Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

OK ..

koliko treba od TC-a do tamo da znam planirati ?

i kad je okupljanje ?

auom ..

Stavi seku na motor i dođite do mene. :whistle: pokupite Barakudu u KK.

Okupljanje je u 11 sati. Od LJ do Trojana ti je 20 - 30 minuta,

Objavljeno

Stavi seku na motor i dođite do mene. :whistle: pokupite Barakudu u KK.

Okupljanje je u 11 sati. Od LJ do Trojana ti je 20 - 30 minuta,

nema opremu a i temperature su taman za voznju

pogotovo jutarnja koja je oko 0 :whistle:

Objavljeno

Vidim da ste se rasptičali :worship: .Evo tako tudi iz gorenskega konca bova prišla dva ,Tiger in moja malenkost seveda z motorji če bo vreme držalo moram mojga spet mal na TROJANSKI luft zapelat.Mislim da ni bil tokrat ne trojanih ko je še bil v hrastniku kot je bil sedaj v 10 dneh.Edino kar je da bova malo zamudila si vzameva akademskih 15 minut,saj veste služba :whistle::whistle:

Objavljeno

Vidim da ste se rasptičali :worship: .Evo tako tudi iz gorenskega konca bova prišla dva ,Tiger in moja malenkost seveda z motorji če bo vreme držalo moram mojga spet mal na TROJANSKI luft zapelat.Mislim da ni bil tokrat ne trojanih ko je še bil v hrastniku kot je bil sedaj v 10 dneh.Edino kar je da bova malo zamudila si vzameva akademskih 15 minut,saj veste služba :whistle::whistle:

a se lahko pridruzim nekje v okolici Kranja? ob kateri uri cca?

Vreme BO in greva z motorji.... jeeee.... :naughty:

Objavljeno

a se lahko pridruzim nekje v okolici Kranja? ob kateri uri cca?

Vreme BO in greva z motorji.... jeeee.... :naughty:

Ni problema naše zbirno mesto je petrolova črpalka pri Kadivcu ,Senčur pri Kranju ob 10.45

Objavljeno

Lepo, da se bomo zbrali v malo večjem številu :worship: Počakali bomo pa vse, brez skrbi. No, verjetno bomo že kako :kava: vmes osušili, da lažje steče debata, krofov pa (preverjeno) ne bo zmanjkalo, pa menda je še kaj drugega tudi na razpolago... Če pa ne bo več prostora v gostilni, bomo pa v turnusih "kofetkali".

Se vidimo :OK:

LP

Objavljeno

Ni problema naše zbirno mesto je petrolova črpalka pri Kadivcu ,Senčur pri Kranju ob 10.45

DEAL!!! C U there....

:kva2:

BTW.... ta vikend je spet "grobnik" če se ne motim..... :whistle:

:naughty: voznja za prebaviti krofe??? :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

.... ta vikend je spet "grobnik" če se ne motim..... :whistle:

:naughty: voznja za prebaviti krofe??? :whistle:

Sploh ni slaba ideja :evilgrin:

Popravljeno . Popravil Ofsajd
Objavljeno

Glažar.......

berem da sta s Tigrom že v kontaktu, se vama lahko "konektam" kje tu blizu mene da gremo skupej do Kadivca? Sporoči kje in kdaj, predlagam OMV Lesce, :kava: !

Chimpa.......

ako Garminu ubaciš "Gostisce Trojane", adresa: Trojane 11, SI-1222 Trojane, Domzale, dobit češ naše mesto skupa!

Vidimo se!

Janetka......

greš s gorenjsko skupino, ali LJ? Če greš z nami se lahko zapeljemo mimo tebe, da se v "mamuti" krožišču priklopiš?

LP vsem,

PS: bril se nebom !!!! :whistle::slap: :oops: :evilgrin:

Objavljeno

Janetka......

greš s gorenjsko skupino, ali LJ? Če greš z nami se lahko zapeljemo mimo tebe, da se v "mamuti" krožišču priklopiš?

LP vsem,

Janetka gre solo, :whistle: ker je zbor ob 11:00 na Trojanah, vi pa boste 10:45 šele pr Kadivcu. :slap:

kar nekaj nas bo:

Horny

Ofsajd

Chimpa

Glažar

Tiger

Žrebec

Serad

Dady

Baracudek

Janetka

ne bo pa Mažija & Brižit

Jome tud ne bo :cry:

za ostale pa ne vem :hmm:

Objavljeno

Za enkrat točno 10 :yea1:

Se vidimo.

Lep dan še naprej!

Objavljeno

Jaz nimam tiste varne vožnje, saj je baje premrzlo, pa so drugi tečajniki odpovedali.

Jexem ti piške zmrznjene.

No, menda pa je dobra stran tega, da se bom udeležil na Trojanah. Pa potem še kje. Dobil zeleno karto od žene in jo je potrebno vnovčiti.

A.

