klesch Objavljeno Junij 4, 2002 Opozori Objavljeno Junij 4, 2002 A ima kdo kakšno idejo, kje bi lahko nabavil material kevlar, da bi ga sam všil v konfekcijo?
Kamijondzija Objavljeno Junij 4, 2002 Opozori Objavljeno Junij 4, 2002 En tip na jesenicah dela razne stvari iz kevlarja najbolj da probaš navezat stike z njim!
klesch Objavljeno Junij 4, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 4, 2002 Ali morda veš, kako se reče temu tipu? quote: En tip na jesenicah dela razne stvari iz kevlarja najbolj da probaš navezat stike z njim!
Kamijondzija Objavljeno Junij 4, 2002 Opozori Objavljeno Junij 4, 2002 Se bom pozanimu pa ti sporočim, mogoče ga pa kdo drug na forumu pozna?
YZFgeorge Objavljeno Junij 4, 2002 Opozori Objavljeno Junij 4, 2002 Če boš kevlar, oz. aramidna vlakna, sam všival v obleke, bo to imelo, vsaj po moje, majhen učinek, ker bo gornji material raztrgalo, šive preglodalo, podlaga iz kevlarja pa nebo več tam kjer bi morala biti. Accelerate 'till you see God ....then brake.
DAN Objavljeno Junij 4, 2002 Opozori Objavljeno Junij 4, 2002 Ne vem,če se ravno splača,original je original,pa še posebne škarje rabiš za rezat,z navadnimi ne bo nič! LP DAN If you need A BIKE that´s faster you´re either a)WSB Champion b)New to biking
klesch Objavljeno Junij 5, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 Gre predvsem za to, da sem nekoliko predimenzioniran in mi ni v trgovinah ni uspelo najti ustreznih hlač. Usnja pa ne maram.
aris Objavljeno Junij 5, 2002 Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 Kolko se mi zdi ma folk gori prav... Sam si bos tezko to fkup naredo da bo valjalo... Drugace pa vso sreco... Ajd...
AREA Objavljeno December 28, 2002 Opozori Objavljeno December 28, 2002 če kdo rabi kevlar... http://www.zascita-ptuj.si/podjetje.htm
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se