šokac Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Nismo registrirano društvo, si pa želimo, da se motoristi v našem kraju in okolici med seboj spoznamo in ko nam dopušča čas tudi družimo. Na žalost, kljub malemu kraju se vsi motoristi med seboj ne poznamo. Zato vabimo tudi vas na enodnevno skupno srečanje, da se nam pridružite in, da izmenjamo izkušnje in se skupaj poveselimo. Lp, Šokac
tom Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 tak kot sem že v enem drugem delu foruma napisal...pridem skoraj 100%, pa upam da še kdo od motosvetovcev, da se spoznamo. p.s.: upam, da bo možno dobit tudi motosvet nalepke
moto rider Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Nismo registrirano društvo, si pa želimo, da se... Zato vabimo tudi vas, da se nam pridružite in, da izmenjamo izkušnje in se skupaj poveselimo. Lp, Šokac Lepa gesta Šokac!!! :yea1: :OK: :D
šokac Objavljeno Maj 2, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 Lepa gesta Šokac!!! :yea1: :OK: :D Hvala Fičo, še lepše bo, če si boste vzeli čas in se odzvali povabilu. .)
PERO58 Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 Nismo registrirano društvo, si pa želimo, da se motoristi v našem kraju in okolici med seboj spoznamo in ko nam dopušča čas tudi družimo. Na žalost, kljub malemu kraju se vsi motoristi med seboj ne poznamo. Zato vabimo tudi vas na enodnevno skupno srečanje, da se nam pridružite in, da izmenjamo izkušnje in se skupaj poveselimo. Lp, Šokac A je to kak kviz :? Kje izdelujejo....???? :eek:
Zdrawc Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 A je to kak kviz :? Kje izdelujejo šisove liste :eek: Sladki Vrh :krneki:
šokac Objavljeno Maj 2, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 A je to kak kviz :? Kje izdelujejo....???? :eek: "Čuj Pero, kak se te ti prišo na kviz"? :hmm: To bo srečanje motoristov, ne pa male sive celice... :lol1:
Motorist_ Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 Izgleda obetavno. Nič žegnanja, nič stríptiza, nič . . . . Skratka malo drugače. Se vidimo ! (menda ja ne pride kaj vmes - prosim) lp
MARJA Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 bo treba dat u kolendarček :grim Menstrualni :lol1: :lol1: Me ne bo. Takrat moram bit v službi.
Rocky Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 Menstrualni :lol1: :lol1: Me ne bo. Takrat moram bit v službi. Bo pa Rocky zastopal angleške barve :yea1: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
bna Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 ali lahko kdo razloži kje ja ta sladki vrh ? :? ker se vse skupaj sliši zanimivo :OK:
šokac Objavljeno Maj 3, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 ali lahko kdo razloži kje ja ta sladki vrh ? :? ker se vse skupaj sliši zanimivo :OK: Me je kar presenetilo tvoje vprašanje. Predvsem zaradi tega, ker smo znani vsem uporabnikom širom Evrope. (Toaletni higienski papirji Paloma - Sladkogorska ) Iz smeri MB skozi Pesnico v smeri mejnega prehoda Šentilj. Od tam dalje te bodo vodile table za SV. Od Šentilja do SV pa boš lahko položil kar nekaj ovinkov. "Malo gor po ovinkih in nato malo dol po ovinkih". Šentilj - SV = 8km. .) :yea1:
Lobo Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 ali lahko kdo razloži kje ja ta sladki vrh ? :? ker se vse skupaj sliši zanimivo :OK: Ali ti bo to kaj v pomoč?
vismaior Objavljeno Maj 7, 2006 Opozori Objavljeno Maj 7, 2006 ali lahko kdo razloži kje ja ta sladki vrh ? :? ker se vse skupaj sliši zanimivo :OK: čuj kete ti nič ne sirješ da ne veš kje je cuker špic :lol1: :kva2: :lol1: ali kupuješ hezl papir samo pri HARDIJO tam pa res ne kaj pravi hezl papir :OK:
vismaior Objavljeno Maj 7, 2006 Opozori Objavljeno Maj 7, 2006 [attachmentid=69571]čuj ŠOKAC bo padno kaki pir :beer2: te pridem ker nači neja pridem :xx:
šokac Objavljeno Maj 8, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 (popravljeno) [attachmentid=69571]čuj ŠOKAC bo padno kaki pir :beer2: te pridem ker nači neja pridem :xx: Vismaior, ti kar pridi! Veš, ki padnejo piri... pasali bojo po zasiki, domačem kruhu iz domače krušne peči, čebuli in bograču! Meso z žara se bo pa lahko kupilo. ":beer1: :beer2: :yea1: Popravljeno Maj 8, 2006. Popravil šokac
Zdrawc Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 Vismaior, ti kar pridi! Veš, ki padnejo piri... pasali bojo po zasiki, domačem kruhu iz domače krušne peči, čebuli in bograču! Meso z žara se bo pa lahko kupilo. ":beer1: :beer2: :yea1: Sm tole videl, sm šel še enkrat prewerit, kaj imam za takrat že u planu :hmm: žal nau šlo :cry: (zlobnibratdwojčekpanepijewečpress)
vismaior Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 čuj Šokac kak te bom pa jaz prepoznal :eek: da bom vedo da si mi dolžan en pir(al pa jaz tebi heheheh) :fight1: se bova že kak zmenla
šokac Objavljeno Maj 8, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 čuj Šokac kak te bom pa jaz prepoznal :eek: da bom vedo da si mi dolžan en pir(al pa jaz tebi heheheh) :fight1: se bova že kak zmenla Brez skrbi, da me boš prepoznal. Če ne drugače že po tem, da bom ves dan moral biti najbolj glasen... Ko me opaziš, me pocukaj za rokav. Jebemti, :hmm: to ne bo šlo, potem me bodo vsi cukali za rokav in se drli, da so vismaior in, da sem ji dolžen flaškon pira... Se bova že dogovorila tako, da bo prav!!! .)
motoristek Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 mogoče bi pa jaz lahko pokukal, če bi mi kakšen domačin pokazal zelo zavite vinske ceste... :yea1:
Zdrawc Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 zelo zavite vinske ceste... :yea1: Od kdaj pa ti belega piješ :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se