Skoči na vsebino

8. MEDNARODNI MOTO ZBOR V KRANJU

Priporočene objave

Objavljeno

prej pa sm pozabl še napisat:::NOBEN TE NI POGREŠU

Pod to se pa podpišem in potrdim stavek za SVASTIKO:NOBEN TE NI POGREŠU :grrr :grrr

Objavljeno (popravljeno)

mina

daj piši da te bo cel svet razumel pa ne tako po otročje( aja saj si še otrok)

če bi bil jaz tvoj oče ti zbora od daleč nebi videla kaj šele...........

pa mal pazi da se ne razpočiš kot žaba tako si se zaćela napihovat za ....... :eek:

naj vsak napiše svoje mnenje saj zato obstaja forum :hmm:

ah sory samo hvalnice bomo tu gor bral od sedaj naprej :worship: :slap: :slap:

triker

vidim da so teb tudi na rep stopili :lol1: :lol1:

Popravljeno . Popravil Avtokad
Objavljeno

prej pa sm pozabl še napisat:::NOBEN TE NI POGREŠU

Pod to se pa podpišem in potrdim stavek za SVASTIKO:NOBEN TE NI POGREŠU :grrr :grrr

:010 :010 :010 no swa že dwa....še kdo??? :P

pa en :topic: za une k SAM KRITIZIRAT ZNATE......

lp mina :P

mina

pa mal pazi da se ne razpočiš kot žaba tako si se zaćela napihovat za ....... :eek:

triker

Objavljeno (popravljeno)

mina

triker

1.Pisala bom kukr bom hotla..ne mislm spreminjat mojga izražanja z nobenga :grrr , wsak se lahk mal potrud da prebere pa da sprocestira kwa kej pomen...tko da.... :grrr :grrr

2.''otrok''sm še itaq :grim ...sm še wsa mlečna okol ust :grim (swoj podpis poglej do taprwe wejice...mlada sm ampak trapasta pa :grrr)

3.Dobr da nisi moj ''oče'' :grim ..mam mojga najbolšega očeta tko da...mi zaupa....dobr we kakšna sm..tko da mi dowoli da grem....k we da mam rada motorje in podobno....

4.Razpočt kot žaba se :grrr mislm...zato k BMK za take.....sam powem kr mislm....sploh pa se nism niti mal poskušala napihwat....tko da....

5.Sam rekla sm...da če ws ni blo tm...pol ni treba kritizirat...če pa ste že bli...pa pol ni treba freisingow kritizirat da niso nč sposobni,wrjam da so.....sam kt sm že rekla se najdejo k****** k pokwarjo wzdušje...da pol izpade da so freisingi kriwi......tok blond pa s5 nism da ne bi wedla...da so sam kritike w +......sam ...uglawnem ne štekate kwa wm hočm dopowedat....

tko da...če si sposobn preber mojo pisawo...če pa ne pa sorry....

lp mina :ninja:

Popravljeno . Popravil mina_15
Objavljeno

mina

triker

Taki idioti kot si ti mi ponavadi na rep stopijo samo enkrat :kva2:

Objavljeno

to mi deli triker :worship: :worship: :yea1: :devil:

a se vam ne zdi da je ta stvar šla PREDALEČ A!!!!!!!!!!!!!!!!!

Objavljeno (popravljeno)

[attachmentid=76004]...

post-10693-1153246747.gif

Popravljeno . Popravil Miha Z.
Objavljeno

:OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

mi smo skup :naughty:

lp mina :yes:

Objavljeno

res ste bostali bogi zagovorniki MK :lol1: :lol1: :lol1:

:yes: :yawn: :yawn: :yawn:

Objavljeno

pazi.....repek gre stran..... :chase: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

lp mina :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

res ste bostali bogi zagovorniki MK :lol1: :lol1: :lol1:

:yes: :yawn: :yawn: :yawn:

mah tvoj podpis pove vse.....

