glažar Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Vidim da nisem samo jest gledov v Janetkino majco :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
porto Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 (popravljeno) :OK: Zdravo Štromarji! :OK: Jst bom šou v Padovo 20.01.2007 :blink: Vidim po slikcah,da vam je blo kar lepo : :OK: :OK: :kva2: Mmmm.....ne vem kaj bi reku........pa drugič :cry: :blush: :headbang: Moj lepotec :zzz: Vsem lepe praznike :beer2: LP :grupni: ps:Janetka,jaz bi glavo naslonu na tvoj motor :blush: :evilgrin: Popravljeno December 12, 2006. Popravil porto
janetka Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 jaooooooooo :grrr Porto ti nis resen...spljoh zmer si kej omisliš ko mamo zbor :slap: jest ti sploh ne verjamem da si Štromar.... :whistle: alo dokaži :devil:
porto Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 jaooooooooo :grrr Porto ti nis resen...spljoh zmer si kej omisliš ko mamo zbor :slap: jest ti sploh ne verjamem da si Štromar.... :whistle: alo dokaži :devil: Halooo! :D Ja slike pa že ne bom objavu. Prašaj -Driverman-a :headbang: :kva2: :kva2: :kva2: :grim Janetka je :wub: :worship: :yea1: LP Porto O:-) -------------------------------------------------------------------------- Moj konjiček :zzz: in čaka na zamenjavo za 1000.
DADY Objavljeno Januar 3, 2007 Opozori Objavljeno Januar 3, 2007 Halooo! :D Ja slike pa že ne bom objavu. Prašaj -Driverman-a :headbang: :kva2: :kva2: :kva2: :grim Janetka je :wub: :worship: :yea1: LP Porto O:-) -------------------------------------------------------------------------- Moj konjiček :zzz: in čaka na zamenjavo za 1000. :OK: :OK: Zdravo Štromarji! :OK: :OK: Spet sem z vami po dolgem času. Najprej vam želim SREČNEGA ZDRAVEGA IN DOSTI KILOMETROV V TEM LETU. Predvsem pa varnega!!!! LP :kva2: :kva2: :yea1: :yea1:
janetka Objavljeno Januar 10, 2007 Opozori Objavljeno Januar 10, 2007 helouuuuuuuuu :yea1: Dragi moji V-Štromaši in Štromačice stvar je taka ...stoji pa tko :evilgrin: nimam nobene nove majčke zato 2.turnir u biljardu odpade :grim ah slab izgovor :doze: no pravzaprav je od Trojan naprej pol metra snega na cest, so obupne vozne razmere eh na to že naute nasedl :doze: ja dobr no....mož me ne pusti nikamor....ne bo biljarda sploh :hmm: ?? ma štos je u tem da Driverman nima časa .) , Dady in Porto gresta :wub: nagice gledat u Padovo Frenk ma tisto soboto majstre ...jest pa sluuuuuuuužbo bemti solato zato sva z Billiyem u solzah sklenila da ga prestavimo na februar :blush: kdo to upa povedat Andreji...mene bo linčala :lol1: :ninja: lp vaša referentka za statistiko no pa da slišm kdo februarja nima časa :hmm: Tiger...veseli december je mimo...si še živ? :huh:
5er_ Objavljeno Januar 11, 2007 Opozori Objavljeno Januar 11, 2007 Škoda. vreme je takšno da bi se lahko šli s štromi vozit. Jaz pa imam mojega zabasanega s kompoti, marmeladami, salamami in ostalo ozimnico. Moram vse pojest da lahko pridem do njega. lp 5er
