Kruse Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 Ce slucajno koga zanima....bo v organizaciji MK Moto Guzzi v Mozirju, Hotel Benda. Vec informacij na prilozeni sliki ali domaci strani kluba. [attachmentid=68343]
Zdrawc Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 Pridem.... :grim ...čeprow nimam guzzlna :grrr A bo slučajno, kej za spit :hmm:
PERO58 Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 A bo kaka Guzza na raspolago? :whistle:
tomaž79 Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 glede na to da sem sosed bom tudi jaz šel pogledat ! :naughty:
Kruse Objavljeno April 26, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 26, 2006 Nisem nikjer zasledil, da je posedovanje ali lastninjenje Guzzlna pogoj za obisk/udelezbo/.... Guzze bojo, Guze (najbrz) tudi, in najbrz se ve, kaj se potrebuje za testne voznje (obojega) NE BO PA ... BLAGOSLOVA! Kdor si ga bo vseeno zazelel, se bo blagoslavljal sam s pijaco po lastni izbiri! :D
Kruse Objavljeno Maj 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Aha, pa se nekaj.... Japonarji zazeljeni. Zakaj? Da se bo izkazalo, da so to manjvredni..... Ma ne, ne bom nadaljeval.....
moto rider Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 glede na to da sem sosed bom tudi jaz šel pogledat ! :naughty: Potem pa kar peš pridi, da ti ne bodo "riževega narastka" pojedli! :D :D :naughty:
MARJA Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Aha, pa se nekaj.... Japonarji zazeljeni. Zakaj? Da se bo izkazalo, da so to manjvredni..... Ma ne, ne bom nadaljeval..... Zato pa imam motor narejen v Evropi. :yea1:
billy Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Pa narjen z rokami ciganov,turkov in ostale svojati.... :OK: :yea1: Ma dons se sam mal zajbavam,da ne bote preveč zares vzel. :grrr c
Kruse Objavljeno Maj 2, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 Zato pa imam motor narejen v Evropi. :yea1: :worship: :blush: Maja.... :worship:
Kruse Objavljeno Maj 2, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 Pa narjen z rokami ciganov,turkov in ostale svojati.... :OK: Cigani in ostal svojat ne znajo ravnati z motorji.... Ali pa.... da recem, motorji so njihova specialnost...... Te zanima, s kaksnimi cunjami izolirajo zice s kljucavnice? NE! Ne bom izdajal njihovih profesionalnih skrivnosti....
Frenky Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 Aha, pa se nekaj.... Japonarji zazeljeni. Zakaj? Da se bo izkazalo, da so to manjvredni..... Ma ne, ne bom nadaljeval..... OK, jaz pa moja Yamaha prideva. In to zanalašč :P
lokostrelec Objavljeno Maj 21, 2006 Opozori Objavljeno Maj 21, 2006 OK, jaz pa moja Yamaha prideva. In to zanalašč :P Jaz sem se jim enkrat z mojim Daelimom pridružil ( smo šli na celjski sejem ) pa me niso nagnali :) . Tako, da jih pridem pogledat tudi v Mozirje. Pa njihovi motorji so tudi kar paša za oči :eek:
SiR Objavljeno Maj 21, 2006 Opozori Objavljeno Maj 21, 2006 Ful bi pršu ampak žal tokrat ne morem. :(
Zdrawc Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Ful bi pršu ampak žal tokrat ne morem. :( Ti je lahko kar žal :grim Pir je bil glih prow mrzu :OK: :beer2: Celo testnega Grisota so imeli :blush: , jaz pa brez opreme, da bi ga šel malo probat :slap:
lokostrelec Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 Bilo je super :OK: ! Marsikaj za videt in slišat. Tale je pa sploh zanimiv... :eek: [attachmentid=71227][attachmentid=71224]Bilo je super :OK: ! Marsikaj za videt in slišat. Tale je pa sploh zanimiv... :eek:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se