Objavljeno (popravljeno)

mah tvoj podpis pove vse.....

sam res :lol1: :lol1: :lol1:

wš klub nima za burek.....kwa šele za motozbor :lol1: :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

sam res :lol1: :lol1: :lol1:

wš klub nima za burek.....kwa šele za motozbor :lol1: :lol1:

njihow.......:D

Objavljeno (popravljeno)

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

sej niste resni :grrr :grrr ...o kakšnih stvareh se kregate :slap:

kokr vem bi mogu tak dogodek vsem ostat v spominu kot dan ko so spili pivo skupaj z najbolšimi kolegi,...spoznali nove osebe,...preživeli lepe trenutke,...in se zahvalt Freisingom za enega redkih motozborov, ki so še ostali na Gorenjskem,...pa četud ni najboljši v SLO,...je pa :grim :OK:

...kar se kurjenja gum tiče,bomo drug let spet poskrbel za to :devil: :grim

lp kađiva B)

Popravljeno . Popravil kađiva
Objavljeno (popravljeno)

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

sej niste resni :grrr :grrr ...o kakšnih stvareh se kregate :slap

kokr vem bi mogu tak dogodek vsem ostat v spominu kot dan ko so spili pivo skupaj z najbolšimi kolegi,...spoznali nove osebe,...preživeli lepe trenutke,...in se zahvalt Freisingom za enega redkih motozborov, ki so še ostali na Gorenjskem,...pa četud ni najboljši v SLO,...je pa :grim :OK:

...kar se kurjenja gum tiče,bomo drug let spet poskrbel za to :devil: :grim

lp kađiva B)

kađiva!

Tole si pa t'ko pameten povedal, da se poštempljam, zgoraj, spodaj in od strani na ubeh plateh.

Pa s kom se vse ljudje obremenjujete???!!!

Nazadnje je pa še tale Mina pametna izpadla (čeprav je 'zgleda blond).

Bodite veseli, da sploh je kakšen zbor, pa naj bo kakršenkoli že je, čeprav se jih sam niti ne udeležujem, se mi zdi fajn, da žur deluje! Jaz sem se jih že v komunizmu naveličal.

Pustite mladim motoristično zabavo!!! Pazite pa le, da se spet ne zjebe!

A se sploh zavedate kaj je to Svoboda?! Pol pa vi nekaj o klubih in clubih in kdo je večji frajer itd.. Ja, piščančki nebogljeni!

To je ravno tako, kot tista dva, ki sta se kregala, kdo bo bolj pameten izpadel.

Eden je trdil, da je v "Clubu", drugi je pa rekel, da je iz "Cure" pršou (pardon iz "F"ure... A oba sta b'la Slovenca!

Že Prešeren je pred dvesto leti pogruntal, da je čist' vseeno, al' ješ KAŠO, al' pa KASHO.

Pomemben je OKUS!!!

Pa dajte že enkrat na zbore hodit ZARADI ZABAVE, ne pa pizdarij, lepo Vas prosim!!!

Morda se kdo ne strinja z mano, a bo s časom, tudi to "Nepomembnost" doumel!

Želim Vam lepo, motoristično (bikersko) PRIHODNOST! :yes: :yes: :yes:

Popravljeno . Popravil fičo
Objavljeno

Kdor hoče minuse, jih najde....

Prav fajn je bilo, a ne, Hellenca? .)

Objavljeno

Evo zdaj berem komentarje o zboru, vidim da nisem mnič zamudila, gotovo je bilo bedno ko lani. Ma te frajsingi rahlo misljo kaj so, pa niti ornk zbora in žurke niso sposobni narest. In da pol še slišim da eni klubi niso zaželjeni...sramota frajsingi ej. In valda nemorte nikjer brez svojih bednih črnk, ki jih vlečete povsod in smo jih vsi že siti.

lep pozdrav.

SARAH

Ko boš na moto sceni toliko časa, kot smo nekateri med nami, boš mogoče pogruntala zakaj se gre. Ne bom ti razlagal zakaj nekateri klubi niso bili zaželjeni. Škoda mojega časa.

Da draga moja Sara - h, tudi črnke in židje so ljudje in fraisingi smo že zdavnaj prerasli aparthaid.

Pa ne oglašaj se več, kajti najprej stvari pošlihtaj v svoji glavi. Sicer pa vsak ima svoje mnenje in ko boš ti organizirala moto zbor ti prisegam da se vsi počešemo na prečo in damo gor brčice.