Tiger Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 helouuuuuuuuu :yea1: Dragi moji V-Štromaši in Štromačice stvar je taka ...stoji pa tko :evilgrin: nimam nobene nove majčke zato 2.turnir u biljardu odpade :grim ah slab izgovor :doze: no pravzaprav je od Trojan naprej pol metra snega na cest, so obupne vozne razmere eh na to že naute nasedl :doze: ja dobr no....mož me ne pusti nikamor....ne bo biljarda sploh :hmm: ?? ma štos je u tem da Driverman nima časa .) , Dady in Porto gresta :wub: nagice gledat u Padovo Frenk ma tisto soboto majstre ...jest pa sluuuuuuuužbo bemti solato zato sva z Billiyem u solzah sklenila da ga prestavimo na februar :blush: kdo to upa povedat Andreji...mene bo linčala :lol1: :ninja: lp vaša referentka za statistiko no pa da slišm kdo februarja nima časa :hmm: Tiger...veseli december je mimo...si še živ? :huh: Janetka , še mal migam :evilgrin: :kva2: :yea1:
Driverman Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 Ja če bo tak vreme kot danes pol gremo lahko kamorkoli :) Jest ga bom itak ta tedn registreru :) ker se že preveč vozm brez registracije :blush: Pa še novo tablico bom imeu in to po naročilu :D :yea1:
glažar Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 Jest tud še mal migam , ampak čist maaaaaaaaal :BUA: .Se strinjam da to prestavmo na Februar iz več razlogov, :cry: mal jih je naštela že Janetka(sneg ,slabo vreme,ni majc,slaba udeležba ), nekateri člani gredo na kurbenstrase mal beybe gledat :cry: :blink: :eek: :eek: :whistle: . No enga mam tud jest ,zmankalo tolarčkov :BUA: :BUA: :? nobenga prešerna nimam SPJLOH, :cry:. Na Euro se pa še nisem navadil na bankovcih je premalo ničel :cry: :cry: :cry: 2 5er če imaš problem z uzimnico nas povabi,ti povem v trenutku jo ne bo več :OK:
Aky Objavljeno Januar 15, 2007 Opozori Objavljeno Januar 15, 2007 :topic: Od danes novi član V-Strom družine. :D V soboto bo baje lepo vreme, tako da grem nabirat prve samostojne kilometre na njem.
Fritz Objavljeno Januar 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Januar 15, 2007 Čestitam. Veliko varnih in užitka polnih kilometrov ti želim. Pa kakšno slikco motorina nalepi pod Motocikli, če se ti bo dalo.
Fos Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 :topic: Od danes novi član V-Strom družine. :D V soboto bo baje lepo vreme, tako da grem nabirat prve samostojne kilometre na njem. Tudi jest ti želim obilo lepih km in veliko veselja z njim!
Aky Objavljeno Januar 20, 2007 Opozori Objavljeno Januar 20, 2007 Pa kakšno slikco motorina nalepi pod Motocikli, če se ti bo dalo. Narejeno. Kdaj je biljard? Po prvih 460 km se počutim že člansko. :fredy:
zupo1970 Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Kvaj zej, mater vola?! Kdaj se dobimo?? Sam nekej jamrate kdaj ne morte! Janetka? Glazar? Dejta mal reda narest! hehehehehehehehe Lep pozdrav vsem, Zupo PS: Jest tko komej cakam sezono, de to sploh ni vec res....:-(
ktm-kozina Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 Zdravo Štromaši! Ker sem malo eksota in redek primerek me zanima če bi me mogoče posvojili pa kdaj kam vzeli s sabo, a? :naughty: Je kak Primorc tu z Strom-om?
