Djuki Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 Spomladi 2003 si kupujem yamahinega endurota. Verjetno XTja, ker pr TTju nimaš kam prtljage za dat. Pa me zanima,kak naj izvem, ce jih bojo drugo leto sploh še delali? Kupujem si namreč opremo, pa mej... , ker ne vem ce se se bojo sploh proizvajali. Rad bi poslal mail na Yamaho,pa ga ne dobim nikjer. Ma kdo kako idejo al pa podatek?
Zoolo Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 http://www.yamaha-motor-europe.com/page.cfm Oz. pozanimaj se pri Delta Team Krško, ti bodo sigurno radi odgovorili. ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! )
Djuki Objavljeno Junij 12, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 Hvala,se bom pozanimal pri Delta Teamu.. Mam pa še eno vprašanje. Sicer mi je yamaha TT ful bolj všeč kot XT, ker je bolj "divja", ampak me zanima kak se obnaša na potovanju. Morje pa to.. Se da sploh kaj prtljage nanjo spravit? Vem,da so XT, KLR, KLE v tem aspektu boljše,pa vseeno.. Mi lahko kdo zaupa kakšno izkušnjo?
Lupek Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 Kar se tt-ja tiče.Jaz s tem motorjem nimam izkušenj poznam pa nekoga ki je ta motor kupu in ga po enem mescu prodau ker ni bil zadovoljen z njim češ da je za svojo višino dokaj kratek in da za 600ccm slabo potegne. Pa srečen nakup,karkoli že bo :)
mimixtz Objavljeno Junij 13, 2002 Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 Djuki, kontaktiraj Szuki-250 (Suzuki-250 je nik od člana foruma, poišči ga), on je novopečeni lastnik Yamahe TT 600 in ti bo rad odgovoril, je pa zelo zadovoljen z njo. Pa prebrskaj forum, je že kar nekaj napisal o tem motorju. ace
BRANE Objavljeno Junij 13, 2002 Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 Če misliš, da ima xt ali ttr kaj prtljažnega prostora, nič.XT-jka ima edino en plac ca 0,5 lza orodje (zraven akumulatorja)Edina opcija za plac je kovček- čim večji, snemljiv.Drgač pa sem z XT-jko kr daleč vozu (DU, Madžarska, I...)Aja, ključavnica za čelado pa res je.. LP
Djuki Objavljeno Junij 13, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 Kaj pa za montirat stranske kovcke? Pa tank-bag? Pa še nekaj me tak čist BTW zanima.. Moj bratec si tud kupuje bajk,ampak še to poletje. Visok je 186, težek pa 85. Kupuje pa ZZR 250. Ma kdo kake izkušnje s tem? Opcija pa mu je KLE. Kupuje pa na kredit na 5 let. Se mu ZZR splača? Ne gre mu tolk za brzino,kolk za vsakdanjo uporabnost, pa za 2x na leto na morje. Any advise? Hvala.. Djuki
D.J. Objavljeno Junij 13, 2002 Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 zdravo po mailu dobiš jutri kar se pa brata tiče se mi zdi da je KLE 1A izbira poceni registracija 2 cilindra, vodno hlajenje,vzdržljiv motor sorazmerno visoka končna udobna enduro vožnja kar se zzr 250 tiče, mislim da je to motor ki se vrti v nenormalno visoke obrate, v nizkih je pa zelo švoh, visoki obrati pa tak majhen motor hitro zdelajo (16.000) moje mnenje Motorji YAMAHA
Djuki Objavljeno Junij 14, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 14, 2002 Hvala ti Suzuki. meni je tud TTjka zakon ravno zarad robustnega videza. Ajd Yamaha forever
Djuki Objavljeno Junij 14, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 14, 2002 Še eno vprašanje za mojga bratca!? Kaj pa ER-5? Kaj je boljše ZZR 250, al ER-5, al GPZ 500? Za 185/86? Izkušnje? Hvala.. Djuki
D.J. Objavljeno Junij 14, 2002 Opozori Objavljeno Junij 14, 2002 er-5 naked bike 1.141.000 gpz 500 cestni 1.230.000 zzr 250 1.166.000 jaz bi izbral GPZ.. Motorji YAMAHA
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se