peter1 Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 Evo pa so Medvode spet za nami,bilo je super.........kriza je bla edin to k sem v soboto moral kar kmalu v sotor - zjutraj me je cakala Franja------varovanje biciklistov,in bi bla mal kriza tam po tisti vrocini nepraspan pa mačkast sam neki slikc je pa vseeno ratal haha pa cav vsem do INDIANSOV na Kolpi bom pa mankal 1x pa lahk tud mankam[attachmentid=73338][attachmentid=73340][attachmentid=73341][attachmentid=73345]
Miha Z. Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 bil lani, letos nisem šel in tudi verjetno ne bom šel ker je zame preveč pehote :glare: to zame ni več moto zbor....
peter1 Objavljeno Junij 19, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 bil lani, letos nisem šel in tudi verjetno ne bom šel ker je zame preveč pehote :glare: to zame ni več moto zbor.... Ja to je pa res saj je blo v petek men se zdi več avtov k bajkov
Wolfman Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 [attachmentid=73363][attachmentid=73364][attachmentid=73365][attachmentid=73366][attachmentid=73367] Evo pa so Medvode spet za nami,bilo je super.........kriza je bla edin to k sem v soboto moral kar kmalu v sotor - zjutraj me je cakala Franja------varovanje biciklistov,in bi bla mal kriza tam po tisti vrocini nepraspan pa mačkast sam neki slikc je pa vseeno ratal haha pa cav vsem do INDIANSOV na Kolpi bom pa mankal 1x pa lahk tud mankam Ja na zboru je blo kr živahn, sam sem tud jz mogu kmal pobegnt, ker je bla naslednji dan Franja (pardon isti dan). ni blo pa glih luštn mačkast vozt na tadolgi Franji. Evo še jz kero sliko prpnem.
Wolfman Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 [attachmentid=73369][attachmentid=73370][attachmentid=73371][attachmentid=73372][attachmentid=73373][attachmentid=73368]No še neki fotk z motozbora!
Dečva Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 Vse slikce so s panoramske vožnje, a prov z motozbora pa nimata nobene al kaj? <_< dobrorazpoložena Dečva
raubritter Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 Vse slikce so s panoramske vožnje, a prov z motozbora pa nimata nobene al kaj? <_< dobrorazpoložena Dečva slikce maš na www.mk-raubritter.com :yea1: :yea1:
davinci Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 lansko leto sem bil v soboto in nedeljo. :OK: letos pa je čas dopuščal le petek. :BUA: drugače pa dober plac, velik šotor in še večji oder. dobro ozvočenje in kvalitetna skupina, ki se je v petek ogrevala. žal nismo dočakali, da bi začeli špilat. vsekakor pohvalno :OK:
_đuro_ Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 Medvode so po mojem v tem trenutku najbolši zbor pri nas!!! :OK: :OK: :OK: zbor je tut neke vrste rock koncert pa šov, tak da zaka nebi smel bit pehote???
davinci Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 Medvode so po mojem v tem trenutku najbolši zbor pri nas!!! :OK: :OK: :OK: zbor je tut neke vrste rock koncert pa šov, tak da zaka nebi smel bit pehote??? se strinjam. pohota je pa povsod. .) in jaz nimam nič proti. še podpiram jo :worship:
tati Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 bil lani, letos nisem šel in tudi verjetno ne bom šel ker je zame preveč pehote :glare: to zame ni več moto zbor.... tako je Mihec - sam še ljubljanski šminkerji, pa vsake toliko časa kakšen ta prav motorist :BUA: :BUA:
mjemec Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 Za taprav motozbor je treba u Žiri :worship: :D
CPU Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 Medvode so po mojem v tem trenutku najbolši zbor pri nas!!! :OK: :OK: :OK: zbor je tut neke vrste rock koncert pa šov, tak da zaka nebi smel bit pehote??? A si bil v Celju na zobur pantersov? Meni je bilo tam veliko bolj všeč :OK: Čeprav tudi Medvode niso bile slabe, razen tega, da so samo Union točil :BUA:
iebi VeTeR Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 bil lani, letos nisem šel in tudi verjetno ne bom šel ker je zame preveč pehote :glare: to zame ni več moto zbor.... to je pa hudo,če maš fobijo na dobre bejbe :huh:
Dečva Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 Za taprav motozbor je treba u Žiri :worship: :D Tud u Žireh je veliko pehote (da o pohoti ne govorimo :lol1: )
volk Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 Za taprav motozbor je treba u Žiri :worship: :D :grim in na jug, čez Kolpo je treba it
Zdrawc Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 :grim in na jug, čez Kolpo je treba it :grim kjer je še bolj wroče B)
simon78 Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 Tud u Žireh je veliko pehote (da o pohoti ne govorimo :lol1: ) zato sli v mozirje kjer je sekalo :drunk: in mimogrede se zmagali pri vlecenju vrvi :hooray:
_đuro_ Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 Mogoč majo pa res tisti ki nimajo radi pehote fobijo pred bejbami :P :P :P Sej zaka se pa hod na zbore... :OK: :OK: :OK:
vk21 Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 Men je blo kr fajn u medvodah... no pehote pa res preveč, sploh pa domaĆinov k so pršli tja sam zato da so probleme iskal. Aja pa jest sm biu tut pehota, sam kaj čm če mi pa do tja motorja tut pržgat nebi blo treba bi se sam ppo klančku dol spustu :) no sej tut union lepo po grlu steče :devil:
davinci Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 Medvode so bile pač dober motozbor, da najdeš eno pohotno pehoto, ki jo potem ta vikend s seboj pelješ na motozbor Motozbor Firestarters. Potem pa ni več pehota , ampak sam še pohota. :naughty: No tako preprosto vidim jaz vse skupaj B)
volk Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 Medvode so bile pač dober motozbor, da najdeš eno pohotno pehoto, ki jo potem ta vikend s seboj pelješ na motozbor Motozbor Firestarters. Potem pa ni več pehota , ampak sam še pohota. :naughty: No tako preprosto vidim jaz vse skupaj B) lepo povedano :grim :worship:
tati Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 :grim kjer je še bolj wroče B) tale vročina ti je pa čist stopila v glavo, misliš, da imam jaz tuki v ambulanti klimo :? :?
_đuro_ Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 Medvode so bile pač dober motozbor, da najdeš eno pohotno pehoto, ki jo potem ta vikend s seboj pelješ na motozbor Motozbor Firestarters. Potem pa ni več pehota , ampak sam še pohota. trance_25_naughty.gif No tako preprosto vidim jaz vse skupaj cool.gif TUT JAZ SE PODPIŠEM POD TOLE :worship: :worship: :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se