andi1 Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 Končno en zbor na morju, da se lahko tudi malo naplavaš v morju, ne samo v pivu. Če bo morje seveda odtajano. Lani je bilo prima, le t.i. Karlovački sindrom me je še nekaj dni držal. :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 Morje še ni sigurno da bo (odtajano) - ampak po izkušnjah...tudi ko je bilo ok, ga na Indiansih še nisem videla. Pivo je bolj sigurno :beer2: Tam me bolj motijo kobilice- blek- sploh ko so določene alkoholiščine te tako butasto gledajo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 da se bolje vidi pa še link www.indians-mc.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 mamljivo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 13, 2006 Deli Objavljeno Junij 13, 2006 kej zdej, a kdo gre? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wilson Objavljeno Junij 13, 2006 Deli Objavljeno Junij 13, 2006 kej zdej, a kdo gre? Bil pred dvema letoma, letos ga pa res ne smem izpustit, je blo res :OK: . Pa do takrat bom pa že pozabil zadnjega v Sisku :blink: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Junij 13, 2006 Deli Objavljeno Junij 13, 2006 (popravljeno) Sevede gremo, lenči-pa šnopc s sabo!! :OK: Popravljeno Junij 13, 2006. Popravil Lowrenc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mipros Objavljeno Junij 13, 2006 Deli Objavljeno Junij 13, 2006 Sevede gremo, lenči-pa šnopc s sabo!! :OK: Tud jest grem ke, verjetno z Moto klapo 7, če se boma dogovorl, drgač pa sam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 13, 2006 Deli Objavljeno Junij 13, 2006 Sevede gremo, lenči-pa šnopc s sabo!! :OK: Super :OK: Zdaj moram pa v lov na kak dobr šnops...ravno prejšnji teden nam je pred očmi izpuhtela zadnja steklenica... :whistle: Jaz pridem s svojo klapo - zaenkrat izgleda, da bomo horda 15 motorjev :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 Super :OK: Zdaj moram pa v lov na kak dobr šnops...ravno prejšnji teden nam je pred očmi izpuhtela zadnja steklenica... :whistle: izpuhtela?? A je tk močan, da kar puhti? :D Pr nas na Gorenskem smo mal bl škrt in ga z vodo zalivamo... :whistle: Lohk pa taprau gorensk šnopc prnesem, če hočte... Liter vode pa eno lopatko s sabo, d' bo fajn speku O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 izpuhtela?? A je tk močan, da kar puhti? :D Pr nas na Gorenskem smo mal bl škrt in ga z vodo zalivamo... :whistle: Lohk pa taprau gorensk šnopc prnesem, če hočte... Liter vode pa eno lopatko s sabo, d' bo fajn speku O:-) Ta po pa res ok - ga bo dovolj za cel zbor :lol1: a ti pomagam? prinesem še jaz eno lopatko... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 Hja... se vsako leto smo se tam namalali, pa se bomo najbrz tudi tokrat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajo7 Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 izpuhtela?? A je tk močan, da kar puhti? :D Pr nas na Gorenskem smo mal bl škrt in ga z vodo zalivamo... :whistle: Lohk pa taprau gorensk šnopc prnesem, če hočte... Liter vode pa eno lopatko s sabo, d' bo fajn speku O:-) A je ašovčič vredu? Lowrenc a gremo že vpetek? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 Ja v 5k-kk si pa mislu!! :grim Če bo relativno lepo vreme!!! Moped mam že rezerviran!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 pa ne preveč znucat lopate, dokler jaz ne pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 jaz tud grem .............lan je blo ok,tko d navm zamudu hahahah :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dečva Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 jaz tud grem .............lan je blo ok,tko d navm zamudu hahahah :OK: A me vzameš s sabo? :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 Sevede gremo, lenči-pa šnopc s sabo!! :OK: Šnops je že zrihtan :OK: :OK: - samo ga moram dat pod ključ, da ne bo dobil nog... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 Šnops je že zrihtan :OK: :OK: - samo ga moram dat pod ključ, da ne bo dobil nog... :glare: Pa fajn zategni pokrov, da nau slučajn ''izpuhteu'' :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 Pa fajn zategni pokrov, da nau slučajn ''izpuhteu'' :xx: Seveda. Je že pod ključem :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dečva Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 A ne paše na morju bolj travarca?? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 A me vzameš s sabo? :yea1: ne te ne vzamem hahaha :OK: k ziher navs mela cajta te pa v Brno vzamem a je prav RTI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 A ne paše na morju bolj travarca?? :hmm: Ne :grrr , je prešwoh :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 Ne :grrr , je prešwoh :devil: mora bit moćno! če ne se je škoda matrat s pitjem... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 [attachmentid=73443]Sem glih malo moje slikce od Indiansov gledala - 2004 smo končali v nedeljo takole. Uboga lubenica, nič kriva... :cry: Me firbec matra, kaj bo letos :yea1: jz mam za vsak slučaj že rezerviran en salamin, da bo malo plaval v pijači :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se