janetka Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 včerej sm srečala štromarja TRAPATONI-ja. Je v odličnem stanju, sveže postrižen in vas vse lepo pozdravlja.
Tiger Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 tale je pa Tigrov !!!! :grim hop cefizelj pa te mamo :naughty: Ja res je moj Navali narod na kvaliteto. :naughty:
Baracuda Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 Ja res je moj Navali narod na kvaliteto. :naughty: še en BMW :wacko:
janetka Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 še en BMW :wacko: ooooooooooooo kle se nam pa ni :grrr treba bat..... Tiger je alergičen na BMW-je :evilgrin: a ne Tiger
OFI Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 še en BMW :wacko: Stelvio :naughty:
Vstromar Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 Pozdravljeni ... če slučajno nimate drugih opravkov, vas vabim na večer Španske latino glasbe s skupino Gaucho v živo. Sobota ob 20h , Ljubljana - Dvorni bar , Na dvornem trgu ( blizu Filharmonije )
Tiger Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 ooooooooooooo kle se nam pa ni :grrr treba bat..... Tiger je alergičen na BMW-je :evilgrin: a ne Tiger Ti me pa res poznaš u nulo
Baracuda Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 Stelvio :naughty: Ti bi šu na izlet pa ne menda pozim za polet pa ne rečem
Tiger Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 Ti bi šu na izlet pa ne menda pozim za polet pa ne rečem Stelvio je ful fajn , polet pa pozimi....... :naughty:
70robert Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 polet pa pozimi....... :naughty: Mogoče elan, skiper ???? Skoraj pozimi, slikano na Lisci 22.11. 2009, so me prijatlji prepričali, da sem potegnil motor iz zimskega spanja, lepih sončnih 95 km
janetka Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 Ti bi šu na izlet pa ne menda pozim za polet pa ne rečem @ Barči: Stelvio je model motornega kolesa iz tovarne Moto Guzzi in recimo Stelvio 1200 4V s serijsko vgrajenim ABS sistemom bo v Sloveniji na voljo predvidoma v začetku leta. Prelaz Stelvio (italijansko: Passo dello Stelvia, nemško: Stilfser Joch) je z svojimi 2757 m nadmorske višine najvišji asfaltirani gorski prelaz v vzhodnih Alpah in drugi najvišji v celotnih Alpah (prvi je Col de l'lseran). Prelaz se nahaja v italijanskih Alpah severno od Bormia v provinci Sondrio ter južno od Stilfsa v provinci Bolzano-Bozen kakih 75 km od Bolzana, blizu švicarske meje. Cesta čez prelaz povezuje dolini Valtellina in Adige z mestom Merano. V bližini prelaza se nahaja gorska skupina Ortler kjer je večje število smučišč. Prelaz so začeli graditi Avstrijci med leti 1820-1825 z namenom da bi povezali nekdanjo avstrijsko provinco Lombardijo s preostalo Avstrijo. Pred prvo svetovno vojno je v bližini prelaza potekala meja med Avstro-Ogrsko in Italijo. Med vojno je prelaz postal bojišče kjer so potekali hudi boji, ki so se občasno preselili tudi na švicarsko ozemlje v okolici prelaza. Zaradi kršenja švicarske nevtralnosti so se vse tri strani sklenile poseben dogovor, ki bi te kršitve preprečeval. Po letu 1918 so prelaz zasedli Italijani. Danes preko prelaza, tako v zimskem kot tudi poletnem času, potekajo številne športne tekme.
janetka Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 Skoraj pozimi, so me prijatlji prepričali, da sem potegnil povej pošteno, so te dolgo prepričevali ali si takoj klonil :naughty:
Baracuda Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 @ Barči: Stelvio je model motornega kolesa iz tovarne Moto Guzzi in recimo Stelvio 1200 4V s serijsko vgrajenim ABS sistemom bo v Sloveniji na voljo predvidoma v začetku leta. ma kua bi mi brez tebe
70robert Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 povej pošteno, so te dolgo prepričevali ali si takoj klonil :naughty: Mislim, da je trajalo enih 8 sekund !