Objavljeno

Nazadnje je pa še tale Mina pametna izpadla (čeprav je 'zgleda blond).

Želim Vam lepo, motoristično (bikersko) PRIHODNOST! :yes: :yes: :yes:

hehe...ja hwala bogu da nism weč blond...sm pa bla..... :lol1: :lol1: :lol1:

lp mina .)

Objavljeno

Hmmmm, pa je počilo in je "Sarah" rekla eno o bednih črnkah. Zanimivo, zanimivo :D , pa še grb borcev za slovensko zemljo ima kot avatar, čudno se mi zdi, da ji pustijo, da ji je ime "Sarah", ker vemo, kdo je bla ta dečva. A ne bi rajš slovenska Micka postala :kva2: :kva2:

Vsi različni, vsi enakopravni!!!! :OK: :OK: :OK:

(S)Mejte se :yea1:

Objavljeno

Evo zdaj berem komentarje o zboru, vidim da nisem mnič zamudila, gotovo je bilo bedno ko lani. Ma te frajsingi rahlo misljo kaj so, pa niti ornk zbora in žurke niso sposobni narest. In da pol še slišim da eni klubi niso zaželjeni...sramota frajsingi ej. In valda nemorte nikjer brez svojih bednih črnk, ki jih vlečete povsod in smo jih vsi že siti.

lep pozdrav.

SARAH

Najlažje je pa kritizirat, ane :fight1: ! Bi prov tebe rada videla kako bi ti speljala zadevo! :lol1:

Objavljeno

Js pa mal preveč pogledo v glažek in sm zgubo na srečanju telefon,parfum,zobno ščetko in pasto pa deodorant za pod pazduho:)Prosim če je kdo našo kaj od tega še posebej telefon če se mi javi ker ga pogrešam.Lep pozdrav iz koroške

Objavljeno

no u glavnem je bil zbor bomba :OK: kr tako naprej Freising Ridersi drugo leto spet pridem(o)..... :yea1: :yea1: :worship:

GSX-R.PiPi jebi ga nisi ne prvi in ne zadnji k je kej zgubu..... :D

Objavljeno

Ko boš na moto sceni toliko časa, kot smo nekateri med nami, boš mogoče pogruntala zakaj se gre. Ne bom ti razlagal zakaj nekateri klubi niso bili zaželjeni. Škoda mojega časa.

Da draga moja Sara - h, tudi črnke in židje so ljudje in fraisingi smo že zdavnaj prerasli aparthaid.

Pa ne oglašaj se več, kajti najprej stvari pošlihtaj v svoji glavi. Sicer pa vsak ima svoje mnenje in ko boš ti organizirala moto zbor ti prisegam da se vsi počešemo na prečo in damo gor brčice.

Evo stari vsa moja podpora teb in temu kar si napisov :OK: : Eni pač misljo da je to vse kmečka veselica kjer nabavš Atomike pa je folk ves slinast pod odram pa se pije: Enostavno ne razumete nekateri da se pa narod rad dons tud DRUŽI s podobno mislečimi. Smo nekateri že dal nekaj zborov skoz pa še vedno rajš vidm da je mal folka ampak so ti v redu ne pa ritke ka jim je včerej foter mopid kupu zdej smo pa taglaven pa tanartalepš. Kar se pa črnk tiče je pa ves ta lapane čeznje itaq samo foušarija !!

Ej narod RAD SE MEJTE pa čim več zanimivih zborov še letos. Aja pa lep pozdrav zekko-tu hehehe :baa: :beer2:

Objavljeno

tud jest to podpišem z vseh stani :OK: :yea1: :yea1: :worship: :worship:

Objavljeno

joj nehajte že :angry2:

prav super je blo in to večini :grim in kdor ve, koliko truda in dela je vloženga v takle zbor, lahko Freisingom samo čestita :OK:

komur pa ni blo všeč, pridte na dolensko :grim imamo gasilske vselice vsak vikend B)

pa tud za pretepe na vsaki poskrbijo ;) če vam je sam to manjkalo :whistle:

bil je čudovit vikend, Freisingi :004

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!