Miha Z. Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 edini norci ki so pršli in ostali so primorci :OK: :OK: :OK: mal utrinkov iz blatnih terem .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Junij 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 4, 2006 (popravljeno) hja zgleda d sm mona :slap: :slap: ratal :OK: :OK: l[attachmentid=71652]KAMP [attachmentid=71653] Popravljeno Junij 4, 2006. Popravil Miha Z. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Junij 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 4, 2006 edina -suha- po do glavnega sotora..[attachmentid=71654] domace[attachmentid=71655][attachmentid=71656]nic več [attachmentid=71657] [attachmentid=71658]nažigači!! [attachmentid=71660]se enkrat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Junij 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 4, 2006 (popravljeno) ...Za objavljanje slik iz spriptiza imamo posebno temo.....Tc Popravljeno Junij 4, 2006. Popravil Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 uffffffff Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Junij 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 4, 2006 [attachmentid=71687] primorska posadka, tisto kr je ostal zjutrej........................ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 tu bi bili motokrosisti glavni :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Junij 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 4, 2006 zrihtal so sam za nas edin suh plac za spat na prikolci od kamjona tko da -pohvaljeni- za trud.... motokrosisti?????????????????????????????????????????????????????mislm d ni blo niti enga -šminkerji- :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 še par slikc od mene...dost jih ni ratalo...ostale so pa samo za odrasle... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 To je moralo biti pa zelooooo blatno srečanje :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge- Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 To je moralo biti pa zelooooo blatno srečanje :blink: mokro, mokro, moookroooo :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 blatno, blatno, blatnooo .... :kva2: drugače pa :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 ...Za objavljanje slik iz spriptiza imamo posebno temo.....Tc Pa dobro no... in na kakšen način lahko tudi sam vidim ta pikantne slike? <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Junij 5, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2006 Pa dobro no... in na kakšen način lahko tudi sam vidim ta pikantne slike? <_< me tud mene zanima..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 Pa dobro no... in na kakšen način lahko tudi sam vidim ta pikantne slike? <_< me tud mene zanima..... http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=13305 če nimate dostopa vas mora nekdo povabit (če ste polnoletni seveda) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
POČASNI Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 Ampak bila je prava fešta! Prišli ˝smo˝, ˝so˝ sami takšni ki se ne bojijo ne dežja in ne blata. E VIVA C'est boni. Se vidimo spet drugo leto v vsakem vremenu :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Junij 5, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2006 Ampak bila je prava fešta! Prišli ˝smo˝, ˝so˝ sami takšni ki se ne bojijo ne dežja in ne blata. E VIVA C'est boni. Se vidimo spet drugo leto v vsakem vremenu :yea1: oooola to je beseda :OK: :OK: takih manjka... :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 divje je blo ko sam satan..... :devil: na koncu sva bila jaz in moja lubika, ko da sva tekmovala na kaki motokros dirki :grim :grim :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lipica Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 BLato,blato in še enkrat blato, vendar, bi šel še enkrat tudi v enakih pogojih, .....je kar dogajalo!!!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 super je blo. nekaksna verzija rock otocec. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 Pozdravljeni sosedje! Prejšnji teden sem bil v Sarajevu, prespal pri znani Amri nad Baščaršijo. Potožila se mi je, da ste resno rezervirali spanje za 15 ljudi pri vašem izletu v Sarajevo. Da je zrihtala toliko prostih sob, je preselila mamo, odklonila goste, nabavila vse,... skratka pripravljena čakala. Vzela vas je resno, saj je vaša Majda večkrat poklicala. Ker so rezervirali "slovenci, sa kojima ima dobra iskustva", ni zahtevala nobene akontacije. Ni vas bilo blizu, rezervacije niste stornirali in je upravičeno jezna na motoriste iz Slovenije. Tako se ne dela, saj v tujini vsi mi predstavljamo državo iz katere prihajamo. Zato je to kritika vaše neresnosti z moje strani! Me pa zanima morebitna druga plat medalje. Je bila z vaše strani samo neodgovornost, nesramnost in šlamparija ali kaj drugega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se