Greyhound Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 Za tiste, ki še ne veste: Gratel d.o.o. vam je pripravil pravo enduro progo po ulicah Šiške. Uživate lahko v hard enduro vožnji po neštetih jamah in grbinah. Poskrbljeno je tudi za ljubitelje adrenalina in sicer s kombinacijo udarnih jam in odrezanega asfalta. Sicer pa nikar ne hitite, Mesto Ljubljana bo gotovo poskrbelo, da boste lahko uživali še vse poletje...... :angry2:
Desert Soul Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 Ihaaaa, zemljevid, zemljevid, ZEMLJEVID!!! :010
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Prevozim večkrat na teden :BUA: :BUA: :BUA: Še dobro, da imam hard endurco :naughty: B)
_THUNDER_ Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 am.... če koga zanima rezervacija tribun (balkonov9) ob progi naj me kontakti ra na PM.... :grim :grim :grim garantirano najboljši razgled..... :grim :lol1:
Terminator Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 am.... če koga zanima rezervacija tribun (balkonov9) ob progi naj me kontakti ra na PM.... :grim :grim :grim garantirano najboljši razgled..... :grim :lol1: Presneti kapitalist pa kaj misliš, da imaš flat v Monacu? :P Kolk računaš za razgled s pivom? :naughty:
_THUNDER_ Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 pomagaj si in bog ti bo pomagal... cena obiska balkona-tribune je stalna oskrba lastnika, torej mene, s hladnim pivom, v času uporabe tribune... za kokice poskrbim jaz :grim :grim kar se pa porabe piva tiče pa sem bolj pirrulzove pasme.... :beer1: :beer2:
Jure007 Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Za tiste, ki še ne veste: Gratel d.o.o. vam je pripravil pravo enduro progo po ulicah Šiške. Uživate lahko v hard enduro vožnji po neštetih jamah in grbinah. Poskrbljeno je tudi za ljubitelje adrenalina in sicer s kombinacijo udarnih jam in odrezanega asfalta. Sicer pa nikar ne hitite, Mesto Ljubljana bo gotovo poskrbelo, da boste lahko uživali še vse poletje...... :angry2: Druga proga pa je iz smeri Črnuški semafor, čez Črnuče center proti Ježici :whistle:
stuhec Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 dajte kaksno sliko prlimit, da vidimo ta model proge
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se