih press) Ma le glej, da ne boš potem v soboto z odra padu :lol: ( pazi, kako se boš obnašal na tisti slavni ploščadi, kjer je nekoč pred davnimi časi, še v pionirskih časih nastopala tudi moja malenkost :wink: ) (Jazsemvednonatekočempress)
Mačica Objavljeno Junij 26, 2002 Opozori Objavljeno Junij 26, 2002 Hm, kdo se pol javi, da bo rezerviral plac za motosvetovce?
gaberkosir Objavljeno Junij 26, 2002 Opozori Objavljeno Junij 26, 2002 a kdo ve kje se prodajajo karte v predprodaji za lendavo?
Ice Objavljeno Junij 26, 2002 Opozori Objavljeno Junij 26, 2002 a kdo ve kje se prodajajo karte v predprodaji za lendavo? na vsakem plakatu in tudi na flyerjih pise - spodaj.ali pa naroci po netu.
klimbra Objavljeno Junij 26, 2002 Opozori Objavljeno Junij 26, 2002 Grem u petek....ne glede na vreme....hahahahahahaaaa....ker bom meu streho nad glavo.Kdor kej rab za prepelat......danes na 3M info.....jutri popoldne poberem prtljago....dostavim na zborno mesto....za minimalno plačilo tudi postavim šotore....seveda pod pogojem,da ICE zrihta dostop do placa z avtomobilom.....ker jest,tok švohcen težko velik robe okol nosim. :D :D :D :D
Mačica Objavljeno Junij 26, 2002 Opozori Objavljeno Junij 26, 2002 ....za minimalno plačilo tudi postavim šotore.... Kolk bi pa računu? Pir? Dva?
klimbra Objavljeno Junij 26, 2002 Opozori Objavljeno Junij 26, 2002 ....za minimalno plačilo tudi postavim šotore.... Kolk bi pa računu? Pir? Dva? Najmanj dva.....ker si bo verjetno tut ICE provizijo vzel :D :D :D
HHV Objavljeno Junij 26, 2002 Opozori Objavljeno Junij 26, 2002 Najmanj dva.....ker si bo verjetno tut ICE provizijo vzel :D :D :D He, he, sem v Medvodah tista dva pira pršparu, ko te ni bilo. Zdaj si jih boš pa pošteno prslužil. OK, evo mene kandidata za šotor pelat in mi ga postavit. Velja??? Please!!!!! LP HHV
Klo Objavljeno Junij 26, 2002 Opozori Objavljeno Junij 26, 2002 Hojla folk! Mogoče kdo ve kako je z avtom se spravit gor v Lendavo...? :?: Ste kej na tekočem kako je z varnostjo na parkingu in seveda s samim parkingom? Pozdravček!
sparonar Objavljeno Junij 26, 2002 Opozori Objavljeno Junij 26, 2002 Kdor gre v petek okol dveh ali treh iz Lj. naj mi to sporoči, de ne bom pol sam na pire ob avtocesti hodu :) ....in gledal po nebu, kdaj bo nehal scat :cry: . c-ya
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se