eMBe Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 (popravljeno) Ključe je našel, sedaj so problem prestave, se neki menjalnik zatika bo moral novega dolfeta skupaj spravit :P al pa naj si omisli lovskega psa da mu brzine išče :lol1: Popravljeno Julij 19, 2006. Popravil Avtokad
METAL4EVER Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 A veš zakaj se jih ne spomniš?... Zato, ker si častitljiv letnik 1967. Torej, 15 let mlajši od mene. Ampak, to je dobro!!! Pa ne se jezit! :nono: :grrr :D :D hvala bogu,da nisem najstarejši,k me že tko vsi zafrkavajo,da sm fotr.bi pa še kakšno prebral od tebe,(če lahko tikam)sem še mal stare šole vzgoje.kako je blo včasih na zborih,ko v jugi ni blo niti mk,niti mc ampak AMZSJ.sm bil pa prvič na grobnik 85 z APN 4.(LEGENDA MED MOPEDI)180 km v eno stran.
Sanda7 Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 tole bo pa rekordno število strani za en moto zbor :grim čas bi že bil da nehate trobezlat trapari pa raj ugotovmo kam je zginla ena joška :P
eMBe Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 tole bo pa rekordno število strani za en moto zbor :grim čas bi že bil da nehate trobezlat trapari pa raj ugotovmo kam je zginla ena joška :P cajt bi že bil da ti skineš un leder pa pokažeš čare :P :P mimgrede tud brez ene joške je cortkana :winkiss:
soncy Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 tole bo pa rekordno število strani za en moto zbor :grim čas bi že bil da nehate trobezlat trapari pa raj ugotovmo kam je zginla ena joška :P kam, o le kam? :kva2: :lol1:
Sanda7 Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 sej sm sam tebe ni blo zravn .) :P
triker Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 tole bo pa rekordno število strani za en moto zbor :grim čas bi že bil da nehate trobezlat trapari pa raj ugotovmo kam je zginla ena joška :P Si jo vzela za svojo? :naughty:
kađiva Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 težke besede so padale dons vidm :grim :grim ... ajejej...sploh ne vem kva rečt na vse to,glede na to da poznam nekatere "vpletene" in to dobro poznam :doze: <_< ...."all we are saying,....is give peace a chanceee...!!!" :yea1: :yea1: :yea1: :beer2: kot bi reku kolega batzajla :beer2: ..."pokadimo pipo miru"... :kva2: :kva2: :lol1:
soncy Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 težke besede so padale dons vidm :grim :grim ... ajejej...sploh ne vem kva rečt na vse to,glede na to da poznam nekatere "vpletene" in to dobro poznam :doze: <_< ...."all we are saying,....is give peace a chanceee...!!!" :yea1: :yea1: :yea1: :beer2: kot bi reku kolega batzajla :beer2: ..."pokadimo pipo miru"... :kva2: :kva2: :lol1: pa jz tud :OK: tud če ni pipa :grrr sam da bi bil mir :whistle:
president Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 evo še enkrat jst. @triker pust stvar pr mer,ker se ni vreden z unmu otrokam pogovarjat. ostalim se pa še enkrat zahvaljujem,ker ste nas obiskali.in ,da se drugo leto spet vidimo. na katere zbore bo pa kdo šel se bo pa pač vsak sam odločil. povem še to,da je bila v komunizmu tudi v šk. loki dirka za grand pri in sem kot mulc najprej prodajal štartne liste gledalcem.kasneje tudi pijače.to je bilo približno 69 leta.73 leta je pa bila zadnja dirka. na prvi moto zbor sem pa šel z jawo 350.v novo gorico (natančneje bukovica)približno 30 let nazaj. takrat je bil v sloveniji še en zbor če se prav spolnem v krškem.tudi tam sem bil. pa še nekaj srečanj je blo.samo se jih ne spolnim kje . :hmm: res je pa to bilo bolj v okviru avomoto društev,ki so imele posebej sekcije za motorje. :D :D :lol: moj prvi "motor" je bila tomosova dvojka,ki sta ga pa imela tudi moj ata pa mama.drugi bolj ta hud je bil pa puch 250 pa nsu pretis 125 .nato bmw 250 .itd. v tujini sem pa prvič bil na moto zboru v napoliju (I) LETA 79 in tako naprej.izpit za motor sem pa naredil leta 1975. pa še to v tujini so pa takrat že bila razna moto društva: MK in MC-JI SKRATKA na motorju sem že tričetrtine življenja. upam,da ste vsaj tisti,ki imate malo bolj trezno glavo tole razumeli,kaj sem hotel povedat. pa še vsem pozdrav.tistim ,ki me marate in tistim ,ki me ne. vse skupaj pa to vzemimo za ROCK,N ROLL. :010 :010 :010 :010 :010 :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :afro1: :afro1: :afro1: :kva2: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :beer2: :beer2: :beer2: :fight2: :music4: :music4: :music4:
