cisco Objavljeno November 23, 2010 Opozori Objavljeno November 23, 2010 Prosim za obširno utemeljitev prodaje če bo upravičena, ti ga dovolim prodat Pa ne moja Suzy....veš da je ne prodam....še ne še.... post je letu na Glažarjev oglas na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) :unsure:
cisco Objavljeno November 23, 2010 Opozori Objavljeno November 23, 2010 Pa ne moja Suzy....veš da je ne prodam....še ne še.... post je letu na Glažarjev oglas na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) :unsure: ma no.... sej nisem hotu reklamirat ....tam no kje je velik oglasov s sej vemo
janetka Objavljeno November 25, 2010 Opozori Objavljeno November 25, 2010 Pa ne moja Suzy....veš da je ne prodam....še ne še.... post je letu na Glažarjev oglas na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) :unsure: oh, fino sm si oddahnila, torej ostajaš naš :yes:
janetka Objavljeno November 25, 2010 Opozori Objavljeno November 25, 2010 GS = gay ass Maži + Glaži to je lepi par kupla sta BMWeja to stran je vržen gnar .... ... ...mam jajca a :naughty: raza, kitka in Aky 3
MatjazinBrigita Objavljeno November 25, 2010 Opozori Objavljeno November 25, 2010 Jantka draga, :naughty: midva gnarja nisva vrgla stran, v zameno sva dobila pravi dar. Kupla sva mašino pravo, da potavnje, še bolj bo zdravo! BMW od zdej vodil bo kolono, pa čeprav boš gledala osorno. PIŠUKA PREŠERN JE BIL CAR ; TOLE MI NE GRE RAVNO NAJBOLJE Lep pozdravček
janetka Objavljeno November 25, 2010 Opozori Objavljeno November 25, 2010 Ne nakladaj dragi Maži s tisto skirco se ne važi od kar s' ga kupu ti je žal pa priznati si se bal. kitka 1
Baracuda Objavljeno November 25, 2010 Opozori Objavljeno November 25, 2010 BMW od zdej vodil bo kolono, pa čeprav boš gledala osorno. Sam katero kitka 1
cisco Objavljeno November 25, 2010 Opozori Objavljeno November 25, 2010 :notworthy: :notworthy: :notworthy: debest....sem mislu da sem datum falil, pa forum tud....da sem nekje okol kulturnega dneva.... prva pomladanska fura bo do Vrbe pa Prešernu prestavt naslednike :notworthy: odlično...
cisco Objavljeno November 25, 2010 Opozori Objavljeno November 25, 2010 oh, fino sm si oddahnila, torej ostajaš naš :yes:
janetka Objavljeno November 26, 2010 Opozori Objavljeno November 26, 2010 PIŠUKA PREŠERN JE BIL CAR ; TOLE MI NE GRE RAVNO NAJBOLJE Prešeren je bil nula napram prešerni Janetki :evilgrin:
janetka Objavljeno November 26, 2010 Opozori Objavljeno November 26, 2010 Glažar kje si, javi se povej besedo al pa dve fantje hec pa mora bit ne se name zdej jezit kitka 1
Baracuda Objavljeno November 26, 2010 Opozori Objavljeno November 26, 2010 Glažar kje si, javi se povej besedo al pa dve fantje hec pa mora bit ne se name zdej jezit Sej ga bo sneg ohladu :yes:
Fritz Objavljeno November 26, 2010 Avtor Opozori Objavljeno November 26, 2010 Strom je fajn je pa bemfa vseen boljši (in dražji) motor, zato gre kolegom, ki jim rata nabavit novo kobilco predvsem čestitat. Itaq pa velja, da je vsak motor po svoje poseben. Če bi kdo rad naročil majice, ki jih delajo kolegi stromarji iz hrvaške, lahko to naredi tukaj. In če koga zanima nakup Stroma 1000 ali menjava 650-ke za 1000-ko, v Motorjetu v MB imajo srebrnega DL1000, letnik 2007 s 24.500km, katerega cenijo na 5.500€ (od dodatne opreme ima top-case in 12V vtičnico).
janetka Objavljeno November 26, 2010 Opozori Objavljeno November 26, 2010 Strom je fajn -to vsi vedo- je pa bemfa vseen boljši -bla bla bla- (in dražji)-itaq- motor, zato gre kolegom, ki jim rata nabavit novo kobilco predvsem čestitat.- za zjokat- Itaq pa velja, da je vsak motor po svoje poseben.čez Štroma ga pa ni. AMEN
janetka Objavljeno November 26, 2010 Opozori Objavljeno November 26, 2010 Glažar sploh se ne odzove komentarja ne poda zavil mi vrat bo kakor kuri če mu prej ne bom ušla
glažar Objavljeno November 26, 2010 Opozori Objavljeno November 26, 2010 Glažar kje si, javi se povej besedo al pa dve fantje hec pa mora bit ne se name zdej jezit Saj se ne jezim ,se strinjam da hec mora bit ,mal denarčke služim in nimam cajt kle gor viset :naughty: .Vem da mi sedaj vračaš za vse tiste makadam km ki si jih prevozila z menoj . Se pa strinjam da si bila lepo pesniško nadarjena ,si pa vabljena da si ogledaš novega v-stroma prirejenega za MAKADAM Sem bil dovolj nežen :naughty:
janetka Objavljeno November 26, 2010 Opozori Objavljeno November 26, 2010 Sem bil dovolj nežen :naughty: aha :grim ti si pravi softič
glažar Objavljeno November 26, 2010 Opozori Objavljeno November 26, 2010 evo mojega odgovora se zjokaj od sedaj vozim tole Strominator in janetka 1 1
Fritz Objavljeno November 26, 2010 Avtor Opozori Objavljeno November 26, 2010 Saj se fajn pelje ampak podoben pa ni ničemur (moral sem ) kitka in janetka 2
ghibli Objavljeno November 26, 2010 Opozori Objavljeno November 26, 2010 (popravljeno) Saj se fajn pelje ampak podoben pa ni ničemur (moral sem ) neki tazga kot v-strom;-) sam da se v-strom tut pelje za en qrac Popravljeno November 26, 2010. Popravil ghibli kitka, Fakin, janetka in 1 other 4
ghibli Objavljeno November 26, 2010 Opozori Objavljeno November 26, 2010 evo mojega odgovora se zjokaj od sedaj vozim tole lepa pridobitev :naughty: srečno vožnjo janetka, Fritz, kitka in 1 other 1 3
mtko Objavljeno November 26, 2010 Opozori Objavljeno November 26, 2010 Objavljeno Danes, 12:56 evo mojega odgovora se zjokaj od sedaj vozim tole Sam je še čist gol. Zdej se komaj začne, da bo počas motorju podoben!!!! kitka in janetka 2
janetka Objavljeno November 26, 2010 Opozori Objavljeno November 26, 2010 neki tazga kot v-strom;-) sam da se v-strom tut pelje za en qrac kdo je pa tebe kej uprašu Fritz in kitka 2
janetka Objavljeno November 26, 2010 Opozori Objavljeno November 26, 2010 lepa pridobitev :naughty: srečno vožnjo o.k. o.k. sej vem, da te je Glažar s kuverto podmazal kitka 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se