xva Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Mogoče elan, skiper ???? Skoraj pozimi, slikano na Lisci 22.11. 2009, so me prijatlji prepričali, da sem potegnil motor iz zimskega spanja, lepih sončnih 95 km gume maš pa glih za pozim
joma Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 @ Barči: Stelvio je model motornega kolesa iz tovarne Moto Guzzi in recimo Stelvio 1200 4V s serijsko vgrajenim ABS sistemom bo v Sloveniji na voljo predvidoma v začetku leta. Prelaz Stelvio (italijansko: Passo dello Stelvia, nemško: Stilfser Joch) je z svojimi 2757 m nadmorske višine najvišji asfaltirani gorski prelaz v vzhodnih Alpah in drugi najvišji v celotnih Alpah (prvi je Col de l'lseran). Prelaz se nahaja v italijanskih Alpah severno od Bormia v provinci Sondrio ter južno od Stilfsa v provinci Bolzano-Bozen kakih 75 km od Bolzana, blizu švicarske meje. Cesta čez prelaz povezuje dolini Valtellina in Adige z mestom Merano. V bližini prelaza se nahaja gorska skupina Ortler kjer je večje število smučišč. Prelaz so začeli graditi Avstrijci med leti 1820-1825 z namenom da bi povezali nekdanjo avstrijsko provinco Lombardijo s preostalo Avstrijo. Pred prvo svetovno vojno je v bližini prelaza potekala meja med Avstro-Ogrsko in Italijo. Med vojno je prelaz postal bojišče kjer so potekali hudi boji, ki so se občasno preselili tudi na švicarsko ozemlje v okolici prelaza. Zaradi kršenja švicarske nevtralnosti so se vse tri strani sklenile poseben dogovor, ki bi te kršitve preprečeval. Po letu 1918 so prelaz zasedli Italijani. Danes preko prelaza, tako v zimskem kot tudi poletnem času, potekajo številne športne tekme. Ma vsaka čast Janetkica za tako izčrpno poročilo Passo dello Stelvia,krasno.Še bolje ga je z štromekom prevozit in skočit v Švico, kar smo skupaj s prijatelji(Dady,Andrej,Pavli)tudi storili. Škoda edino,da nisi bila z nami No, pa saj gremo drugo leto spet in te vzamemo zraven,če boš želela. Pridna bodi, pa piši še kaj,ko te je tak fajn brati. Čaoooo Joma!
Baracuda Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 No takole zadeva je gor :naughty: moram rečt,da sem presenečen kako grrrrrrrrrrmmmmmmmmmiiiiiiiiiiii :evilgrin:
OFI Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 Vse Titovim pionirjem čestitam dan republike
Baracuda Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 Vse Titovim pionirjem čestitam dan republike Takrat je blo pa veselice -koline Danas, kad postajem pionir, dajem časnu pionirsku reč, da ću marljivo učiti i raditi, postovati roditelje i starije i biti veran, dobar drug koji drzi datu reč. Da ću voleti svoju domovinu, Socijalističku Federativnu Republiku Jugoslaviju i sve njene narode i narodnosti.” Ja bli so časi,ki jih več ne bo :grrr
Tiger Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 Ja bli so časi,ki jih več ne bo :grrr
Baracuda Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 Ja bli so časi,ki jih več ne bo :grrr Sam motor si pa tešk kupu.he,he :evilgrin: kakšen Mz alpa Jawa se je že dobila. :wacko:
sekretar Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 Sam motor si pa tešk kupu.he,he kakšen Mz alpa Jawa se je že dobila. Vsaka stvar ima dobro in slabo plat
Baracuda Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 Vsaka stvar ima dobro in slabo plat In dobra plat tega je bila, da smo lahko naše pionirske čase preživeli kar lepo. Vsaj jaz. Če primerjam otroštvo svoje hčerke in moje sem zagotovo na boljšem, četudi ima ona več materialnih dobrin. Tudi moped, o katerem sem jaz samo sanjal.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se