Fritz Objavljeno Oktober 23, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 23, 2009 Tako bo prav. Matjaž & Brigita Žrebec & Žrebička Glažar & Žemljca Fritz Serad Horn3t Aky Baracuda&Jožica Ib Agolac Che & Iva Igor br + Darja
luc Objavljeno Oktober 23, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2009 Tako bo prav. Matjaž & Brigita Žrebec & Žrebička Glažar & Žemljca Fritz Serad Horn3t Aky Baracuda&Jožica Ib Agolac Che & Iva Igor br + Darja Luc & Majda
renegade Objavljeno Oktober 24, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2009 Matjaž & Brigita Žrebec & Žrebička Glažar & Žemljca Fritz Serad Horn3t Aky Baracuda&Jožica Ib Agolac Che & Iva Igor br + Darja Brum & Tanja
renegade Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 Štromarji Kot vidim , vas biljard nič več ne zanima ??? Janetka Đume Frenk Tiger................ in še bi lahko našteval .... Saj vem .... vozite se vsi po vrsti ...kot naprimer mi !! Saj nebi bilo nič posebnega ...samo ....Dady je testiral novo opremo ....jaz sem testiral nove nastavitve motorja ...Jadralec pa je testiral ....Fotoaparat !! Vsi za enega ...eden za vse .... Pa lep večer ....................................Matjaž ti par hitro pripopaj slike gor ...test novega BMW-ja
igor br Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 No pa smo spravili pod streho še eno pozno jesensko turo. Dobili smo se na kavici v Postojni in nadaljevali v Piran. Tam pa sonček, preko 20 stopinj, nič vetra, skratka super. Da dan ne bi prehitro minil smo se vračali preko Divače na Mašun pa slabih 20 km makadama do gradu Snežnik in v megleno popoldne. Sledilo je pozno kosilo, "dostava" Brigite domov v Lož in smer Ljubljana, oziroma gorenjska naveza Matjaž, Ivo 1, Ivo2 in Mojca v Kranj, Bled, ... Z Darjo sva branila štromarsko čast. Borba je bila izjemno težka, saj sta bila v zasedbi še dva bemflna in en varadero. Prilagam par fotk. Še dobro, da je imel Matjaž čelado na glavi, drgač bi si krepko prehladu grlo, saj se mu stalno smeje do ušes ... Lepo je biti v družbi zadovoljnih in veselih ljudi. Vsem skupaj hvala za družbo in se vidimo na biljardu. Igor + Darja
glažar Objavljeno Oktober 26, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2009 No pa smo spravili pod streho še eno pozno jesensko turo. Dobili smo se na kavici v Postojni in nadaljevali v Piran. Tam pa sonček, preko 20 stopinj, nič vetra, skratka super. Da dan ne bi prehitro minil smo se vračali preko Divače na Mašun pa slabih 20 km makadama do gradu Snežnik in v megleno popoldne. Sledilo je pozno kosilo, "dostava" Brigite domov v Lož in smer Ljubljana, oziroma gorenjska naveza Matjaž, Ivo 1, Ivo2 in Mojca v Kranj, Bled, ... Z Darjo sva branila štromarsko čast. Borba je bila izjemno težka, saj sta bila v zasedbi še dva bemflna in en varadero. Prilagam par fotk. Še dobro, da je imel Matjaž čelado na glavi, drgač bi si krepko prehladu grlo, saj se mu stalno smeje do ušes ... Lepo je biti v družbi zadovoljnih in veselih ljudi. Vsem skupaj hvala za družbo in se vidimo na biljardu. Igor + Darja Je pa res važen se kr z kovčki vozi,to pa zato da lahko kam čalado postav. .Za nasmeh, pa tud čelada ne pomaga se mu vidjo mušice v zobeh. Matjaž kot sem reku veliko varnih km ,pa Brigito pozdrav,
raza Objavljeno Oktober 26, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2009 Je pa res važen se kr z kovčki vozi,to pa zato da lahko kam čalado postav. .Za nasmeh, pa tud čelada ne pomaga se mu vidjo mušice v zobeh. Matjaž kot sem reku veliko varnih km ,pa Brigito pozdrav, Glažar, na črkah vidim, da so se ti roke tresle!
