Mali moped Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 Brrrm bum bum. Opet organiziramo srecanje v srcu prlekije. Vsi vabljeni od 18 do 21 Maja na srecanje http://www.mk-samorog.com . Ker hitimo s pripravami je vsak konstruktiven predlog dobrodosel :D Sicer pa po teh nekaj letih tak veste kaj vas caka :eek: vec na nasi spletni steni.... Srecno voznjo, Beno
Zdrawc Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 Ta termin je pri meni že kar dolgo zaseden....... :grim No, kljub temu wam želim obilo uspeha :OK: :beer2:
pirrulz Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 Ta termin je pri meni že kar dolgo zaseden....... :grim No, kljub temu wam želim obilo uspeha :OK: :beer2: Pizda Zdrawoslaw maš ti sploh še kaj nezasedenih terminov? :eek:
Zdrawc Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 Pizda Zdrawoslaw maš ti sploh še kaj nezasedenih terminov? :eek: V maju & juniju ne weč :whistle: B)
Rude Boy Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 ko Zdrawc zapoje: v juniju in maju, v peklu in v raju .... :whistle: B)
Zdrawc Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 ko Zdrawc zapoje: v juniju in maju, v peklu in v raju .... :whistle: B) upam, da si je ne želiš slišat iz mojega grla :devil:
Mali moped Objavljeno Maj 17, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 17, 2006 ja sem cisto pozabil dodati, da je v cetrtek pivo party (po neki nizki ce bo). pa striptiz pa to ... saj veste kak se to gre . . . . lp
Zdrawc Objavljeno Maj 17, 2006 Opozori Objavljeno Maj 17, 2006 ja sem cisto pozabil dodati, da je v cetrtek pivo party (po neki nizki ce bo). saj veste kak se to gre . . . . lp Mi mamo to vsak dan O:-)
DenisR Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 Malce bi si lahko uredili stran, da bi pravilno funkcionirala tudi recimo v Firefox-u in ne samo v IE. Ne prikazujejo se slike, meni se ne vidi cel, veliko povezav v meniju ne dela itd. Vsaj pri linkih slik spremenite backslah (\) v slash (/), da se bodo vsaj te prikazale. Želim vam lepo vreme za ta vikend.... pridem malce pogledat. Upam da ne bo manjkal
POČASNI Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 Se vidimo že kar danes! Mislim pa da nas bo malo opralo ta vikend!! O:-)
Nata Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 Malce bi si lahko uredili stran, da bi pravilno funkcionirala tudi recimo v Firefox-u in ne samo v IE. ta stran ne dela že 5 let .... :lol1: razen tistih nekaj dni pred srečanjem ... :lol1:
stuhec Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 vceraj je vreme super blo, dans ... mene ze skor celi dan pere
GorazdH Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 no u soboto je vreme zdržalo, lih malo je frcalo tam pod Trojanami...žurka je bla :kva2: :yea1: ...u nedeljo pa je lih malo padalo u Ljutomeru...ene par minutk. do Gorice potem niti kapljice. neki slikc...
pirrulz Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Jap, sobota je bla kul. B) Ampak pivo je blo pa malo preveč vodeno. :fredy: Drugač pa pohvaljena prleška gostoljubnost. :OK:
Zdrawc Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Ampak pivo je blo pa malo preveč vodeno. :fredy: morš pa umes mal presekat :whistle:
pirrulz Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 morš pa umes mal presekat :whistle: Jap. Ampak sem mel še opravke, ki zahtevajo 100% prisebnost. :fredy:
Zdrawc Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Jap. Ampak sem mel še opravke, ki zahtevajo 100% prisebnost. :fredy: jaz v takem primeru spljoh nea grem na zbor :grrr
pirrulz Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 jaz v takem primeru spljoh nea grem na zbor :grrr tudi jaz ne bi šel drugač (zaradi pomanjkanja časa), ampak sem flyerje gor nesel. :)
Zdrawc Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 tudi jaz ne bi šel drugač (zaradi pomanjkanja časa), ampak sem flyerje gor nesel. :) Kake flayerje :? a bo spet kaka fešta :hmm:
pirrulz Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Kake flayerje :? a bo spet kaka fešta :hmm: Voila. B) Pridi na pir. Mnogo pirov. :grim
Zdrawc Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Voila. B) Pridi na pir. Mnogo pirov. :grim A to je to, tega sm pa že dobil :grim ne wem, kako se je v soboto znašel v žepu :hmm:
POČASNI Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Bilo je tako kot vsako leto!!!!!!! NNOOORRROO! :kva2: :kva2: Dobro da je ponedeljek, da se lahko malo rehabilitiram do Pantersov!
traiker Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 POHVALNO! :OK: kar naprej in novim zmagam na proti. :kva2: :kva2: p.s. edino kar ste zajeb... je bil navozeni šoder. no- pa po parih pirih se se to spregleda. res je bilo fajn. POHVALNO! :OK: kar naprej in novim zmagam na proti. :kva2: :kva2: p.s. edino kar ste zajeb... je bil navozeni šoder. no- pa po parih pirih se se to spregleda. res je bilo fajn.
traiker Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 kdo ma boljšo sliko ,naj kar naloži! jebem ti fotoaparat.... :angry2:
Miha Z. Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 zbor je biu bomba sam tiste z auti bi mogli zbrcat iz kampa! na petek so ble pizdarije,norel so po kampu!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se