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 president :worship: :worship: :worship: :worship: na zboru sem se imel zelo fajn super ste FREJZINGI :OK: :OK: :OK: :OK:
Misek Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 Pa da še jaz en komentar napišem. :D Berem tole temo dones ze skorej eno uro. Pa pismo folk kaj vam je. A se lahko samo prtožujete!?! Naredite kej da bo bolš ne pa samo jezik otresat! Sicer mene ni blo na zboru ker nisem bil doma tko da ne morem komentirat kaj je blo in kaj ni blo. Sicer men tut črnke niso najbl pr srcu ampak ok komu drugmo pa so! Zbor brezvezden, beden in ne vem kaj. Hmmm.... pa sej te noben ne sili da prideš. Če ti je kull pridi in se dober mej, če ti ni ostani doma oz. pojdi drugam Nezaželeni klubi! Načelom je res da se s tem začnemo motoristi delit na bele in črne, kar v principu ni prav, sam da ti pa en klub zagreni celotno prireditev pa tut ni dober. Tudi na moto zborih bi morala veljat kultura obnašanja in kdor je nima na sodi zraven! Ker ne poznam ozadja so imeli organizatorji verjetno tehtni razlog za nezaželjene klube. Folk pa dejte se skulirat no! Namesto da se fajen mel pa užival se zdej tuki kregate za čist brezvezno stvar. Tudi sam organizator je napisal da sprejema tako kritike kot pohvale. Povejte kaj vas je motilo, kaj vam je blo všeč in sigurno se bo organizator potrudil da bo naslednje leto to popravil oz. izbolšal. Če pa vame še vedno ni všeč, drugo leto pristopite k organizaciji in pomagajte ali pa organizirajte zbor ki bo po vašem okusu. No tolk sem hotu povedat! :angry: Radi se mejte pa velik se smejte! :OK: :) :D
Happy Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 president :worship: :worship: :worship: :worship: na zboru sem se imel zelo fajn super ste FREJZINGI :OK: :OK: :OK: :OK: Ojla a si se odpočil? :kva2:
avro Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 pa raj ugotovmo kam je zginla ena joška :P hmm... jaz vidim pa samo enga... kje je pa ostalih pet????? :hmm: :yea1: Pa varno vožnjo
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 (popravljeno) Ojla a si se odpočil? :kva2: Majčkeno sem se pa ... :) pa ti.... Popravljeno Julij 20, 2006. Popravil ajgor the mad dog
maus Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 Ma kurc... js sm u petek in u soboto izzivu, da bi mi zob zbili, pa so bli vsi tok prijazni, da mi ga ni hotu nuben. Tko da sem morau u pondelk plačat skor 20.000 jurjev za ruvanje. FREJZINGI carji :OK: :OK: maus :krneki:
Happy Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 Majčkeno sem se pa ... :) pa ti.... Še pljuča operem pol bom pa ko nov :lol1: Zgleda da sm premal borovničk spil :rolleyes:
triker Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 Še pljuča operem pol bom pa ko nov :lol1: Zgleda da sm premal borovničk spil :rolleyes: Te slišim ja, zaradi tebe ne morm spat :evilgrin: Borovničke pa bolš pozno kot nikoli, recimo danes :grim :grim
Happy Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 Te slišim ja, zaradi tebe ne morm spat :evilgrin: Borovničke pa bolš pozno kot nikoli, recimo danes :grim :grim O ti bogi, bogi, bogi :( :( :( Dons boš pa loh spal. Mal infuzije pa bo :beer2: :beer2: :beer2: :drunk:
Pimpi limpi Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 O ti bogi, bogi, bogi :( :( :( Dons boš pa loh spal. Mal infuzije pa bo :beer2: :beer2: :beer2: :drunk: :hmm: :P
soncy Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 hmm... jaz vidim pa samo enga... kje je pa ostalih pet????? :hmm: :yea1: Pa varno vožnjo kdor z malim ni zadovoljen, :grrr velizga ne zasluž :lol1: enga imate čist dovolj :grim
avro Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 kdor z malim ni zadovoljen, :grrr velizga ne zasluž :lol1: enga imate čist dovolj :grim :grrr vsi iščejo enga, ampak pr treh beybah bi menda moral bit trije pari. Jaz vidim pa samo 1/2 para. Torej iščte še 2,5 para. Matr... sm zakompliciru s temi joški.... :whistle:
Pimpi limpi Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 :grrr vsi iščejo enga, ampak pr treh beybah bi menda moral bit trije pari. Jaz vidim pa samo 1/2 para. Torej iščte še 2,5 para. Matr... sm zakompliciru s temi joški.... :whistle: :lol1: Ampak si res mal! :lol1:
Pimpi limpi Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 O:-) Kaj zdej angelčka špilaš???? :huh: .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se