OFI Objavljeno Oktober 9, 2009 Objavljeno Oktober 9, 2009 Razburjenje se bo poleglo, kolesa se bodo vrtela naprej, mene pa zanima, če je še kdo poleg janetke (in "financministra") za proslavitev državnega praznika Štromarske sekte na Trojanah - ker če nas bo več, bi mogoče rezerviral raje kako mizo ali dve, da ne bomo potem pred vrati ostali... Lep večer želim! Js sem tut ZA.
horn3t Objavljeno Oktober 9, 2009 Objavljeno Oktober 9, 2009 Aha, smo že 4-je Pa če ne bo vremena za motorje, vsaj kako slikico vaših lepotcev na telefone spravite Lep dan še naprej!
Baracuda Objavljeno Oktober 9, 2009 Objavljeno Oktober 9, 2009 HEJ, Glažar bravo, pa srečne kilometrčke!! Zdej boš šele mel občutek, da maš moč pod ritjo (ker jo boš tud slišal). Midva, pa sva zaključila za letos, ta vikend je sranje od vremena, drug teden pa gre od hiše:doze:. Upam, da bo Brigita pridno delala, da bova lahk kmalu novega kupla . Barakauda jst neč nevem, O:-) sem bil mal bolan takrat (travaritis sem fasal dol v Trogirju veš), ja bogi sem bil ja. LEPO SE PELEJTE; PA PREVIDNO ASFALT NI VEČ TAPRAVI!!! BYBY Ja,ja vsi se zgovarjajo na alkohol in neprištevnost,ko je treba realizirati ali priznati kakšno zadevo ,zdej mi pa pomagej kakšne pametne rore najdet,mojmu štromu sem jih oblubu ,zdej pa seka ko norc k jih ni :grim
bobiboss Objavljeno Oktober 9, 2009 Objavljeno Oktober 9, 2009 http://www.motosvet.com/ads/izpuhi/izpis.php?cid=130 :naughty:
Baracuda Objavljeno Oktober 9, 2009 Objavljeno Oktober 9, 2009 http://www.motosvet.com/ads/izpuhi/izpis.php?cid=130 :naughty: Hvala , ampak ni Akrap
glažar Objavljeno Oktober 10, 2009 Objavljeno Oktober 10, 2009 rvo kot sem obljubil ko sestavim STROMAga poslikam in vam ga postavin na forum .No danes mi je to tudi uspelo ,pa ga poglejmo .
chimpa Objavljeno Oktober 10, 2009 Objavljeno Oktober 10, 2009 rvo kot sem obljubil ko sestavim STROMAga poslikam in vam ga postavin na forum .No danes mi je to tudi uspelo ,pa ga poglejmo . i tablico je bobil srecno sa novim crnim konjem
renegade Objavljeno Oktober 10, 2009 Objavljeno Oktober 10, 2009 Glažar Avstrijci bi rekli : TOY TOY TOY !! Čestitke - res zgleda čisti "Nero" LP
žrebec Objavljeno Oktober 11, 2009 Objavljeno Oktober 11, 2009 ČESTITKE !!! Veliko srečnih kilometrov ti želi žrebec & co, sam ne vem če si že dešifriral registrsko? :krneki: Dam na razmislek vsem :evilgrin: ! KR SL 75 Krpan Slovenski 75 kr' Sl'oov 75 km/h ... LP
MatjazinBrigita Objavljeno Oktober 11, 2009 Objavljeno Oktober 11, 2009 Hvala , ampak ni Akrap JA PRJATU, ČE KAJ NAJDEM TI SEVEDA JAVIM, SAM RES NE TEGA KROMA GOR DAJAT, PROSIM!! NOČKA
Baracuda Objavljeno Oktober 11, 2009 Objavljeno Oktober 11, 2009 (popravljeno) JA PRJATU, ČE KAJ NAJDEM TI SEVEDA JAVIM, SAM RES NE TEGA KROMA GOR DAJAT, PROSIM!! NOČKA Hvala saj to :naughty: pa seveda po kakšni dobri ceni :grim Ampak Brigita bo pa vseeno še plesala zmano na nasledjem druženju :grim Midva sva bla vse dogovorjena ti si pa travaritis sedaj označil za krivca,da ni bila speljana kupčija l.p. Popravljeno Oktober 11, 2009. Popravil Baracuda
janetka Objavljeno Oktober 12, 2009 Objavljeno Oktober 12, 2009 helouuuuuuuuu banda @ Glažar: bemti maš lepe barve motor .... sploh pod "Mariborskim soncem" se je tako lepo svetil.... pa tako lepo ro ro ro ro ro poooooooootaaaaaaaaaa Hvala Bogu, da te je Žemlca spametvala in si ostal "naš". @ Ofi: brez zamere prosim, da sm tvojga ugasnila ....ti si lohka Glažarjev duet cel popoldne poslušu jest pa sam tistih par minut.
