triker Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Še vabilo v obliki radijskega oglasa :grim :grim :grim MCFREISING7A06.MP3
Zdrawc Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 zdravc pejd na stran od sairach 2006. pod 2006 ni še nobenih slik :?
MARJA Objavljeno Julij 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Napoved za soboto :OK: :OK: :OK:
Brihta Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Lansko leto je blo bl tko, ni blo nevem kaj. Upejmo da bo letos bolš in da nebo spet povhn čefurjev. Se vidmo. Če pridem jst, bo eden čefur več :devil:
Lobo Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 (popravljeno) Če pridem jst, bo eden čefur več :devil: Kot pravi Marja: Po 22:00 uri čefurji nezaželjeni ( bojo izjeme .) ) Popravljeno Julij 10, 2006. Popravil Lobo
era Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 (popravljeno) Napoved za soboto :OK: :OK: :OK: Iz kerga leta je tole :devil: :P Popravljeno Julij 10, 2006. Popravil era
MARJA Objavljeno Julij 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Iz kerga leta je tole :devil: :P Letošnjega za soboto 15. julij evo ti link: www.weatheronline.co.uk
Pimpi limpi Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Letošnjega za soboto 15. julij evo ti link: www.weatheronline.co.uk :OK: Vreme potem bo!!!! Če ni to fajn!!!! :OK:
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Napoved za soboto :OK: :OK: :OK: :OK: Vreme potem bo!!!! Če ni to fajn!!!! :OK: sobota 15.6.2006 [attachmentid=75138] Partly sunny High: 30° C Low: 13° C :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Einherjar Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 kuhanje v svicu kombinirano z vrocino... YAY!!
Rude Boy Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Če pridem jst, bo eden čefur več :devil: dva ! :devil:
MARJA Objavljeno Julij 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 [attachmentid=75178] [attachmentid=75177] [attachmentid=75176]
Pimpi limpi Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 [attachmentid=75178] [attachmentid=75177] [attachmentid=75176] NIČ NI!!!! :hmm:
Rude Boy Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 19 x na suho ! vazeliniiii !!! hitro ! :P
Stella Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Živjo vsem :) Mene pa nekaj zanima, dečki bodte tolk dobri pa povejte kakšen plac je tam, kjer bo srečanje. Smo skupina punc, ki vozmo motorje, pa imamo par frišnih motoristk, ki se presnet zaenkrat še, bojijo peska, po domače šudra, pa klancov. Saj kdor je pameten zastopi situacijo kajne .) . A je tam lep plac, da se prpelemo, al je bolj divje. Thanks za odgovor, pa mejte se, pa pamet v obe glavi, ok :OK:
Einherjar Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Živjo vsem :) Mene pa nekaj zanima, dečki bodte tolk dobri pa povejte kakšen plac je tam, kjer bo srečanje. Smo skupina punc, ki vozmo motorje, pa imamo par frišnih motoristk, ki se presnet zaenkrat še, bojijo peska, po domače šudra, pa klancov. Saj kdor je pameten zastopi situacijo kajne .) . A je tam lep plac, da se prpelemo, al je bolj divje. Thanks za odgovor, pa mejte se, pa pamet v obe glavi, ok :OK: Ves kako je... Ce bo imela katerakoli kak problem, sem preprican, da se bo nasel kak prijazen motorist, ki bo pomagal motor premakniti in/ali zapeljati s sodra. Pesek je samo na parkiriscu, ampak ni neke panike.
Zdrawc Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Tam, kjer se pa kampir, je pa itak trava in je mehko :grim drugače, pa kot Ein pravi, ne skrbi ti/vam bodo/mo že pomagali :OK:
era Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Ima Einherjar prav,.. vedno se najde kakšn ali kakšna, ki pomaga :OK:
Stella Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Hvala vsem, za info. Jim bom povedla, pa bodo prebrale tle ,pa se naj potem same odločjo. Nočem, da katero zabriše in potem dobi strah. Pa sej jim pravm, da jim bom jaz al pa kdo drug motor čez šuder zapelal, sam saj veste, ženski ego :naughty: Se vidmo
METAL4EVER Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Živjo vsem :) Mene pa nekaj zanima, dečki bodte tolk dobri pa povejte kakšen plac je tam, kjer bo srečanje. Smo skupina punc, ki vozmo motorje, pa imamo par frišnih motoristk, ki se presnet zaenkrat še, bojijo peska, po domače šudra, pa klancov. Saj kdor je pameten zastopi situacijo kajne .) . A je tam lep plac, da se prpelemo, al je bolj divje. Thanks za odgovor, pa mejte se, pa pamet v obe glavi, ok :OK: Poglej to je bivši sejemski prostor in stari zimski bazen v Kranju.Dostop je iz katerega koli konca enostaven.Cesta je povsod asfaltirana,prav tako tudi sejmišče zdajšna supernova.Pesek (šodr),ki vas skrbi je samo na parkirišču direkt na prizorišču,seveda če bo tako kot lani.Nobenih klancev in ostalih ovir.
cof Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 marja, saj ga ma vsak :naughty: sam okusi so različni :lol1: stvar okusa je reku mačk ki si je rit lizu
MARJA Objavljeno Julij 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Živjo vsem :) Mene pa nekaj zanima, dečki bodte tolk dobri pa povejte kakšen plac je tam, kjer bo srečanje. Smo skupina punc, ki vozmo motorje, pa imamo par frišnih motoristk, ki se presnet zaenkrat še, bojijo peska, po domače šudra, pa klancov. Saj kdor je pameten zastopi situacijo kajne .) . A je tam lep plac, da se prpelemo, al je bolj divje. Thanks za odgovor, pa mejte se, pa pamet v obe glavi, ok :OK: Kar pogumno. Ni klancev, cesta je asfaltirana, le parkplac je makedam in to zelo zbit, tako da se ni za bat. Če ne pa, mi bomo tam, pa bomo pomagali. Brez panike. Se vidmo.
Sanda7 Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 ja babe kr pridte da nas bo čim več,bomo mogoče lahko kr med sabo vlekle vrv,če nas bo dost :?
MARJA Objavljeno Julij 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 ja babe kr pridte da nas bo čim več,bomo mogoče lahko kr med sabo vlekle vrv,če nas bo dost :? A sam vrv bi vlekle :? . Jaz pa mislu :naughty:
andi1 Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Kar se pira tiče, ni problema, vzameš Union pa malo pene od Laškega, pa so vsi srečni :kva2: . Se že veselim, v Taru na Indijancih sem namreč postavil nov osebni rekord: prvič sem šel scat šele po osmih pirih, Karlovačko mi očitno sede :D, čeprav sem imel naslednji dan t.i. Karlovački sindrom :drunk:. Se vidimo za šankom :beer2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se