TBoxer Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Pri 30 se me loteva senen nahod. Pa me zanima kako rešite situacijo, ko vas prijema kihat med vožnjo na motorju ?? Vsak predlog dobrodošel, kurativa kot preventiva. lp
bmwslo Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Ja, najboljše da kihneš. :grim :grim Feltna prav maš :grim
lasagna Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Res, da je to z integralko malo zoprno, ampak ko pucaš vizir jo pa še odznotraj malo pobrišeš.... Aja, pa žnable je treba upret v pravo smer. In usmerjevalnik izkihanega zraka pride prav.
Matex_46 Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Obstajajo obliži proti kihanju, kupi si jih, skoraj vsi dirkačji jih imajo.
hrčo Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Obstajajo obliži proti kihanju, kupi si jih, skoraj vsi dirkačji jih imajo. :grrr Ziher ne veš kaj pomen, če si alergičen na cvetni prah oziroma imaš seneni nahod. Nobeni obliži ne pomagajo v obdobju, ko zunaj vse cvet. Je pa totalna jeba, ko začneš kihat na motorju. Ja, kihneš in upaš na to, da te ne prime "napad" sred ovinka :glare:
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Mam jst tut učas probleme s tem pa k začnem kihat, pol to 10krat al pa še večkrat :slap: Odpreš vizir, pa kihnš... druzga ti ne preostane :D
TBoxer Objavljeno Maj 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 :grrr Je pa totalna jeba, ko začneš kihat na motorju. Ja, kihneš in upaš na to, da te ne prime "napad" sred ovinka :glare: To sem mel v mislih. Ker ko kihaš avtomatsko zapreš oči in če imaš napad si jih nasankal. lp
P182 Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Pri 30 se me loteva senen nahod. Pa me zanima kako rešite situacijo, ko vas prijema kihat med vožnjo na motorju ?? Vsak predlog dobrodošel, kurativa kot preventiva. lp pejt v lekarno po tablete proti alergiji :OK:
TBoxer Objavljeno Maj 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Imam tablete pa niso ravno 100%, vsaj v predpisanem odmerku. Za tretman z zdravili pa se me je lotilo malo prepozno. lp
P182 Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Imam tablete pa niso ravno 100%, vsaj v predpisanem odmerku. Za tretman z zdravili pa se me je lotilo malo prepozno. lp meni pa ravno obratno 100% pomagajo, z odmerki pa začnem pred 1. simptomi lp
Matex_46 Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 O.K. jaz obližev ne uporabljam, sem mislil, da v tem primeru tudi deljujejo. Če te zvije med vožnjo se ustavi, se odkihaj in vozi naprej (preprosto).
Red Arrow Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 O.K. jaz obližev ne uporabljam, sem mislil, da v tem primeru tudi deljujejo. Če te zvije med vožnjo se ustavi, se odkihaj in vozi naprej (preprosto). Zakaj bi se ustavil če lahko vožnjo upočasniš... :) odpreš vizir in vržeš hudiča ven... :D :devil:
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Zakaj bi se ustavil če lahko vožnjo upočasniš... :) odpreš vizir in vržeš hudiča ven... :D :devil: Jst tut tko nardim :D no... enkrt je blo pa tok na hitr, da nism meu časa vizirja odpret... pol je blo treba pa vizir na notranji strani spucat :D
Matex_46 Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Zakaj bi se ustavil če lahko vožnjo upočasniš... :) odpreš vizir in vržeš hudiča ven... :D :devil: Če imaš napad, težko dihaš se raje ustaviš kakor pa, da se kam zvrneš. Seveda, če so napadi tako močni.
TBoxer Objavljeno Maj 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Vse lepo in prav. Ampak ............. S čelado nimam problemov, ker je preklopna in jo dvignem v sekundi. Samo ko te prime, da bi kihnil in do samega kiha ne verjamem, da se lahko varno ustaviš. Se bojim, da v primeru napada med vožnjo padeš. Kaj je možno, da med vožnjo ne moreš dobiti napada zato ker si na prepihu ?? lp
Thundercat Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 ne zadržuj preveč tovrstnih stvari, da ti ledvičnega pasa ne odpre, ko se naprezaš..... :D kihneš pa je.... :)
Jure Objavljeno Maj 7, 2006 Opozori Objavljeno Maj 7, 2006 In se po potrebi ustaviš na prvi črpalki, da spucaš čelado :D
jezst Objavljeno Maj 7, 2006 Opozori Objavljeno Maj 7, 2006 Če si pa idiot, pa tega problema sploh ni. Ker si brez čelade, preprosto kihneš. In se čez 2 ovinka ubiješ.
Ice Objavljeno Maj 7, 2006 Opozori Objavljeno Maj 7, 2006 stopi do pljucnega zdravnika svojega zaupanja in opravi pregled. najbrz/mogoce ti bo predlagal desenzibilizacijo. traja ca. 3 leta in po tem obdobju, ce seveda telo sprejme kuro (v 80% primerov se pozitivno odpravi), bos resen taksnih tegob vsaj 90% casa. ne vem kako je s placilom te kure v sloveniji; v AUT mi jo je placala zdrav. zavarovalnica (takrat ca. ATS 60.000.-, danes ca. € 4.400.-).
ovink majstr Objavljeno Maj 7, 2006 Opozori Objavljeno Maj 7, 2006 ja pa kihneš pa maš ćelado gor! pa nemoreš dt roke notr pol maš pa povhn une sline! zafuakn je
Red Arrow Objavljeno Maj 7, 2006 Opozori Objavljeno Maj 7, 2006 Škoda res, da nmorš nekje pavzo prtisnt pa kihnt :D
rosse20 Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 moja teta ima iste težave. pa tu ni problem, če ti kihneš 1x ali 10x zaporedoma. tu nastopi težava, ker je navadno tako, da kihneš parkrat zdaj, parkrat čez nekaj časa in tako naprej. to se namreč nikol ne konča. potem pa če začneš 1x kihat, se po možnosti začnejo še solzit oči :cry: ... potem je pa pravi hudič
Špilferderber Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 malce, za cm ali dva, spustim krmilo, da me ne strese preveč..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se