dejanc Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 pozdrav danes, kakšno uro nazaj sem opazil da mam preluknjano gumo in sem takoj zavil na sevis. Na srečo sem bil blizu, pa še prijatelj dela tam. Imel sem majhno luknjico, nekakšna kovina se ja zarila v gumo. Na servisu so mi opravili t.i. ˝injekcijo˝. Grem v službo in kaj najdem, še eno pofukano luknjico. ZANIMA PA ME, če kdo ve kje prodajajo taka orodja oz. kje so na splošno trgovine z orodji. Če imaš v sebi vsaj malo občutka za mojstra je ta t.i. injekcija res enostaven postopek in se ti ni treba voziti na sevis. Pa še če greš na dolgo vožnjo je res super zadeva, sam do bencinske pumpe je treba priti da napumpaš gumo. ok, to je to... prosim za pomoč dejanc
dejanc Objavljeno Maj 23, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 hvala ˝car˝-e. to so ta pravi odgovori, kratki in brzinski
bmwslo Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 (popravljeno) hvala ˝car˝-e. to so ta pravi odgovori, kratki in brzinski :worship: Dones Syma lovim (v številu postov) zato sem tolk agilen , drugaš nisem :lol1: Popravljeno Maj 23, 2006. Popravil bmwslo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se