peter1 Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Ej ce kdo ve ce imajo jutri MK KROKAR piknik in kje in kdaj je zbor ...hvala poslji mi mail ce kdo ve rally1p@gmail.com
Miha Z. Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 ja majo piknik kje in kdaj ti lohk povem jutr enkrt dopoldne!
Thundercat Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Kolikor vem imajo piknik pri Svetemu Vidu nad Cerknico....
Sanda7 Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 ja imajo moj je šel mal prej jz pa zatajila :?
peter1 Objavljeno Junij 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 oj a je bil kdo na pikniku ....kako je blo ,daj kako fotko gor ce ma kdo.......mi je kr mal zal da nisem su mal pofirbcat pol k sem vidu sonce se vidmo v ŽIREH by
Sanda7 Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 baje da je bilo bolj švof vendar prijetno ,lokacija naravnost čudovita gor na Čohovem,20 pojstelj za prenočit in pokošen travnik za šotore
peter1 Objavljeno Junij 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 baje da je bilo bolj švof vendar prijetno ,lokacija naravnost čudovita gor na Čohovem,20 pojstelj za prenočit in pokošen travnik za šotore hvala za odg.....cav cez 5 dni ...............Ziri
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se