janetka Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 5er_: kje ti čakaš na pomlad, med marmelado al med kumarcam :lol1: seveda bo srečanje :grim ...z Renegadem mava u mislih drugo polovico januarja. veseli december... :wacko: je že tko zadost nori mesec, januarja se bomo pa umiril pa brez keša bomo in popestril si ga bo bomo z 2. turnirjem u biljardu. Ampak ne morem :grrr požret da sta edina dva Lublančana na biljardu: pršla, igrala in zmagala pa tuk gorencu nas je blo... :slap: zasledila sem še dva Štromaša: NoJack-a in Bremsenlosa....upam da se nam pridružita.
5er_ Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 5er_: kje ti čakaš na pomlad, med marmelado al med kumarcam :lol1: seveda bo srečanje :grim ...z Renegadem mava u mislih drugo polovico januarja. veseli december... :wacko: je že tko zadost nori mesec, januarja se bomo pa umiril pa brez keša bomo in popestril si ga bo bomo z 2. turnirjem u biljardu. Ampak ne morem :grrr požret da sta edina dva Lublančana na biljardu: pršla, igrala in zmagala pa tuk gorencu nas je blo... :slap: zasledila sem še dva Štromaša: NoJack-a in Bremsenlosa....upam da se nam pridružita. jaz med šnopsom in ostalo žganjekuho. lp 5er
djume Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 no končno je tud naš fotkič dočakal praznenje :naughty: in evo kaj je ratal v Miklavžu :krneki: . http://www.moj-album.com/album/5603961/
luc Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 Lep pozdrav Štromaši in Štromice! Že nekaj časa berem o vaših prigodah in bi se tudi jaz rad pridružil na naslednjih srečanjih. Če lahko seveda :blush:
janetka Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Lep pozdrav Štromaši in Štromice! Že nekaj časa berem o vaših prigodah in bi se tudi jaz rad pridružil na naslednjih srečanjih. Če lahko seveda :blush: Pozdravljen Luc, zelo te bomo veseli :yea1: ...si že na seznamu :grim Če si pa z Jezera pr Podpeči pol pa sploh :P lp Štromačica Janetka referentka za statistiko B)
glažar Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Vsa čast vsem fotografom da so me ujeli na počitku. JANETKA midva z Edvarjem sva zasedla tretje mesto samo z enimi porazom Renegade pa drugo z dvema porazama :? :? :? :? :? :? :? :? Tudi moj stromček je spravljen na zimsko spanje. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
janetka Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 Ja Renegade je mel "začetniško" :rolleyes: srečo a ne' o Glažar če tvoj počiva, pol ga grem pa tud jest ta teden odjavt. :grim Tiger, kaj pa tvoj počne? :hmm:
Tiger Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 Je tud že šel spat :) Sem se odločil , da se po snegu ne bom vozil :D Saj se še po soncu zadnje čase nisem imel časa :angry: Referentka za statistiko maš pa vse podatke v malem prstu :grim Čao!!!!!!!!!!!
Edvard Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 Vsa čast vsem fotografom da so me ujeli na počitku. JANETKA midva z Edvarjem sva zasedla tretje mesto samo z enimi porazom Renegade pa drugo z dvema porazama :? :? :? :? :? :? :? :? Tudi moj stromček je spravljen na zimsko spanje. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ja Glažar men se tud zdi čudno, premalo sva spremljala potek turnirja in preveč pozirala fotografom!!! :kva2: :kva2: :kva2: Moj Stromček pa še ni na počitku, lahko še preseneti kak lep topel dan, nikdar se ne ve. LP :yea1:
janetka Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 Nekdo mi je nekoč v ušes upil: "in akcijaaaaaaaaaaaaaa" jap :grim ...midve z Andrejo sva se odločile da grevi u Miklavž za Miklauža po Miklauža in sva si omislili 02.12.06-sobota od 14 tih dalje... :rolleyes: sam Renegade se mora pozanimat če ma g. Drago frej biljardnico.... Zdej pa da vidm kdo pride trenirat.... :devil: halo, halo, zemlja kliče V-Štromaše halo V-Štromaši javite se.... :kva1: 4 + Renegade smo že zagreti.... :yea1:
Edvard Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 Superrrrrrrr !!! Tud Edvard i Majda prideta v Miklavž po Miklavža in pa mal trenirat. :kva2: Se vidmo! :yea1: :yea1: :yea1:
janetka Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 Br večer.... :D evo pa mamo datum po zaslugi Billyja se je šou osebno pozanimat.... 02.12. je zaseden zato se na treningu dobimo v soboto 09.12.06 :yea1: zgodaj popoldne...se bomo še zmenili za uro...
porto Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 :D LP! Aaaaaaaaaa tud , če bo sneg pa mrzlooooooooooo? Bom prašal mojo ,če greva ,drugače se pa vidimo kdaj drugič. ----------------------------------------------------------------------- Bi prodal 650 in kupil 1000ABS :? .)