janetka Objavljeno Januar 31, 2007 Opozori Objavljeno Januar 31, 2007 Helooooou :yea1: evo, pa je zaj...ani januar za mano ...spet in več cajta za MSvet. :grim me zelo veseli da mamo novga člana Aky welcome :OK: , pa ostali k se skrivate bi se tud lohk mal opogumli a ne??? :hmm: in KTM Kozina ....seveda :grim si dobrodešel med nami....na biljardu in na vožnji Zdej pa u akcijo :devil: Glažar je sigurno že kej našparal... O:-) Tiger pravi da še miga :evilgrin: Driverman je vse zapravu za registracijo in novo tablico (važič) B) Renegade in Dady mata tud nekej novih zadev, :xx: Edvard ma najbrž nove čevlje... :whistle: 5-er se baše s kislim kumarcam.. Zupo bi nas rad vidu... Porto bo poročal o nagicah.... skratka biljardnica je frej ...vi pa povejte vaše želje se dobimo na 2. V-Strom turnirju 17. sobota ali 24. februarja ...to je tud sobota... kot ponavadi med 14-15 uro najprej se za datum zmenmo pol pa naprej....pa sej je vedno isti ritual ane lp janetka
5er_ Objavljeno Januar 31, 2007 Opozori Objavljeno Januar 31, 2007 Helooooou :yea1: evo, pa je zaj...ani januar za mano ...spet in več cajta za MSvet. :grim me zelo veseli da mamo novga člana Aky welcome :OK: , pa ostali k se skrivate bi se tud lohk mal opogumli a ne??? :hmm: in KTM Kozina ....seveda :grim si dobrodešel med nami....na biljardu in na vožnji Zdej pa u akcijo :devil: Glažar je sigurno že kej našparal... O:-) Tiger pravi da še miga :evilgrin: Driverman je vse zapravu za registracijo in novo tablico (važič) B) Renegade in Dady mata tud nekej novih zadev, :xx: Edvard ma najbrž nove čevlje... :whistle: 5-er se baše s kislim kumarcam.. Zupo bi nas rad vidu... Porto bo poročal o nagicah.... skratka biljardnica je frej ...vi pa povejte vaše želje se dobimo na 2. V-Strom turnirju 17. sobota ali 24. februarja ...to je tud sobota... kot ponavadi med 14-15 uro najprej se za datum zmenmo pol pa naprej....pa sej je vedno isti ritual ane lp janetka lahko oba dneva lp 5er
glažar Objavljeno Januar 31, 2007 Opozori Objavljeno Januar 31, 2007 Jest sem tud ZA. Mal evrčko sem pa tud že našparal.
žrebec Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 Ja, kaj naj pa jaz napišem? Lahko se udeležim srečanja samo 24.tega in še "pujska" moram razbit! :D Prosil bi vse skupaj, dajmo se dobit 24.tega pa obljubim, da pridem, pa še sam ne bom. :OK: LP vsem
janetka Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 helouuuuuuuuuuu :yea1: Frenk, Brane in Janetka smo za 24.2.07 Drejka ma službo, je ne bo ...sploh No Jack, Robert 70, Zupo1970, Aky, Driverman, Bedanc, Jure, Grega,Dady,Edvard&Majda,Dejan,Porto, Tiger .... pridete :hmm: kje ste zapečkarji ??? VZEMTE SI ČAS ZA NAS VSEDTE SE U AVTO PA GAS. :grim
DADY Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Ku Ku :naughty: :naughty: :naughty: ! Jas sem tudi za akcijo in mi odgovarjata oba termina, sicer 17 bi raje. Glejmo na datum , ki se jih bo največ udeležilo. Komaj čakam da se srečamo v Miklavžu. LP :OK: :OK: :OK: :OK: :kva2: :kva2: :kva2:
70robert Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Ja zimske počitnice so takrat, pa sem na smučanju. Nisem več registriran pod Robert70, ker sem pozabil geslo, ampak 70robert. :headbang:
Aky Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 (popravljeno) No Jack, Robert 70, Zupo1970, Aky, Driverman, Bedanc, Jure, Grega,Dady,Edvard&Majda,Dejan,Porto, Tiger .... pridete :hmm: Meni oba termina enako ustrezata. Še posebno 24. :P Kje? Ura? A. Popravljeno Februar 6, 2007. Popravil Aky
janetka Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 helouuuuuuuuu :yea1: recimo takole: med 12.30 in 13.00 bomo na Trojanah na kavi in krofu.... :grim če bo le prostor potem u steklenem delu tam k je tko lep :photo: razgled ... sej se bomo spoznali med sabo..... B) zihr potem se skupaj odpeljemo naprej, da bomo okol 14,30-15.00 u biljardnici pol pa po standardnem postopku.... :rolleyes: kumi čakam......... :kva2: lp janetka
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se