Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Jest pa ne bom sel stavit whistle.gif , ampak Glažar ne more brez Japoncev - 100%, no ja ne še, a ne.

Popravljeno . Popravil djume
Objavljeno

Družba moram sporoćit žalostno :cry: novico moj večni sopotnik skupaj sva prerajžala pol EVROPE je zamenjal lastnika. :cry: (da moj zuki je zamenjal garažo.in lastnika).Da se ga boste spomnili kako je zgledal vam ga postavim na pogled.

Pa sem že mislil, da ne velja pregovor o gornjcih, pa je teorija spet v vodo padla. Glažarju je vinjeta potekla, pa je raje motor prodal, k da bi novo kupu ...

i+d

Objavljeno

Glažar :naughty:

Saj sem jaz vedu,da ti veš, kaj je dober motor. :worship:

Moram mal do tebe,ko bo čas,da vidim to novo čudo. :whistle:

Srečno na cesti po evropi tudi s tanovim. :yea1:

Objavljeno

Hi

Jst stavim na K7 z akrapoti, ker je mojega zelo lepo gledal :blush:

Vidim da se nč ne vozite pa sam tipkate! Jst sem mojemu privoščil zadnji servis, drug teden pa ga odpeljejo.

Lepo se mejte, pa pridno tipkajte :rolleyes:

BYBY

Objavljeno

Smo že mislili, da si spet ponovno presedlal na modrega, ampak zgleda da ni tako

post-13958-12550265318_thumb.jpg

Dobrodošel v klub "igorčkov", :worship::worship:

Objavljeno

Glažar, pa dobr, dej že zlimej tisto slikco- ldje so čist preč......

Janetka, sori Glažar je zrihtou, da japanci u Mojstrani NE rade dons spljoh, lahko izdam samo, da ma končno lepo barvo, se boš strinjala :naughty:

Objavljeno

Družba moram sporoćit žalostno :cry: novico moj večni sopotnik skupaj sva prerajžala pol EVROPE je zamenjal lastnika. :cry: (da moj zuki je zamenjal garažo.in lastnika).Da se ga boste spomnili kako je zgledal vam ga postavim na pogled.

"par dni" me ni na forumu, in kaj se to dogaja?!?!? Moj duhovni vodja proda duso??? :eek:

Pa komej sem dobil inspiracijo za skupne ture/fure..... Glažar?

:headbang:

tell us more....

Objavljeno

naj citiram črnogorskega ministra za turizem

Stavnica:

1 GS 1.05

X Strom 2.40

2 Honda (hahaha) 24.50

:grim

Objavljeno (popravljeno)

Glažar..sunce...zdej si že mene zakuru? A so moral otroc zvečer pri šoli kej tavelke šipe razbijat????

Popravljeno . Popravil Tedybear
Objavljeno

Tako konec stav. Kako naj vam rečem bilo mi je težko se poslovit od mojga zukija skopaj sva bila 5let prevozila 90.oookm in po pogovor z Ofsajdam kaj narediti. In odločitev je padla.

Pokličem Ofsajda da se dobiva na TROJANIH obezen nakup KROFOV in se skupaj odpeljeva v HRASTNIK po motor.Se pripeljemo na dvorišče in motor nas že čaka.Žačnemo drobni pregled da slučajno ni bil prebrnjen in ugotovimo NAJVAŽNEJŠE da ima vinjeto za celo leto PA SPLOH NI REGESTRIRAN.

Ko sem prižgal luči so se mi zarosile oči op pogledu na KSENON LUČI.Mislim da se bom moral dobiti S CRNIM da mi priskrbi čepke za ušesa saj Schubertka ne pomaga prav dosti pri AKRAPOVIČU TU JE ZMAGAL AKRAPOVIČ.Vsedem se nanj se mi svetijo uči ,mi bije srce in na zadku se sveti kovček GIVI.Odpeljem se v levi in desni ovinek na probno vožnjo kjer ogotovim da se pelje bolje kot stari motorin.Ko pridem nazaj komisija ogotovi da boljše vatiante ni.

Ima vse kar je imel stari ,kar potrebujem jaz in kar potrebuje žemljica.Končno je moj in odpeljem se domov.Moj črni konjiček ne rabi GPS-a saj ve da gre v novi hlevček.

Luči ima še zmeraj malo poševno kot JAPONČKI,IN JE MOŠKEGA SPOLA , JE DVOCEVKA IN SLIŠI NA IME .-.....

EVO VEM SLIKE PA SI MISLITE

post-2458-125502781243_thumb.jpg

post-2458-125502783534_thumb.jpg

post-2458-12550278537_thumb.jpg

post-2458-125502787943_thumb.jpg

Objavljeno

A je zdej po vsem tem kdo slućajno doživu orgazem???

