Vale Objavljeno Maj 4, 2006 Deli Objavljeno Maj 4, 2006 Ravno prav sem star, da sem si s tem nabral slabih izkušenj. :grim Pred davnimi leti sem hotel iti na jug. Močno je deževalo! :eek: Malo sem počakal, nakar je zapadlo pol metra snega! :o :o :o Lani sem imel "na jugu" spet sneg do nižin. :? V vmesnem obdobju, pa še en kup deževnega sranja! Za prvomajske praznike, bom odslej (ker bom šminker) vedno doma. Pa kon'c!!! :grim :( Lani sem cele prvomajske praznike preživela v Bosni, pa je bilo skozi sončno vreme ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 12, 2006 Deli Objavljeno Maj 12, 2006 Lani sem cele prvomajske praznike preživela v Bosni, pa je bilo skozi sončno vreme ... Alah Akhbar! :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Maj 12, 2006 Deli Objavljeno Maj 12, 2006 Vse je v pravilni izbiri prvomajske destinacije. Mi smo imeli 15 dni suhega vremena z temperaturami tam okoli 30stopinj, morje preko 20 :grim Od doma so pa poročali o nekem snegu na 700mnm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 12, 2006 Deli Objavljeno Maj 12, 2006 Pozabil si napisat, da ste bli v črni Afriki :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Maj 12, 2006 Deli Objavljeno Maj 12, 2006 Hola fičo! Ah, joj... kakor so ti povedali že nekateri drugi, čar lepega izleta, praznikov, počitnic itd je v pametni izbiri destinacije. Če rineš vedno v en in isti zajeb, hja dragi moj, tle ti pač ne more noben pomagat... Poglej malo naokoli, bo veliko lepše :) Na Sardiniji (in Korziki) je bil ves čas sonček, temperature pa med 24 in 28 stopinjami. Prav fajn :naughty: SharpNinja in freya 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 12, 2006 Deli Objavljeno Maj 12, 2006 Hola fičo! Ah, joj... kakor so ti povedali že nekateri drugi, čar lepega izleta, praznikov, počitnic itd je v pametni izbiri destinacije. Če rineš vedno v en in isti zajeb, hja dragi moj, tle ti pač ne more noben pomagat... Poglej malo naokoli, bo veliko lepše :) Na Sardiniji (in Korziki) je bil ves čas sonček, temperature pa med 24 in 28 stopinjami. Prav fajn :naughty: :worship: spet si užival....sardinija :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Maj 13, 2006 Deli Objavljeno Maj 13, 2006 Na Sardiniji (in Korziki) je bil ves čas sonček, temperature pa med 24 in 28 stopinjami. Prav fajn :naughty: J...š ti sardinijo in korziko, če pa je Hrvaška najlepša dežela na svetu, Durbrovnik pa najlepše mesto v najlepši deželi z najlepšim morjem. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Maj 13, 2006 Deli Objavljeno Maj 13, 2006 J...š ti sardinijo in korziko, če pa je Hrvaška najlepša dežela na svetu, Durbrovnik pa najlepše mesto v najlepši deželi z najlepšim morjem. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Morje in dežela ni slaba,ampak ljudje.......... :hmm: :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 Morje in dežela ni slaba,ampak ljudje.......... :hmm: :devil: :devil: :devil: Ljudje tudi ne, če jih ne gledaš skozi politiko... še posebej v Dalmaciji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 Ljudje tudi ne, če jih ne gledaš skozi politiko... še posebej v Dalmaciji tako, julija sem v Dalmaciji :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se