eMBe Objavljeno Maj 31, 2006 Deli Objavljeno Maj 31, 2006 bo kdo ta vikend v Rovinju na mednarodnem moto srečanju :hmm: več nawww.phmk-zagreb.hr jaz bom tam :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Maj 31, 2006 Deli Objavljeno Maj 31, 2006 Jaz bi tudi prisel ker bom ravno v Umagu, mi lahko samo osvezi kdo spomin, koliko km je rovinj stran od umaga..govorimo o cca....ce kdo ve?? LP;Rock-.46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 31, 2006 Deli Objavljeno Maj 31, 2006 http://rs.ptv.de/emr/routing.asp?LNG=GB&UC...SPD=PKWS&OPT=WW .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Maj 31, 2006 Deli Objavljeno Maj 31, 2006 Rock a ti vidiš kakšen znak na cesti ?? če na prvi strani Motosveta ne vidiš linka za razdalje med kraji ! :slap: no, evo ga, na meji .... TC ! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno Maj 31, 2006 Deli Objavljeno Maj 31, 2006 kot sem jaz razumel to kr piše .. je to srečanje zaprtega tipa .. potrebne so predhodne rezervacije .. 150€ stane spanje v kampu in hrana in pijača v restavraciji ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Maj 31, 2006 Deli Objavljeno Maj 31, 2006 bo kdo ta vikend v Rovinju na mednarodnem moto srečanju :hmm: jaz bom tam :OK: Jaz bom pa še ženo vprašal....? :hmm: :o :o :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Maj 31, 2006 Deli Objavljeno Maj 31, 2006 TC ....danke... :OK: Rude- Ma nimam jaz vse nastudirano kaj je in kaj ni na motosvet-u, bom mogu en dan sefom poslat mail da me ni, ker studiram motosvet.com :lol1: Se vidimo na zboru.. LP;ROck-46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno Maj 31, 2006 Deli Objavljeno Maj 31, 2006 [attachmentid=71289] <--------- tukaj si malo preberite .... pa lepo se imejte Moto_susret_Istra_2006.pdf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno Junij 1, 2006 Deli Objavljeno Junij 1, 2006 150€ stane spanje v kampu ... Ugodno ni kaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Junij 2, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 2, 2006 kdo gre sedaj dol :hmm: dolge gate gor pa gassssaaaaaaaaaaaaaaaa :kva2: (kopal se tko ne bomo :P ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se