renegade Objavljeno Oktober 12, 2009 Objavljeno Oktober 12, 2009 Štromarji Za včerajšnji dan se bi vam res lepo zahvalil - presenečenje je bilo "veliko" Jaz pa se potem nisem mogel daleć peljati ...problemi so bilo preveliki ......... sledi obisk pri primarju .... LP
janetka Objavljeno Oktober 12, 2009 Objavljeno Oktober 12, 2009 bemti sunce japansku kak zamorjen dan, po tako lepem sončnem vikendu v Prekmurju Lansko leto smo se na današnji dan podili z Jomo po Avstrijski Koroški... letos pa sedim v pisarni ob luči,zunaj dež @ Renegade & Majči : thanks fur
Baracuda Objavljeno Oktober 12, 2009 Objavljeno Oktober 12, 2009 bemti sunce japansku kak zamorjen dan, po tako lepem sončnem vikendu v Prekmurju Lansko leto smo se na današnji dan podili z Jomo po Avstrijski Koroški... letos pa sedim v pisarni ob luči,zunaj dež @ Renegade & Majči : thanks fur Se vid,da maš takoj več časa :naughty: .Kaj maš deževenga kot gozdarji Na eno slikco,da ti mau dvigne moralo! 99999-A0030-191.pdf
Baracuda Objavljeno Oktober 12, 2009 Objavljeno Oktober 12, 2009 helouuuuuuuuu banda @ Glažar: bemti maš lepe barve motor .... sploh pod "Mariborskim soncem" se je tako lepo svetil.... pa tako lepo ro ro ro ro ro poooooooootaaaaaaaaaa Hvala Bogu, da te je Žemlca spametvala in si ostal "naš". @ Ofi: brez zamere prosim, da sm tvojga ugasnila ....ti si lohka Glažarjev duet cel popoldne poslušu jest pa sam tistih par minut. Če ni tole na netu še kar v ponudbi Glažarjev črnuh :evilgrin: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3065936
glažar Objavljeno Oktober 12, 2009 Objavljeno Oktober 12, 2009 Če ni tole na netu še kar v ponudbi Glažarjev črnuh :evilgrin: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3065936 Da ta je tisti :naughty: sam kle mu manka par stvari ki jih ima sedaj .Baracuda akrapovič pa zelo lepo poje :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Baracuda Objavljeno Oktober 12, 2009 Objavljeno Oktober 12, 2009 Da ta je tisti :naughty: sam kle mu manka par stvari ki jih ima sedaj .Baracuda akrapovič pa zelo lepo poje :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Saj vem saj bo enkrat tud moj zajodlal :yes:
janetka Objavljeno Oktober 13, 2009 Objavljeno Oktober 13, 2009 Saj vem saj bo enkrat tud moj zajodlal :yes: @ Barči: pol boš lohk pa z rori škorce podil nauš več rabu klopotcev in strašil
Strominator Objavljeno Oktober 13, 2009 Objavljeno Oktober 13, 2009 jaz bi tudi imel akrapota na malem v stromu, pa ne obstaja našel sem samo od BOS, kjer bi shujšal motor za 1,6 kg in da bi pridobil ~10% moči in navora. glede zvoka pa ne vem kako bi bilo slišati. jaz pa sem tudi pravi bimbo. zmeraj gledam rubriko v strom day, v zacetku tedna in si mislim - ta vikend pa se jim pridruzim - in potem pozabim spremljat do konca tedna, ko se odlocite za furo zmeraj berem samo kako ste se imeli. pa tokrat ste se celo potepali v SV Slovenjij Glazar - lep motor (barvna kombinacija, "krom" okrog stevcev, pvc scitnik,...) lp
OFI Objavljeno Oktober 13, 2009 Objavljeno Oktober 13, 2009 jaz bi tudi imel akrapota na malem v stromu, pa ne obstaja našel sem samo od BOS, kjer bi shujšal motor za 1,6 kg in da bi pridobil ~10% moči in navora. glede zvoka pa ne vem kako bi bilo slišati. jaz pa sem tudi pravi bimbo. zmeraj gledam rubriko v strom day, v zacetku tedna in si mislim - ta vikend pa se jim pridruzim - in potem pozabim spremljat do konca tedna, ko se odlocite za furo zmeraj berem samo kako ste se imeli. pa tokrat ste se celo potepali v SV Slovenjij Glazar - lep motor (barvna kombinacija, "krom" okrog stevcev, pvc scitnik,...) lp Lahko si omisliš tudi Leo Vincea:whistle: ( za cca 700 € )
Fritz Objavljeno Oktober 13, 2009 Avtor Objavljeno Oktober 13, 2009 (popravljeno) jaz bi tudi imel akrapota na malem v stromu, pa ne obstaja našel sem samo od BOS, kjer bi shujšal motor za 1,6 kg in da bi pridobil ~10% moči in navora. Ja , seveda. In potem svizec zavije čokolado. Lahko vzameš Akrapovića slip-on od SV650 in ga namontiraš. Dobil boš malo estetike in grde poglede sosedov ter probleme s policijo, če boš vzel ven dB killer. Če tako nujno rabiš več moči, kupi močnejši moped. Deluje, preverjeno Popravljeno Oktober 13, 2009. Popravil Fritz 1
Baracuda Objavljeno Oktober 13, 2009 Objavljeno Oktober 13, 2009 (popravljeno) Ja , seveda. In potem svizec zavije čokolado. Lahko vzameš Akrapovića slip-on od SV650 in ga namontiraš. Dobil boš malo estetike in grde poglede sosedov ter probleme s policijo, če boš vzel ven dB killer. Če tako nujno rabiš več moči, kupi močnejši moped. Deluje, preverjeno Bravo tavečga pa bo mir. Ampak jaz bi vseeno mu rore zarad glasa :naughty: sem meu na Horneti tapravga made in doma-mi ga je naredu poba,ki je delal pri Akrapu vse ročno pa nisem imel problema s policaji za Stroma se pa ne morem odločit,da jih dam delat :evilgrin: Še zdej ko pogledam mi je kar mau hudo za njo ampak kaj čmo mam zdej pa suziko. :naughty: :naughty: Popravljeno Oktober 13, 2009. Popravil Baracuda 1
janetka Objavljeno Oktober 14, 2009 Objavljeno Oktober 14, 2009 a še vedno debatirate o teh " kovinskih šamrolcah " 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se