Objavljeno

Jaz se učim, zato me jutri ne bo. Slavljencema pa čestitke :beer2:

Objavljeno

Janetka gre solo, :whistle: ker je zbor ob 11:00 na Trojanah, vi pa boste 10:45 šele pr Kadivcu. :slap:

kar nekaj nas bo:

Horny

Ofsajd

Chimpa

Glažar

Tiger

Žrebec

Serad

Dady

Baracudek

Janetka

ne bo pa Mažija & Brižit

Š I H T, :BUA::BUA:

Objavljeno

kar nekaj nas bo:

Horny

Ofsajd

Chimpa

Glažar

Tiger

Žrebec

Serad

Dady

Baracudek

Janetka

Mogoče, mogoče. Če Darji neha iz nosa "curit". Smo šli mal na sprehod na mrazka, pa smo že pri pečki s čajčkom in robčkom.

lp igor in darja

ne bo pa Mažija & Brižit

Objavljeno

Moja je ze itaq povedala, da me zaradi sponzorskih obveznosti :( ne bo.

Sem pa danes moji postregel s super posladkom :whistle::whistle: za moc in energijo, da je jutri ne bo prevec zeblo na poti v "hribe", pa najbrz bo mela na sebi tud kej moje opreme (k je bl topla :lol1: )

post-9589-12557228519_thumb.jpg

Ker me jutri ne bo na kraju srecanja, zelim glažar-ju :worship: in horn3t-u vse naj, naj :beer2: in veliko varnih km-jev.

Objavljeno

OK, gremo po vrste (od zadnjega proti prvemu):

@djume: pa se vidimo drugič, ko bo manj obveznosti, drugače pa hvala za čestitke

@igor br: upam, da bo Darja kaj boljše, ampak zdravje je prvo

@70robert: pa drugič...

@fritz: uspešno učenje želim in hvala za lepe želje

@aky, potem se vidimo, super :OK:

Odštevam ure... waaaa :kva2::kva2::kva2:

LP

Objavljeno

BTW, zadnjič je bilo nekaj debate okrog eno in dvocevkašev. Majhni stromi so, vsaj kolikor je meni znano, imeli precej manj težav in problemov kot pa veliki.

In pri velikih so eden večjih problemov vibracije in poškodbe/obraba koša sklopke ali kakorkoli se že temu reče po slovensko. No vse kaže, da so tudi za to težavo našli rešitev. Info za vse, ki imajo podobno težavo, npr. Renegade.

VSRI stran

Objavljeno

BTW, zadnjič je bilo nekaj debate okrog eno in dvocevkašev. Majhni stromi so, vsaj kolikor je meni znano, imeli precej manj težav in problemov kot pa veliki.

In pri velikih so eden večjih problemov vibracije in poškodbe/obraba koša sklopke ali kakorkoli se že temu reče po slovensko. No vse kaže, da so tudi za to težavo našli rešitev. Info za vse, ki imajo podobno težavo, npr. Renegade.

VSRI stran

Js že skos trdim da ja mali boljši od velikega, pa mi nihče ne verjame :whistle:

Objavljeno

Šromarji :worship:

hvala vsem, ki ste prišli na Trojane in praznovali z mano, Janetki še posebej hvala za izredno dobro izbrano čestitko (pa, upam, da sem se prav umaknil, za Škodilaka pa ne odgovarjam...). Hvala vsem za lepe želje in druženje, v veselje in čast mi je, da sem vas spoznal, super druščina ste!

Se vidimo, želim vam lep dan še naprej in še enkrat hvala za vse!

Objavljeno

to s trojanami je bila dobra ideja, ampak sem zjutraj že od 7h v službi in še bom do... morda celo ju3.

set sem izpadel iz igre in V Strom srečanja :(

lp

Objavljeno

Šromarji :worship:

hvala vsem, ki ste prišli na Trojane in praznovali z mano, Janetki še posebej hvala za izredno dobro izbrano čestitko (pa, upam, da sem se prav umaknil, za Škodilaka pa ne odgovarjam...). Hvala vsem za lepe želje in druženje, v veselje in čast mi je, da sem vas spoznal, super druščina ste!

Se vidimo, želim vam lep dan še naprej in še enkrat hvala za vse!

horn3t

hvala tebi za krof in pijačo :worship::kava:

Fajn vas je blo vse skup spet mal videt. :yea1:

Tebi in Glažarju pa še enkrat vse naj....naj. :beer2::beer2:

Objavljeno

Horn3t hvala za pogostitev na trojanah .Družba kaj naj rečem hvala na čestitkah in za prijetno preživet dan,bilo je lepo.

Kaj ti ostane v življenju družina ki je z teboj v dobrem in slabem i prijatelji .In kot gre tista pesem od :worship: Šifrerja za prijatelje si je treba čas uzet :worship:

Objavljeno

Horn3t zahvala tudi z moje strani za krof in kafe. Upam da se ti kmalu izpolnejo želje.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!