Sanda7 Objavljeno Junij 5, 2002 Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 A se namerava gdo odpravit na ta zbor,ki bo v Žireh,ta vikend 7,8,9.6 Jaz ga imam v mislih,bo vreme odločilo. sanda LIVE TO RIDE
aris Objavljeno Junij 5, 2002 Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 Bomo vidli... Ce bo vreme in cas... Ajd...
Einherjar Objavljeno Junij 5, 2002 Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 Nas klub gre v Sisak. Lahko pa da kdo od tistih, ki v sob. se delajo zajadra do Ziri. Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
hotschko Objavljeno Junij 5, 2002 Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 Morda res pridem, sme bil že dvakrat, pa je zmeri dobr žur. Moram si pa doma še dovolilnico zrihtat. P.S. takšne teme so po moje za "On The Road" forum, ali pač. hotschko {Born To Lose Live To Win}
Lucky Objavljeno Junij 5, 2002 Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 Šit, letos bom očitno zaradi takih in drugačnih neodložljivih obveznosti zamudil vse dobre moto zbore. Razen Lendave, seveda. Sej bo bolje, si pravim. Burn to be wild
.T. Objavljeno Junij 5, 2002 Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 Zgleda, da bo pri meni ta vikend tudi problem z "dovolilnico"! Tadej
Thundercat Objavljeno Junij 5, 2002 Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 Jst grem verjetno sam pogledat v Soboto popoldne pa se ponoči vračam!Sam nevem še ker čakam še kolege da se zmenmo, pa vreme bo slabo!!! Thundercat
MARJA Objavljeno Junij 5, 2002 Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 quote: Nas klub gre v Sisak. Lahko pa da kdo od tistih, ki v sob. se delajo zajadra do Ziri. Einherjer ------------- www.firestartersmc.com Mi pa na Slovaško.
Pervy Objavljeno Junij 5, 2002 Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 jaz bi zelo rad sel ker je dober zbor ampak nevem ce mi bo uspelo, se bom v soboto popoldan odlocil, upam da bom lahko. SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
strom Objavljeno Junij 5, 2002 Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 Upam da nom prsu... (ce nom mel cajta pomeni, da grem po yamaho) Sicer se pa vidmo. LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se