Perla Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 here we go again! :OK: :yea1: :OK: kdo bo vozil?? :kva2: ... dirkal?? B) ... žural?? :naughty: :OK:
Cricek Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Kje bi lahko našel malo več informacij o dogajanju na Grobniku ta vikend? LP
johan Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 here we go again! :OK: :yea1: :OK: kdo bo vozil?? :kva2: ... dirkal?? B) ... žural?? :naughty: :OK: Zgleda,da nihče :? :D
johan Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Jest šparam gume za 8.6. :D A ti tud. :OK:
sonny4 Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 In kaj bo 8.6? Sicer pa me zanima, ker je pač rok za prijavo na Motohappening potekel desetega t.m., a se da vseeno peljat? Recimo, če bi prišel v petek 26. dopoldne? Sej ne more biti TAKA grozna gužva.
SiR Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 (popravljeno) In kaj bo 8.6? Sicer pa me zanima, ker je pač rok za prijavo na Motohappening potekel desetega t.m., a se da vseeno peljat? Recimo, če bi prišel v petek 26. dopoldne? Sej ne more biti TAKA grozna gužva. v bistvu je ŠE VEČJA :eek: Popravljeno Maj 23, 2006. Popravil SymRu
joe1 Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 Sicer pa me zanima, ker je pač rok za prijavo na Motohappening potekel desetega t.m., a se da vseeno peljat? Recimo, če bi prišel v petek 26. dopoldne? Sej ne more biti TAKA grozna gužva.
Bojč Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 Jest šparam gume za 8.6. :D Brno al kej druzga??
GhostRR Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 Brno al kej druzga?? http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=18131
decaf Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 Sicer pa me zanima, ker je pač rok za prijavo na Motohappening potekel desetega t.m., a se da vseeno peljat? Recimo, če bi prišel v petek 26. dopoldne? Sej ne more biti TAKA grozna gužva. ponavadi se da vozit cel vikend seveda pa moras bit ze ob 7.30h med prvimi v vrsti za petek se nikdar ni bil problem Pravkar klical dol in mi je rekla, da je vse zasedeno :hmm: Samo še v nedeljo 2 x 20 minut open treninga in pa dirke :( Js sem hotu v Petek dol zdej pa :BUA: Decaf! Jest šparam gume za 8.6. :D Js sem jih pa hotu fajn skurit dol zdej, da bi mel 8.6 nove :lol1: :lol1: Zdej pa ne bo nč očitno... :whistle: Decaf!
Terminator Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 Pravkar klical dol in mi je rekla, da je vse zasedeno :hmm: Samo še v nedeljo 2 x 20 minut open treninga in pa dirke :( Js sem hotu v Petek dol zdej pa :BUA: Decaf! Js sem jih pa hotu fajn skurit dol zdej, da bi mel 8.6 nove :lol1: :lol1: Zdej pa ne bo nč očitno... :whistle: Decaf! Ja vceraj je za petek komaj se slo. Tale Grobnik se ze tko fila da je groza. Se mal pa bo treba ze pozimi bukirat! :blink:
TinaRR Objavljeno Maj 26, 2006 Opozori Objavljeno Maj 26, 2006 Mene pa zanima, če bo kaka vstopnina, ker so jo ponavadi pobirali tam pred vstopom v grobnik :? , pa kolko če kdo ve?
Rude Boy Objavljeno Maj 26, 2006 Opozori Objavljeno Maj 26, 2006 še zmeraj je blo za plačat ! razen če ostaneš zunaj in od tam pogledaš par krogov, al pa če prideš tolk pozno da se lahko na to izgovarjaš in ne plačaš ! .)
TinaRR Objavljeno Maj 26, 2006 Opozori Objavljeno Maj 26, 2006 še zmeraj je blo za plačat ! razen če ostaneš zunaj in od tam pogledaš par krogov, al pa če prideš tolk pozno da se lahko na to izgovarjaš in ne plačaš ! .) sej ni panike če je za plačat, sam kune moram it še kupt pol pa se sprašujem kolko jih naj kupim :)
Terminator Objavljeno Maj 27, 2006 Opozori Objavljeno Maj 27, 2006 (popravljeno) Teli happeningi so ratal mal tu-mač. Včeraj je bila pista čisto polna - skoz! Ok, saj pelat se je dal - ampak gužva pa u iber. Pol pa še vse zmešano tahitri, tasredni pa eni italijani - k so rikverc šopal iz lukne! No ja sva se mela kr kul ampak na naslednjega verjetno ne grem več - dokler me spet ne zagrabi... :naughty: Kva bo šele dons pa jutr? :slap: Popravljeno Maj 27, 2006. Popravil Terminator
sonny4 Objavljeno Maj 27, 2006 Opozori Objavljeno Maj 27, 2006 Malo off-topic: Ali mogoče kdo ve, kako je bilo z Grobnikom med vojno na Hrvaškem? Verjetno se ni dalo voziti, a?
TinaRR Objavljeno Maj 28, 2006 Opozori Objavljeno Maj 28, 2006 (popravljeno) Svaka čast pomurcu Tapajenru iz 12 mesta je uspel priti na 4 :yea1: , tekomovalo pa je 40 dirkačev v no limit klasi. :OK: Popravljeno Maj 28, 2006. Popravil TinaRR
Terminator Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Svaka čast pomurcu Tapajenru iz 12 mesta je uspel priti na 4 :yea1: , tekomovalo pa je 40 dirkačev v no limit klasi. :OK: In kdo zmagal?
AlBundy Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 So ble neke govorice, da je un, k je u soboto padu na koncu ravnine, umrl.Je kdo kej slišal o tem?
Gorgh Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 So ble neke govorice, da je un, k je u soboto padu na koncu ravnine, umrl.Je kdo kej slišal o tem? wtf :? :? :? again? :BUA: :BUA: :BUA: :blink: hope you're soooooo wrong :blink:
Terminator Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 So ble neke govorice, da je un, k je u soboto padu na koncu ravnine, umrl.Je kdo kej slišal o tem? wtf not again!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se