volk Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Sej je originalen, sam tolk pa spet ne :grrr :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezdec Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 tle bi se pa še jest zasikiral. :hmm: moram kdaj pri moji probat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 (popravljeno) Očitno bo imela Komisija Za Moralo (na kratko: KOZAMORA) spet polne roke dela! :ninja: :xx: :fredy: Popravljeno Junij 29, 2006. Popravil fifty Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Očitno bo imela Komisija Za Moralo (na kratko: KOZAMORA) spet polne roke dela! :ninja: :xx: :fredy: NEKAJ JE TREBA DELAT :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 Danes mi ne znese it. Bom pa jutri nadoknadla :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 Danes mi ne znese it. Bom pa jutri nadoknadla :yea1: A te je zvezal :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezdec Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 Jutri ob 8:00 grem iz Ljubljane. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 Jaz pa žviznem danes okrog 19.00 iz Kopra :yea1: ..da pripravim teren :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 1, 2006 Deli Objavljeno Julij 1, 2006 jz pa ob 9h iz rakeka,verjetn se bomo še mal v umagu namočili Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Julij 1, 2006 Deli Objavljeno Julij 1, 2006 oj startam iz Jesenic cez nekaj trenutkov pozdrav vsem :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno Julij 1, 2006 Deli Objavljeno Julij 1, 2006 Ta zbor mi je bil vedno dobr, sam me je letos šiht zeznu. Dejte kake fotke gor pliiiiiz. :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 Vredu je blo, vredu samo Avtana se je veliko ponucalo... :whistle: V petek je bla zlo fajna muska( ene vrste country) za včeraj pa nevem, ker me ni blo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Vredu je blo, vredu samo Avtana se je veliko ponucalo... :whistle: V petek je bla zlo fajna muska( ene vrste country) za včeraj pa nevem, ker me ni blo :whistle: Fajn bilo, fajn! In v soboto in v nedeljo! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raubritter Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 dobr je blo :OK: :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Letos sem pa celo do morja prišla. Luštno je bilo! :OK: Predvsem petek je bil naporen :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 blo je ok :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Super je blo. Pa še nekaj slikc. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Fajn bilo, fajn! In v soboto in v nedeljo! :OK: :grim :grim predvsem :beer1: :beer2: :drunk: :drunk: :drunk: do poznih jutranjih ur .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Suuuuuuper :OK: :OK: :OK: ....in plesala sem spet celo noč........ Nisem pa srečala Sande7 in Lenči :? Le kje sta se skrivale? Sem mogla sama postavljat šotor. Me prav zanima, če ima "KOMISIJA" kej za povedat!? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Suuuuuuper :OK: :OK: :OK: ....in plesala sem spet celo noč........ Nisem pa srečala Sande7 in Lenči :? Le kje sta se skrivale? Sem mogla sama postavljat šotor. Me prav zanima, če ima "KOMISIJA" kej za povedat!? :hmm: Nisem član komisije, pa vseeno.... brez komentarjev... si bila pridna..... .) :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 samo ta tribrzinc ga je pa res najebal.... kak je smrdelo potem po starem olju in bencinu....bogi :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 ja res je blo prima :OK: hellenca sem te vidla za par sekund pol pa nč več :( tati teb sm pa trobla na unmu križišču,...uglavno sem skor z motorja padla,ti pa me nis vidla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Sanda, jaz sem pa tebe uočila glih, ko si šla domov... nama z dragim je neki motor nagajal - ni hotel vžgat, potem pa sem slišala, da te ena pupa kliče, ampak, preden sem porajtala, da si to ti, si že šla... vidla pa sem te glih pri kopalnici. Hellenca, tebe pa mislim da sem videla za moment, potem pa je blo bolj temno... od šnopca :grim uf, drugič postavim 5 metrov visok florescentni šotor - pa se tam dobimo :naughty: ampak šnopc pa smo vseeno dokrajčili :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezdec Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 jest sem bil skor sigurn da helence ne bo, pa da jo bo volkec uklenu. Sam mu je zgleda ušla. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se