OFI Objavljeno Oktober 20, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2009 Za vikend bo mogoče že doma, potem pa testna vožnja na morje. mimogrede si opazil višino sedeža za ta motor....
Baracuda Objavljeno Oktober 20, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2009 (popravljeno) A je datum že določen? i+d Evo :naughty: :naughty: Rad bi opozoril vse Štromarje na TURNIR V BILJARDU ki bi bil predvidoma 14.11.2009 Popravljeno Oktober 20, 2009. Popravil Baracuda
Vstromar Objavljeno Oktober 20, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2009 Pozdravljeni, kot nov član strani motosvet, brskam po strani in vidim da se V-štromarji nekaj družijo in kontaktirajo. Odlično, ali me sprejmete v družbo ?
OFI Objavljeno Oktober 20, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2009 Pozdravljeni, kot nov član strani motosvet, brskam po strani in vidim da se V-štromarji nekaj družijo in kontaktirajo. Odlično, ali me sprejmete v družbo ? Seveda, dobrodošel...
Fritz Objavljeno Oktober 20, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 20, 2009 Pozdravljeni, kot nov član strani motosvet, brskam po strani in vidim da se V-štromarji nekaj družijo in kontaktirajo. Odlično, ali me sprejmete v družbo ? Itaq. Pogoja za članstvo sta - dobra volja in KL/V-Strom. Drugi pogoj ni obvezen
glažar Objavljeno Oktober 20, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2009 Pozdravljeni, kot nov član strani motosvet, brskam po strani in vidim da se V-štromarji nekaj družijo in kontaktirajo. Odlično, ali me sprejmete v družbo ? z veseljem
Vstromar Objavljeno Oktober 20, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2009 Super, dobra volja in V-strom so prisotni. Ta na sliki ni moj, ampak se ga nebi branil.
horn3t Objavljeno Oktober 20, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2009 Jaz sem pa med tistimi, ki so dobre volje, pa še nimajo V-Stroma. Tudi jaz izrekam dobrodošlico! LP
horn3t Objavljeno Oktober 20, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2009 Ravno sem izvedel, da sem 14.11. prost. Tako, da če lahko pridem, se vidimo na bilijardu (o katerem sicer nimam pojma). Lep večer še naprej.
MatjazinBrigita Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 mimogrede si opazil višino sedeža za ta motor.... OJ ja sem probal , višina me ne moti saj max višino doseže samo če ga daš na OFF road. sem se vozil, ni panike, lahek kot moped. nisem mel problema z višino. SE GA SRČAMO NA CESTI .) BYBY
MatjazinBrigita Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 JUTRO VSEM novim in starim seceda Barakuda pijača pade, to mi jasno kot beli dan SREČNO BYBY
Baracuda Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Pozdravljeni, kot nov član strani motosvet, brskam po strani in vidim da se V-štromarji nekaj družijo in kontaktirajo. Odlično, ali me sprejmete v družbo ? DOBRODOŠEL
OFI Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 OJ ja sem probal , višina me ne moti saj max višino doseže samo če ga daš na OFF road. sem se vozil, ni panike, lahek kot moped. nisem mel problema z višino. SE GA SRČAMO NA CESTI .) YBY Potem vama pa želim obilo užitkov in varnih kilometrov. Pa ne pozab prpelat pokazat mrcino. Zanj velja tako kot za Strome.......rdeči je najlepši.