Objavljeno

Še 1x čestitke pa naj ti še ta tako dobro služi kot predhodnik.

Objavljeno

Pa sem že mislil, da ne velja pregovor o gornjcih, pa je teorija spet v vodo padla. Glažarju je vinjeta potekla, pa je raje motor prodal, k da bi novo kupu ...

i+d

jA RES JE IMA VINJETO ZA CELO LETO

Objavljeno

jA RES JE IMA VINJETO ZA CELO LETO

respect!!!

:worship:

kdaj je prva skupna test vožnja??? (samo ne to soboto ;-)

Objavljeno

Čaka ga se malo dopolnitve kot prvo cresbare,skotoler,MRA šipa nosilec stranskih kovčkov in stranski kovčki,pa bo popolen za popotovanja .

Ko pa pride še novi ZUMO 660 bo popolen

Objavljeno

Mater je lep, črn. Kolk si mogu doplacat za lak :naughty: al je blo vse v ceni.

Da b ti sluzu bolj kt prejsen, pa se bos mogu kr mal podvizat za kaksno furo, ker ze napovedujejo sneg za vase n.m.

Objavljeno

:devil:

Hi

Jst stavim na K7 z akrapoti, ker je mojega zelo lepo gledal :blush:

Vidim da se nč ne vozite pa sam tipkate! Jst sem mojemu privoščil zadnji servis, drug teden pa ga odpeljejo.

Lepo se mejte, pa pridno tipkajte :rolleyes:

BYBY

Kva pa rori :angry: :devil: sej sm vedu ,da s pijanci ni dobro kupčije sklepat :blink: :slap::lol1::lol1::lol1::lol1:

(Da ne bo zamere :nono: )

Objavljeno

:devil:

Kva pa rori :angry: :devil: sej sm vedu ,da s pijanci ni dobro kupčije sklepat :blink: :slap::lol1::lol1::lol1::lol1:

(Da ne bo zamere :nono: )

sej ni moj, moj je šel sam 2 km proč:unsure:

Objavljeno

:(

Še 1x čestitke pa naj ti še ta tako dobro služi kot predhodnik.

Bravo tudi iz moje strani :yea1::yea1: .

Ofsajd gdaj boš dal za malco in pijačo :hmm: stava je stava :evilgrin: :evilgrin: Sem vedu,da je nekaj v vezi Akrapoviča :photo: ,to tud mene matra--ko bom velik jih bom kupu.Moja Čiovo kupčija pač ni uspela :( pa drugič :010

Objavljeno

sej ni moj, moj je šel sam 2 km proč:unsure:

Saj vem ampak rorov pa še vseeno nimam :cry::cry::cry::cry::cry:

Objavljeno

Mater je lep, črn. Kolk si mogu doplacat za lak :naughty: al je blo vse v ceni.

Da b ti sluzu bolj kt prejsen, pa se bos mogu kr mal podvizat za kaksno furo, ker ze napovedujejo sneg za vase n.m.

Upam da se bo janetka sedaj malo potolažila,ja je pa lep in kot je reku Đorek prava barva ne vse je bilo v ceni

Objavljeno

Upam da se bo janetka sedaj malo potolažila,ja je pa lep in kot je reku Đorek prava barva ne vse je bilo v ceni

Ne samo da je lep - čudovito zgleda pa še Xenon lučke worship.gif - ja še malo šminke pa bo pravi ŠTROM !!

Pa srečno vožnjo Glažar !!trance_25_naughty.gif

Objavljeno

:(

Bravo tudi iz moje strani :yea1::yea1: .

Ofsajd gdaj boš dal za malco in pijačo :hmm: stava je stava :evilgrin: :evilgrin: Sem vedu,da je nekaj v vezi Akrapoviča :photo: ,to tud mene matra--ko bom velik jih bom kupu.Moja Čiovo kupčija pač ni uspela :( pa drugič :010

Ni panike, z veseljem, će bo lepo vreme računaj na nedeljo :OK:

Objavljeno

HEJ,

Glažar bravo, pa srečne kilometrčke!!:OK: Zdej boš šele mel občutek, da maš moč pod ritjo (ker jo boš tud slišal). Midva, pa sva zaključila za letos, ta vikend je sranje od vremena, drug teden pa gre od hiše:doze:. Upam, da bo Brigita pridno delala, da bova lahk kmalu novega kupla :rolleyes:.

Barakauda jst neč nevem, O:-) sem bil mal bolan takrat (travaritis sem fasal dol v Trogirju veš), ja bogi sem bil ja.:slap:

LEPO SE PELEJTE; PA PREVIDNO

ASFALT NI VEČ TAPRAVI!!!

BYBY

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!