triker Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 Kaj zdej angelčka špilaš???? :huh: .) To mu gre najbolš od rok
Happy Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 Kaj zdej angelčka špilaš???? :huh: .) Ne men ni treba špilat jes tak sm :lol1: To mu gre najbolš od rok Zdej s pa ti prov lep :devil: see ya :yea1:
moto rider Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 Uf! Hvala bogu!!! Pa se je zadeva umirila! A ste videl, da se da!!! :grim :grim :D :OK: :OK:
TBoxer Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 Uf! Hvala bogu!!! Pa se je zadeva umirila! A ste videl, da se da!!! :grim :grim :D :OK: :OK: Čaki, da Sanda spet prlima kakšno fotko..... :grim lp
Miha Z. Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 kdor z malim ni zadovoljen, :grrr velizga ne zasluž :lol1: enga imate čist dovolj :grim hja sam eden baje ni nobeden... :) :blush: dva pa že .....
Sanda7 Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 (popravljeno) ma sanda je zmeri za hec :grim evo sm vam našla še dva para :naughty: mim grede borovničke so ble pa res odlične :OK: sam še vedno neki ne štima :hmm: Popravljeno Julij 20, 2006. Popravil Sanda7
eMBe Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 Uf! Hvala bogu!!! Pa se je zadeva umirila! A ste videl, da se da!!! :grim :grim :D :OK: :OK: Qurc Drago ima avtoriteto :grim je treba ubogat :P
president Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAŠLI SMO EN LAJBEČ Z MNOGIMI NAŠITKI IN TELEFON V NJEMU ČE KDO KAJ POGREŠA ?????? :blink: PA ŠE MP3 PLAYER
avro Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 ma sanda je zmeri za hec :grim evo sm vam našla še dva para :naughty: sam še vedno neki ne štima :hmm: :grrr Seveda ne štima . 1,5 para...spet en jošk manjka :blink: ... :P :kva2:
GSX-R.PiPi Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 Vsem lep pozdrav mi ocenjujemo,da je bilo na zboru vsaj 1500 zadovoljnih LJUDI. na forumu pa nas je bolj malo. vglavnem pripravljeni smo sprejemati tudi (konstruktivne) kritike in pohvale ter vaše pripombe. želeli bi tudi,da vi poveste,kaj si še želite na zborih.ali,če je kaj bilo premalo itd.mi se pa bomo naslednje leto potrudili.včasih tudi nam zmanjka idej. :hmm: težko je sebe videti v taki veliki organizaciji.oziroma hotel sem poveda,da je vedno težje kaj organizirati.saj veste papirna vojna:zakoni,stroški itd. to za sedaj če pa kdo želi še kakšen konretni odgovor pa mi pišite na privat. :beer2: drago :beer2: pozdrav od freisingov :grupni: :love1: Jaz sem bil na vašem zboru prvič prišel sem iz Koroške blo je pa ful fajn kot rečemo korošci bla je prava gavda.Pohvale organizatorrjem in mislim da sem z malo besedami veliko povedav.LP PIPI
Tanjuška Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 make peace not war pliz ma sanda je zmeri za hec :grim evo sm vam našla še dva para :naughty: mim grede borovničke so ble pa res odlične :OK: sam še vedno neki ne štima :hmm: uuuuuuuuuuuuuu kero lepo slikco maš ti pod tvojmu imenom :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :grim
jalovec Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 ker se zaradi delovne obveznosti nisem mogel udeležiti moto zbora :( sem majcken prebiral vasa opazanja in komentarje :hmm: hudo :angry2: mislm kaj se ga gredo eni :kva2: svaka cast dragotu :D da je tako elegantno motoristicno zakljucil ta besedni dvoboj :OK: lahko bi ga pa tud drugac :krneki: samo tako v podporo njemu in klubu in vsem motoristom :OK: ki pac razumejo kaj sploh pomeni organizirati moto zbor O:-)
Pimpi limpi Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 Ne men ni treba špilat jes tak sm :lol1: Zdej s pa ti prov lep :devil: see ya :yea1: :D .)
batzajla Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 sori,ne morm se zadržat. sari,ti si prou en knedl :lol1:
vapotek Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 Samo joskov pa nima ravno nekih... :closedeyes: Za ruknit bi bla. :grim
S57CQ Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 hehe..ja wsaj edn..hehe :D ...ja itaq sploh nočejo widt nč pozitiwnega..... :grim weseli pa naj bodo ker žiwijo w sloweniji...pa da je tok welik moto zborow in podobnih srečanj...k w katerih držawah sploh ne wedo kaj je to..... :D lp mina .) Je rekla IZKUSENA... well ... smeha polno... :kva2: :kva2: Ajd samo smireno - bi rekli kolegi iz juga... DaNe
Lobo Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 ma sanda je zmeri za hec :grim evo sm vam našla še dva para :naughty: mim grede borovničke so ble pa res odlične :OK: sam še vedno neki ne štima :hmm: :eek: Odkod ti tele? Kje ste jih skrivali? :angry:
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 :eek: Odkod ti tele? Kje ste jih skrivali? :angry: Tele dve niso nikjer skrival :grrr ,bile so v BARU... :naughty:
Lobo Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 Tele dve niso nikjer skrival :grrr ,bile so v BARU... :naughty: Hvala ti, pravi čas si mi povedal. Namesto, da si me gnjavil s štamperlom na vhodu, bi mi raje za te povedal. No pa saj nisem bil pretirano oškodovan. Tudi Era, Sanda in ostala druščina je bila vredu.
triker Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 Tele dve niso nikjer skrival :grrr ,bile so v BARU... :naughty: Kako pa ti to veš? :eek: :eek: :eek:
malakai Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 Ja tut neki Cocte se je prodalo :) Dobra je bla .)
smeško Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 Še moje mnenje: tale motozbor mi je bil totalno v qrcu - sploh pa zato, ker je bil Drago stalno na odru in se je skoz neki drl :slap: - kr neki.... edina stvar k mi je bla všeč, je bilo to, da sem srečal nekaj kolegov s katerimi smo se mel prov fino :grim
MARJA Objavljeno Julij 22, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 Še moje mnenje: tale motozbor mi je bil totalno v qrcu - sploh pa zato, ker je bil Drago stalno na odru in se je skoz neki drl :slap: - kr neki.... edina stvar k mi je bla všeč, je bilo to, da sem srečal nekaj kolegov s katerimi smo se mel prov fino :grim Zakaj pa se nisi javil, pa bi ti povezoval program. Bi dobil zastonj za jest in pit.
smeško Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 Zakaj pa se nisi javil, pa bi ti povezoval program. Bi dobil zastonj za jest in pit. kdo pa je reku da sem jest za take stvari dober? :hmm: Fino bi blo če bi mel nekoga, ki bi povezovanje izpeljal bolj profesionalno!
Lego Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 Mislim, da je smeškova pripomba povsem na mestu. :grim Po mojem mnenju se to dogaja na mnogih moto zborih in če nisi zaprisežen MC ali MK-jevec, je nastop "šefa" čas za pobeg. Na žalost je takega mnenja tudi večina mojih znancev. :baa: Samo v razmislek, zato se ne jezit prosim. :friend2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se