OFI Objavljeno September 29, 2012 Opozori Objavljeno September 29, 2012 naslednji vikend....vreme baje bo :evilgrin:
glažar Objavljeno September 29, 2012 Opozori Objavljeno September 29, 2012 naslednji vikend....vreme baje bo :evilgrin: kdaj gremo? :kva1: Se vidva mal naslajata na nas delavni narod. Pa glih nasledni vikend ko imam fešto
Strominator Objavljeno September 29, 2012 Opozori Objavljeno September 29, 2012 (popravljeno) Gremo jutri. Kje se dobimo? ob 6h startam iz mb..... okrog 7:30 bom v Škofljici na pm imas mojo stevilko , če se odločiš... Popravljeno September 29, 2012. Popravil Strominator
janetka Objavljeno September 29, 2012 Opozori Objavljeno September 29, 2012 A si izbral termin pri nas bo lilo . Če bi bilo vreme bi si ti pridružil ja sej smo pred pred 20 timi dnevi v Paklenici...si kaj pozabil tam ? al je blo tko hudičev luštn :grim
janetka Objavljeno September 29, 2012 Opozori Objavljeno September 29, 2012 . :oops: ...imam občutek, da bo po novem nekdo meni krofe nosil.... sm ti ga hotla dons dostavt na dom :grim , pa te ni :grrr blo doma, ker si se lajhal po mojem koncu...
janetka Objavljeno September 29, 2012 Opozori Objavljeno September 29, 2012 ob 6h startam iz mb..... okrog 7:30 bom na Škofljici na pm imas mojo stevilko , če se odločiš... jest žal ne grem, za ta vikend sem že danes izkoristla Jokerja z naskokom na Roglo 5 minut po prihodu domov sem dobila pa še množičen obisk na dveh kolesih Nedeljski maratonci lepo se mejte, pa pamet v glavo ... obvezno pa slikat .... zgolj zaradi statistike seveda .)
janetka Objavljeno September 29, 2012 Opozori Objavljeno September 29, 2012 @krOFI: dons je točno 5 let k si stopu v štromarsko sekto (Stara Sava-Zagreb), jutr bom :grim doma, ti častiš , prnes mi krof na dom, hvala za razumevanje , še Glažija poklič pa Tajgra ...mogoče tud njima zapaše
Aky Objavljeno September 29, 2012 Opozori Objavljeno September 29, 2012 ob 6h startam iz mb..... okrog 7:30 bom v Škofljici na pm imas mojo stevilko , če se odločiš... Bom tam. Samo povej kje v Škofljici. A.
glažar Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 jest žal ne grem, za ta vikend sem že danes izkoristla Jokerja z naskokom na Roglo 5 minut po prihodu domov sem dobila pa še množičen obisk na dveh kolesih Ja pa smo te meli pod kontrolo STROMARJI a mogoče veste kaj narediti pri tem znaku
OFI Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 @krOFI: dons je točno 5 let k si stopu v štromarsko sekto (Stara Sava-Zagreb), jutr bom :grim doma, ti častiš , prnes mi krof na dom, hvala za razumevanje , še Glažija poklič pa Tajgra ...mogoče tud njima zapaše Glažar me dieto, Tiger jih pa sploh ne je...ti jih maš pa še od včeraj dost
glažar Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 Ja res kot pravi TIGER in OFI ,za JANETKO ta znak ne obstaja. Smo jo včeraj gledali kako lepo elegantno prevozi STOP znak. Mogoče pa ni znala prebrati kaj je na njemu pisalo je bil tale
Tiger Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 Sem orenk pogledal je peljala po pravilih :grim je tam tale znak postavljen....
janetka Objavljeno Oktober 1, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2012 a zdej boste pa mene krivil k revca že 6 let vozim za Glažijem druga v koloni in delam tako kot dela Glaži in kar naenkat je narobe če prevoziš STOP znak, halooooooooooo sm mela celo štalo doma zarad vas, oba sinova sta hodila za mano pa sprašvala " ja mami, a si res prevozila STOP znak ??? " @Tiger: hvala ker si šou pogledat znak in prebral drobni tisk , hehe
glažar Objavljeno Oktober 1, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2012 a zdej boste pa mene krivil k revca že 6 let vozim za Glažijem druga v koloni in delam tako kot dela Glaži in kar naenkat je narobe če prevoziš STOP znak, halooooooooooo ZDEJ SEM PA JEST KRIV , ČE TI PREVOZIŠ STOP ZNAK. Sej znak ti še nekako oprostimo :glare: , ampak tisti kar sledi ,pogled LEVO in DESNO če je frej to pe :grrr :grrr NEEEEEEEEE. Če bi pogledala LEVO bi nas vidla kako smo mahal ,skakal ,žvižgal ,skratka TIGER je skakal po mizi da ga je natakarca že hotela z verigo priklent za mizo ,OFI je z stolom mahal , mene je hertz strefil , to pa ni za OPROSTIT , Komisija za CPP ,sekcija v-stromarjev bo zasedala in določila kakšne sankcije sledijo žemljica se ti zahvaljuje za krof, jest ti pa povem da je bil dober
Aky Objavljeno Oktober 1, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2012 Medtem, ko se vi prepirate, kako pravilno kršiti CPP, sva midva s Strominatorjem skočila na kavo v Paklenico. Dobesedno. Popila kavo pa šla nazaj. Od Rijeke do Cesarice je bila cesta mokra, naprej pa suh asfalt in toplo vreme. Nazaj sva imela cesto ves čas suho. Startala sva ob 07:30, doma sem bil ob 17:30. Vmes nekaj pavz in pizza. A. Kolen 1
janetka Objavljeno Oktober 1, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2012 BRAVOOOOO naši mali štromarji, me zelo veseli, da je šlo vse gladko :grim Povej Akec, zakaj maš dve armeni linijii od LJ- Sv. Marka, sta šla ta del vsak po svoje ? Aky, a se ti pr vsakmu STOPu vstaviš, al greš kr naprej če je na točki vidljivosti zrak čist ?
Aky Objavljeno Oktober 1, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2012 BRAVOOOOO naši mali štromarji, me zelo veseli, da je šlo vse gladko :grim Povej Akec, zakaj maš dve armeni linijii od LJ- Sv. Marka, sta šla ta del vsak po svoje ? Aky, a se ti pr vsakmu STOPu vstaviš, al greš kr naprej če je na točki vidljivosti zrak čist ? Po zahodni poti dol, po vzhodni gor. Ustavim se samo pri tistem STOP znaku, ki je v vidnem polju prisotnega policaja. Kot to veleva zakon. A.
OFI Objavljeno Oktober 1, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2012 Js vama predlagam obisk kakega tečaja CPP. Mal poznam to področje, če rabita kak nasvet
glažar Objavljeno Oktober 1, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2012 Aky ,Strominator prva liga odlična fura :OK:
glažar Objavljeno Oktober 1, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2012 Ustavim se samo pri tistem STOP znaku, ki je v vidnem polju prisotnega policaja. Kot to veleva zakon. A. Ampak pogledaš levo in desno če kje stoji policaj ,ali ti kdo maha itd...........
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se