igor br Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Ravno sem izvedel, da sem 14.11. prost. Tako, da če lahko pridem, se vidimo na bilijardu (o katerem sicer nimam pojma). Lep večer še naprej. Naj te to ne moti, nisi edini, ki nima pojma o biljardu. Ker se igra v dvojicah je nekaj možnosti, da dobiš dobrega partnerja in potem je krepko laže. lp igor
igor br Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 OJ ja sem probal , višina me ne moti saj max višino doseže samo če ga daš na OFF road. sem se vozil, ni panike, lahek kot moped. nisem mel problema z višino. SE GA SRČAMO NA CESTI .) BYBY Matjaz, Brigita, lepo je videti dva, ki se jima je želja izpolnila. Varne kilometre želiva z Darjo. In ali je že kaka ideja za konec tedna? lp i+d
Baracuda Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Matjaz, Brigita, lepo je videti dva, ki se jima je želja izpolnila. Varne kilometre želiva z Darjo. In ali je že kaka ideja za konec tedna? lp i+d ¸ Čiščenje in priprava Štromčka za zimo če bodo primerne temperature ,če ne :zzz: :beer1: kavč,tv
MatjazinBrigita Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Matjaz, Brigita, lepo je videti dva, ki se jima je želja izpolnila. Varne kilometre želiva z Darjo. In ali je že kaka ideja za konec tedna? lp i+d OJLA, hvala prijatelji za lepe želje. Vesel sem, da sva vas spoznala in sploh ni važn kakšen motor vozimo, važno je, da se družimo in da smo prijatelji. Mislim, da se skoraj vsi s tem strinjamo! NOVINCI, nisem vas mel še prilike spoznat, a bo za to še dovolj priložnosti. DOBRODOŠLI . KONEC tedna, pa je napoved prav spomladanska. V soboto grem po motor in prespim na notranjski skupaj s prijateljem IVO-tom. V nedeljo, pa furica na primorsko, ali pa kraško regijo. Kdor bi se rad pridružil je dobrodošel, PIJAČA je itak na moj račun Predlagam kavico v postojni na OMV ob 10 uri, potem pa dalje. Vabljeni! info na 041 770 808 BYBY
žrebec Objavljeno Oktober 22, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2009 Živ...........jo Po prvih podatkih se lahko zgodi, da pridem na "štapić" party, žrebička ma sicer dopoldne "biznis" :wacko:, ampak po prejšnih izkušnjah ne bova pozna LP PS: Renegade torej na seznam za-enkrat še +2
igor br Objavljeno Oktober 22, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2009 Živ...........jo Po prvih podatkih se lahko zgodi, da pridem na "štapić" party, žrebička ma sicer dopoldne "biznis" :wacko:, ampak po prejšnih izkušnjah ne bova pozna LP PS: Renegade torej na seznam za-enkrat še +2 A se moramo prijavit? Sem mislu, da je za stalne goste prijava avtomatska. Hecam se. Renegade prosim prijavi še mene in Darjo. Srečno vsem, lp i+d
renegade Objavljeno Oktober 22, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2009 Štromarji Evo majstori - štromarji ... tukaj spodaj sem naredil seznam udeležence turnirja v biljardu - Sedaj naprošam vsakega posameznika , ki se bo udeležil turnirja da se vpiše na seznam - in jo potem ponovno prilepi nazaj v post - da bomo vsaj videli koliko nas sploh bo. Še ena malenkost - na žalost vam sporočam , da se Biljardnica Martinela zapira z 1.12.2009 - tako da vas vabim , da se še zadnjič udeležite tega turnirja v čim večjem številu !! Pa srečno !! no pa še seznam prisotnih : Matjaž & Brigita Žrebec & Žrebička Glažar & Žemljca Fritz Serad Horn3t LP:yea1:
Aky Objavljeno Oktober 22, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2009 Matjaž & Brigita Žrebec & Žrebička Glažar & Žemljca Fritz Serad Horn3t Aky
Baracuda Objavljeno Oktober 23, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2009 Štromarji Evo majstori - štromarji ... tukaj spodaj sem naredil seznam udeležence turnirja v biljardu - Sedaj naprošam vsakega posameznika , ki se bo udeležil turnirja da se vpiše na seznam - in jo potem ponovno prilepi nazaj v post - da bomo vsaj videli koliko nas sploh bo. Še ena malenkost - na žalost vam sporočam , da se Biljardnica Martinela zapira z 1.12.2009 - tako da vas vabim , da se še zadnjič udeležite tega turnirja v čim večjem številu !! Pa srečno !! no pa še seznam prisotnih : Matjaž & Brigita Žrebec & Žrebička Glažar & Žemljca Fritz Serad Horn3t LP:yea1: pa JAZ tudi mene in mojo :K si spustu :grim l.p.
Baracuda Objavljeno Oktober 23, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2009 Matjaž & Brigita Žrebec & Žrebička Glažar & Žemljca Fritz Serad Horn3t Aky Baracuda&Jožica
renegade Objavljeno Oktober 23, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2009 Matjaž & Brigita Žrebec & Žrebička Glažar & Žemljca Fritz Serad Horn3t Aky Baracuda&Jožica Ib Angolac Che & Iva
igor br Objavljeno Oktober 23, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2009 Matjaž & Brigita Žrebec & Žrebička Glažar & Žemljca Fritz Serad Horn3t Aky Baracuda&Jožica Ib Angolac Che & Iva Igor br + Darja
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se