janetka Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 ja itaq :grim tud če bo sneg pa mrzlo :grim ...sej gremo z avti...igramo pa lepo na toplem dej nooooooooooooo si dec al si mevža :hmm: vljudno vabljena ..oba .) ne prodaj 650 ker 1000 z ABS še ne bo!!!!!!!!!
glažar Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 Kva pa mi iz spodnje Šlezije ,ki že mal obvladamo biljard lohk mal potreniramo :hmm: al nismo dobrodošli. :headbang:
janetka Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 zdej ste me pa zmedli.... :huh: vabimo vse V-Štromaše in KLV jevce na trening nič tebe ...mene.... ampak ste vsi vljudno vabljeni in nikar :grrr ne iščite motorjev na parkirišču..ampak poiščite :grim nas u biljardnici !!!
janetka Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Evo zdej je čist za zihr :grim ....včer sva z Renegadom dorekla... dobimo se u biljardnici med 14-15 uro...... trudil se bomo trenirat umes pa itaq počel vse kar ne sodi zraven :blush: Glažar bo poziral :whistle: Edvard slikal :photo: Majda vriskala.... :kva1: za tiste ki bi šli iz Ljublanskega konca in od drugje se dobimo u Domžalah na parkirišču tovarne TOSAMA tam od 12.30-12.45 al pa na Trojanah....verjetno za isto mizo ko ponavad... ker jest brez kafeta in krofa ne grem naprej.... se vidmo a ne :grim VZEMI SI ČAS VSED SE V AVTO PA PRIDI DO NAS
renegade Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 :OK: Štromarji :OK: Pozdravljeni vsi skupaj !! Komaj čakam , da se zopet malo dobimo in rečemo kakšno ta "našo". :D :D Včeraj pa sem se skoraj razjokal , ko sem videl Dadya kako se lepo fura z svojim KLVjem - pol pa mi reče , da ga lahko malo "pošlatam ko je še topel "......... :cry: Se vidimo v Soboto ! Z našega konca so mi potrdili : Edvard Majda Dady Tito Dejan in ++ Boris in Rosvita pa tudi upam da prideta , saj sta zadnjič "neupravičeno " manjkala ! Do takrat pa en lep Pozdrav iz .... :yea1: :yea1:
glažar Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Evo moja malenkost pa :( :( žal sporoča izostanek . :BUA: :BUA: Družinske zadeve ki se ne dajo prenesti na drug termin ,sem upal do zadnjega da kdo od slavljencev :yea1: zboli :naughty: . Zato uživajte še v mojem imenu,dobro trenirajte,seveda pa pričakujem izčrpno poročilo od Janetke in :photo: :photo: :photo:
Fos Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 Lepo je bilo. Hvala vsem za lepo popoldne in vaso druzbo. Zdej pa sam se iz Murske domov. Lp Fos
Edvard Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 Pozdravljeni Evo slike z našega srečanja - so dovoj hitro na oled? http://www.moj-album.com/uredi/edama/6013739/ Sevidimo :yea1:
janetka Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 Edvard brzina je tvoja vrlina :grim nekoč pred ...no pred 48 urami smo bili še fino naspani danes pa že cel :yawn: dopoldne :zzz: am kje sm že ostala aja statistika ... u biljarnici so nas pričakali :D Renegade, Dejan, (lp Danieli) Edvard Majda potem smo prisedli še Andreja Djume Frenk Janetka presenečenje večera :yea1: sta bila Fos in Romana malo kasneje smo povečali ekipo še z Borisom in Rosvito obiskat sta nas prišli še Maja in Nina in zvezda večera je bil 5-er , :P ki nas je tokrat našel... ni nas iskal po parkingu ampak piču u biljardico in akcijaaaaaaaaaaaaaa bravo 5er.... jedli smo biskvit...grickali čips....pili čaj in....... bilo je fino fajn in smo že zmenjeni za naslednjičoznačite si soboto 20.01.2007
5er_ Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 prišel, videl, trikrat zgubil. Kliton bozgo bi rekel: ova noč nije bilo moj dan bom hodil na skrivaj trnirat. lp 5er
glažar Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 Vidim in berem da, :OK: ste se mel odlično .Edvard hvala za fotke :worship: ena me je sploh fascinirala :eek: :eek: :eek: Janetkina majca :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: oprsje :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: (a je to stromček)
djume Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 Mi mel smo se fajn, če vam prau je al ne, nam važno je le, da mel smo se fajn. Mi mel smo se fajn, ko so kozarci bli polni, nč nismo bli bolni, ker mel smo se fajn. Tkole je blo videt pa z našga fotkiča http://www.moj-album.com/album/6036047/ :photo: Jest bi pa se še zahvalu Dragotu pa Andreji za kofico in ravno prav ohlajeni šampanjček. :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se