raubritter Objavljeno Maj 15, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 p..... m.....p lih na to sm čaku, glede na to d dost raubritterjov poznam in smo kr fest frendi :D , pa d je bliz, sam zj mi je pa motor zaribu tko d me zih nau :cry: :( pa naj te kdo pobere pa gor pripelje .) .)
raubritter Objavljeno Maj 16, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 raubritter-jeva dežela je skoraj že pripravljena :) :) upam,da bo vreme zdržalo :?
era Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 (popravljeno) ... upam,da bo vreme zdržalo :? Tut jest to upam :) Odojk ni dobr, če se kopa v dežju :) Popravljeno Maj 16, 2006. Popravil era
MARJA Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 unle odojk mi je zadišov :grim Ga skupaj pojeva : :yes: :yes:
ixs Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 Mene zanima ena zelo pomembna stvar......a bo kakšen košček odojka tudi naprodaj al bo le za sline past?!?!?
raubritter Objavljeno Maj 16, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 Mene zanima ena zelo pomembna stvar......a bo kakšen košček odojka tudi naprodaj al bo le za sline past?!?!? tistle odojk vam je pa dau mislt :) ampak to je zdravc predlagal za prvo nagrado v vlečenju vrvi .) o nagradi smo premišljeval :hmm: ampak nočemo kopirat drugih klubov :D :D mogoče pa pride kakšen pujsek iz gozda :lol1:
Sanda7 Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 se pravi z odojkom ne bo nič :cry: pol pa tud vrvi ne bom vlekla bom rajš kej druzga :slap:
Zdrawc Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 tistle odojk vam je pa dau mislt :) ampak to je zdravc predlagal za prvo nagrado v vlečenju vrvi .) o nagradi smo premišljeval :hmm: ampak nočemo kopirat drugih klubov :D :D mogoče pa pride kakšen pujsek iz gozda :lol1: še en moj weleumen predlog če ne bi radi dajali odojka za prvo nagrado :yes: 1. nagrada - vol na ražnju :naughty: 2. nagrada - odojek na ražnju :OK: 3. nagrada - jagnje na ražnju :D al pa 1. nagrada - 100 kišt pira 2. nagrada - 60 kišt pira 3. nagrada - 40 kišt pira :whistle: Lp Z B)
ceso Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 Ga skupaj pojeva : :yes: :yes: glavo pa zame pustita :P
era Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 še en moj weleumen predlog če ne bi radi dajali odojka za prvo nagrado :yes: 1. nagrada - vol na ražnju :naughty: 2. nagrada - odojek na ražnju :OK: 3. nagrada - jagnje na ražnju :D al pa :whistle: Lp Z B) Men se zdi tale zadeva boljša :grim
ceso Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 se pravi z odojkom ne bo nič :cry: pol pa tud vrvi ne bom vlekla bom rajš kej druzga :slap: OK tut prov :photo: :rolleyes: se bomo kj zmenl
ixs Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 Sej bi dal še svoje mnenje zraven ampak mi je odojk v krvi padel pa težko razmišljam....... Se vidimo v petek......
era Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 OK tut prov :photo: :rolleyes: se bomo kj zmenl ...recimo repek od odojka. Ti ga boš držal, ona bo pa vlekla :) :photo:
ixs Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 veliko preprostejša asociacija na vlečenje se mi poraja po odojku......glavi...... Zdej smo že malo OFF TOPIC :slap: V glavnem VSI NA RAUBRITERJE; da vidmo če bo tm odojk al ne. Jaz za zihr pridem pogledat že v petek! :D Če ne bo toplega odojka pa verjamem da bo zagotovo mrzu pir!! :D :beer2: na zdravje, na sonce in ....na odojka :grim
Zdrawc Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 gre kdo iz stajerske? Enih par jih bo šlo :grim
Killroy Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 Če pa ne bo odojka,ga bomo pa s sabo prpelal :P
gebre Objavljeno Maj 17, 2006 Opozori Objavljeno Maj 17, 2006 Če pa ne bo odojka,ga bomo pa s sabo prpelal :P Kdo se javi :D
Zdrawc Objavljeno Maj 17, 2006 Opozori Objavljeno Maj 17, 2006 Kdo se javi :D ...da ga seboj prpele.... al, da bo nadomeščal odojka :fredy:
raubritter Objavljeno Maj 18, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 Raubritterjeva dežela je pripravljena :OK: :OK: vreme zgleda bo :hmm: letos nekaj novga(pivo Raubritter) :OK: samo v dimežovi vukni :yea1: :yea1: :OK:
Zdrawc Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 letos nekaj novga(pivo Raubritter) a to pomeni, da ste ga naraubali :hmm:
raubritter Objavljeno Maj 18, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 a to pomeni, da ste ga naraubali :hmm: ni narauban :D ,pripeljan iz Nemčije,kjer ga polnijo .) .)
vdusan Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 ni narauban :D ,pripeljan iz Nemčije,kjer ga polnijo .) .) za pir je že uredu sam napiš na keri lokaciji se bo dogajal
raubritter Objavljeno Maj 18, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 za pir je že uredu sam napiš na keri lokaciji se bo dogajal v Besnici pri Kranju ,že v Kranju bodo smerokazi in pripeljali te bodo do Raubritterjeve dežele :OK: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se