oilpower Objavljeno Junij 13, 2006 Opozori Objavljeno Junij 13, 2006 V soboto 8.julija 2006 bo pred Okrepčevalnico Raca Bohinj (pri hotelu Zlatorog) Rock'n'roll zabava in srečanje ameriških in starodobnih vozil! Bendi v živo: BRICATS (nemčija) in SLAPBACKS (avstrija) + D.J.ji! Brezplačni tečaj začetnih korakov swinga! Zbor AMERIŠKIH AVTOMOBILOV in OLDTIMERJEV-krožna vožnja-nagrade...- DOBRODOŠLI TUDI MOTORISTI!!! VSTOP PROST!!! Pričetek ob 15h!!! VABLJENI Okrepčevalnica raca Bohinj Ukanc 20, Bohinj Za več informacije pišite mail na rockabilly_slovenia@yahoo.com
moto rider Objavljeno Junij 13, 2006 Opozori Objavljeno Junij 13, 2006 Kaj pa to pomeni? :? :hmm: In to sred' Gorenjske! :o
oilpower Objavljeno Junij 14, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 Kaj pa to pomeni? :? :hmm: In to sred' Gorenjske! :o Kaj ti ni jasno! To je to kar piše! A se vidmo?
moto rider Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 (popravljeno) Kaj ti ni jasno! To je to kar piše! A se vidmo? Ah, veš da se!!! :grim :grim :D Pa še kakšnega prjatla bom pripeljal, samo če bom do takrat že uspel priti z dopusta! :OK: Malo tesna bo... Popravljeno Junij 14, 2006. Popravil fičo
Lowrenc Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 Fičo!! A tebe najbl to preseneča, da je prost vstop(na Gorenskem)? :devil:
moto rider Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 (popravljeno) Fičo!! A tebe najbl to preseneča, da je prost vstop(na Gorenskem)? :devil: A misliš, da to Zasavcem, Dolencem in Štajercem ne paše? :? :hmm: Boš videl Lowrenc, toliko nas bo, da boste Gorenci v manjšini!!! :grim :grim :D :D :D :OK: Ja, ampak tudi Gorenjci niste več to, kar ste bili... Ko sva bila zadnjikrat na p'jači, si bil najbolj siten, ko sem hotel jaz za rundo dat!!! Popravljeno Junij 14, 2006. Popravil fičo
Lowrenc Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Fičo-a veš tisti vic o treh gorenjcih, ko so bli na pjači in so vsi trije hotl plačat, pa se pol niso mogli zmenit... Pa je kelnar rešu problem tk, da je reku: ''Prnesem škaf vode pa boste glave noter utaknilč in kdor jo najprej ven zvleče bo plačou!!'' Rezultat... Vsi trije so utonil :xx:
B-52 bomber Objavljeno Junij 17, 2006 Opozori Objavljeno Junij 17, 2006 Sem po nesreči še enkrat objavil isto stvar! Drugače pa jaz sigurno pridem!!
hatebreeder Objavljeno Junij 22, 2006 Opozori Objavljeno Junij 22, 2006 Rock on! http://www.street13-slovenia.com/
Tanatos Objavljeno Junij 22, 2006 Opozori Objavljeno Junij 22, 2006 ...preseneča, da je prost vstop(na Gorenskem)? :devil: Prost vstop :grrr Sej bodo parkirnino pobiral pa listke za napačno parkiranje talal :photo:
oilpower Objavljeno Junij 28, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 Prost vstop :grrr Sej bodo parkirnino pobiral pa listke za napačno parkiranje talal :photo: Parking bo za Ameriške avtomobile ,oldtimerje in motorje zagotovo brezplačen! Za ostale se bo našlo nekaj prostora za vse pa žal res bolj težko. Upam ,da se vseeno vidimo! :) Edini nasvet je ,da čim prj pridete!
hatebreeder Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 Parking bo za Ameriške avtomobile ,oldtimerje in motorje zagotovo brezplačen! Za ostale se bo našlo nekaj prostora za vse pa žal res bolj težko. Upam ,da se vseeno vidimo! :) Edini nasvet je ,da čim prj pridete! Zdej si lahko na strani http://www.street13-slovenia.com/ že lahko ogledate program! Pa ma da vsi pridete!
METAL4EVER Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 Tud mi rabmo podporo na metal campu v Tolminu.Kdor ma namen prit z motorjem je več kot dobrodošel.Organizator obljublja poseben plac samo mora nas bit vsaj 50.Lansko leto nas je bilo 10.
Lowrenc Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 A je pol kej slikc od te prireditve?? :naughty: Ker me ni blo gor...
oilpower Objavljeno Julij 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 Tukaj je nekaj fotk! Kmalu jih bo več!! http://www.street13-slovenia.com/Gallery.html
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se