glažar Objavljeno Oktober 26, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2009 Glažar, na črkah vidim, da so se ti roke tresle! :naughty: :naughty:
5er_ Objavljeno Oktober 27, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2009 Ojla, vidim, da uživate v krofih!! Tud jst bi, sam sva bla u gužvi. Pa še motorčka nimava še , sam danes nama je posijalo sonceeeee , zaarala sva motorča BMWštromčka. Sej bomo še prjatli kaneda!!?? Pa še slikca: Za vikend bo mogoče že doma, potem pa testna vožnja na morje. NA BILJARD PRIDEVA SKORAJ SIGURNO 99% SEJ LAHKO JANETKA??? dobrodošla v klub štromovcev po duši z bemflo pod ritjo 5er
MatjazinBrigita Objavljeno Oktober 27, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2009 Živjo, hvala vsem za dobre želje, res sem vesel kot otrok . Seveda pa ostajam-ostajava ŠTROMARJA po duši!! TAKE KLAPE NI DALEČ NAOKOLI V veliko zadovoljstvo mi je ta motor, sam z Glažarjem ugotavljava, da nama je čist zagrenil tole zimo (njemu njegov novi, meni moj). MATR SE BO VLEKLA!! SE VIDIMO V MARIBORU BYBY
glažar Objavljeno Oktober 27, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2009 Živjo, hvala vsem za dobre želje, res sem vesel kot otrok . Seveda pa ostajam-ostajava ŠTROMARJA po duši!! TAKE KLAPE NI DALEČ NAOKOLI V veliko zadovoljstvo mi je ta motor, sam z Glažarjem ugotavljava, da nama je čist zagrenil tole zimo (njemu njegov novi, meni moj). MATR SE BO VLEKLA!! SE VIDIMO V MARIBORU BYBY Ja res bo dolga zima,ampak se tolažim da je že november :naughty: ,lansko zimo sem parkiral že septembra
OFI Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 Ja res bo dolga zima,ampak se tolažim da je že november :naughty: ,lansko zimo sem parkiral že septembra V soboto zna biti suho tja do 11 stopinj. Se greva peljat? :naughty:
glažar Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 V soboto zna biti suho tja do 11 stopinj. Se greva peljat? :naughty: Kr sem reku sem reku ,motor je pospravljen in pripravljen na zimski počitek
OFI Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 Kr sem reku sem reku ,motor je pospravljen in pripravljen na zimski počitek :wacko:
igor br Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 Kr sem reku sem reku ,motor je pospravljen in pripravljen na zimski počitek Glažar zdej k maš Akrapote se pozim res ne smeš vozit. Maš preveč hribov okoli sebe in lohk kak plaz sproziš ... lp i+d
Strominator Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 70:30 verjetnosti, da tudi jaz pridem s polovico na biljard - bova še fiksno potrdila, ko bova točno vedela skladno z navodili "copy-paste" in se dopisi lp
serad Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 V soboto zna biti suho tja do 11 stopinj. Se greva peljat? :naughty: ...jaz sem mogoče zainteresiran... :naughty:
OFI Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 ...jaz sem mogoče zainteresiran... :naughty: Še kdo ?
Strominator Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 jaz sem za suho in mokro... tako da... trasa? sem jo morda spregledal? sem iz mb in grem v soboto na furo najbrz - zaenkrat se brez cilja. cilj je bil za ta vikend dvodnevna, ampak ker so "menda" prazniki, bo morda samo 1 dan.
renegade Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Štromarji evo - nova lista : Matjaž & Brigita Žrebec & Žrebička Glažar & Žemljca Fritz Serad Horn3t Aky Baracuda&Jožica Ib Agolac Che & Iva Igor br + Darja Brum & Tanja Rokie81 + boljša polovica Frenk + Melita Dady Renegade - kot ponavadi..... kar tako naprej - sedaj nas je 26 ...še kdo zainteresiran ??
horn3t Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 No, saj počasi se pa bomo nakapljali Nekateri so pa kar nekam poniknili... Ampak bo že, menda. Še eno vprašanje - nekaj sem po tej temi bral o nekakšnem skladu za pijačo in ostalo, pa me zanima, če je to še aktualno in kam naj v tem primeru nakažem goldinarje. Hvala za odgovor in lep dan še naprej! Sebastjan
glažar Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 No, saj počasi se pa bomo nakapljali Nekateri so pa kar nekam poniknili... Ampak bo že, menda. Še eno vprašanje - nekaj sem po tej temi bral o nekakšnem skladu za pijačo in ostalo, pa me zanima, če je to še aktualno in kam naj v tem primeru nakažem goldinarje. Hvala za odgovor in lep dan še naprej! Sebastjan Tiste evrčke prines s seboj ,dol jih Renegade pobere :naughty:
horn3t Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Aha, v redu potem. Hvala za odgovor! LP
MatjazinBrigita Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Še kdo ? HEJ, v soboto poppoldan sem doma(od 13 ure dalje), če boste na Gorenjskem se lahk na dringo oglasite. Vabljeni BYBY
OFI Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 HEJ, v soboto poppoldan sem doma(od 13 ure dalje), če boste na Gorenjskem se lahk na dringo oglasite. Vabljeni BYBY Pelat se pa ne bi šel? :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se