rintintin Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 (popravljeno) jz sm kr veseu za aprilio... ceprov nism nikol maral italjanov.. neki v samozavesti pac... sm me veseli da zdej vozim isto zasnovo agregata kot absolutni zmagovalec 2006... :OK: :OK: :OK: res da gokard pa vseeno: rotax rulz... :D :OK: :OK: :OK: Popravljeno November 22, 2006. Popravil rintintin
Original-One Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 jz sm kr veseu za aprilio... ceprov nism nikol maral italjanov.. neki v samozavesti pac... sm me veseli da zdej vozim isto zasnovo agregata kot absolutni zmagovalec 2006... :OK: :OK: :OK: res da gokard pa vseeno: rotax rulz... :D :OK: :OK: :OK: podzavesti misliš? :P
rintintin Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 jap... podzavesti sm mislu.... kiks ali pa tiskarski skrat... :blush: :blush: :blush: :blush: ve se kaj sm mislu
krava Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 valda zmaga aprilia ... kolk drugih pa še ma kasetar vgrajen? :P Briga mene hi-fi... Ta masterbajk so itak kuhal v vlkem kotlu, madona... :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se