Virko Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 :grrr :grrr niste normalni vi dolenjci :lol1: :lol1: drgač pa se vidmo drugo leto ane...pa upejmo da bo bolš vreme :) lp Važno da je fešta :) :) Drugo leto pa vsekakor spet dobrodošli. :OK: Uuu, celo jaz sem na sliki, pa moj motorček tut ;) ... hvala za slikce :OK:
Rangers Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 Tale "yugohost" host je zakon..... Od dima je bla cela dolina u megli! :OK:
march Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 ...zelo dobro..... ...zelo dobro.....
bigi Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Prišel domov, ko poštar, 31 v mesecu, ko raznaša penzjon.
Kompa Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Uffff, težka je bla. Še zdaj se nisem čist sestavil :wacko: mi še vedno zvoni v ušesih od sinfonije zvokov :music2: .... župca včeraj popoldne je bila pa zlata vredna.... v glavnem :hooray:
Virko Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Včeraj je tut men župca pasala :) ... potem pa mal počivanja, nato spremljanje dirke MotoGP, pa spet počivanje .... :)
đoni Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 (popravljeno) vse pohvale mojstrom, ki so to zadevo sestavli in mislim da bi še sam Arapovič težko napravil tak auspuh Popravljeno Junij 5, 2006. Popravil đoni
march Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 ....ponovil vajo......... ...še enkrat... :OK:
iebi VeTeR Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 hvala vsem :OK: ,ki ste vztrajali,čeprav so bili pogoji skor kot na elefanttreffen :yes:
metek Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 petek :beer2: sobota :drunk: nedelja :wallbash: slike YUGOSS HOSS-a ste videli, kako pa se obnese v akciji pa še boste :grim (filmč`k še sledi :hmm: )
Rangers Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 vse pohvale mojstrom, ki so to zadevo sestavli in mislim da bi še sam Arapovič težko napravil tak auspuh Seveda, ko bi Akrapovič vidu ta auspuh v akciji bi nas hotu v svojo ekipo....... :OK:
azhome Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 petek :beer2: sobota :drunk: nedelja :wallbash: slike YUGOSS HOSS-a ste videli, kako pa se obnese v akciji pa še boste :grim (filmč`k še sledi :hmm: ) Evo enga, k je sicer malo čudno obrnjen :hmm: , vidi in sliši pa se! :ninja: lp, A.
Virko Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 Hmm, nobenih slikc ni nikjer iz moto zbora... Zgleda da moram res dat moj fotoaparat na servis, da bom lahko slikal :P :P
Kompa Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 Slik kolker hočeš :photo: http://mkkamerad.moj-album.com/album/3558118/ Tahude pa niso za objavo :blush:
Virko Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 Slik kolker hočeš :photo: http://mkkamerad.moj-album.com/album/3558118/ Tahude pa niso za objavo :blush: E, to to :OK: :OK:
iebi VeTeR Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 Hmm, nobenih slikc ni nikjer iz moto zbora... Zgleda da moram res dat moj fotoaparat na servis, da bom lahko slikal :P :P te zanimajo slike,da boš sploh vidu,kaj si počel :kva2:
Virko Objavljeno Junij 17, 2006 Opozori Objavljeno Junij 17, 2006 te zanimajo slike,da boš sploh vidu,kaj si počel :kva2: :grim o mojem početju sem dobil že video :OK: :OK: :lol1: Sam je blo pa res lušno :OK: :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se