sasl Objavljeno Junij 10, 2002 Opozori Objavljeno Junij 10, 2002 (Moto klub Črnomelj prireja 2. razstavo motornih koles, ki bo v soboto, 15.06.2002, v gasilskem domu v Črnomlju.) A je kdo že bil na tej zadevi?
Noise Objavljeno Junij 10, 2002 Opozori Objavljeno Junij 10, 2002 quote: (Moto klub Črnomelj prireja 2. razstavo motornih koles, ki bo v soboto, 15.06.2002, v gasilskem domu v Črnomlju.) A je kdo že bil na tej zadevi? Vabilo: http://www.motosvet.com/index.asp?view=000...=478&M_ID=62002 Nisem še bil.... N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=-
vragica Objavljeno Junij 11, 2002 Opozori Objavljeno Junij 11, 2002 Bila ne... slisala pa... bojda je fajn... brez pretiranega rompompoma... na easy... Crnomaljski klub je nastal sele lansko leto, pa so se bolj umirjeni... hehe samo da se dobro je in pije... (ej tako belokranjci pravijo...) Hm... sobota... lepo vreme... fajn turca... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
Dr. MadMan Objavljeno Junij 11, 2002 Opozori Objavljeno Junij 11, 2002 Glede na to da sem od tam sem si lani ogledal zadevo. Razstavljajo člani MK Črnomelj. Drugače pa je fešta. Master of disaster
FLAYO Objavljeno Junij 14, 2002 Opozori Objavljeno Junij 14, 2002 Jst se bom pa potrudil, da se zadeve udelezim (bratranc je clan) Bom se slikaparat vzel pa mal pofotkal. Ce se pa kdo nameni it naj me kontaktira preko maila FLAYO1@email.si FLAYO
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se