brankop Objavljeno Marec 1, 2010 Opozori Objavljeno Marec 1, 2010 Tiger, poznaš tega? Lepo da smo se spoznal. Žal mi je le, da nisma mela mal več cajta....bo pa drugič. No, mam pa vsaj slike svojga motorja. Hvala Ofsajd! Dam drugič za kafe
renegade Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 Lep pozdrav vsem Štromarjem. Končno sem tudi jaz popolnoma frišen lastnik moje nove ljubezni, forum in vaše strani (dogajanja okoli Štromarjev) pa že kar nekaj časa spremljam saj sem vseskozi vedel kaj bom kupil. Če bo kakšno vprašanje glede tega in onega se bom priporočil za kak nasvet in odgovor. V glavnem vsem (sploh zarad sebe )želim da se pomlad res končno začne in da gremo na fureeeeee. Varno in srečno.... Ja dobrodošel v elitni skupini Štromarjev ...se že veselim skupnega ...pohajkovanja na okoli !! Pa varno in srečno z Suzijem !! LP
OFI Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 Ja dobrodošel v elitni skupini Štromarjev Cisco dobrodošel. Sej veš, počasi..... pa po levi :evilgrin:
joma Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 Cisco dobrodošel. Sej veš, počasi..... pa po levi Cisco tudi od Jome&Jomice prav prisrčno dobrodošel v družbo štromarjev! Veeelikooo varnih km tebi in seveda vsem štromistom in štromistkam pa tudi ostalim želiva J&J
cisco Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 :trance_27_notworthy: ...ja hvala družba za lepe želje in topel sprejem....enako vsem ostalim nazaj.... škoda sobotnega krofa....no sem mel tud važen posel....štroma spravt domov pa pol gledat in gledat v garaž sej bo še čas za srečanja in podobne zadeve....upam da zlo kmal....baje je pomlad že bliz karavank
Hudoba Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 A je kdo od vas menjal prednjo sipo, pa se mu originalna se kje doma valja in bi bil pripravljen prodat? Prometheus 1
janetka Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 Js bi mel pa ta visoko Givijevo šipco? da boš mel več placa za nalepke a ne sam ne limej gor žab in rožic ....ne gre dol sploh....preverjeno :evilgrin:
Hudoba Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 Jaz. A. Kako je ohranjena in koliko evrijev zelis zanjo?
janetka Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 Vsem " krofarjem ", ki so se minulo soboto šopirl ko natupirjeni vrabci sporočam, da jim kao nism fouš vsem frišnim štromarjem pa WELCOME v sekto
Hudoba Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 Vsem frišnim štromarjem pa WELCOME v sekto Hvala
brankop Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 Vsem " krofarjem ", ki so se minulo soboto šopirl ko natupirjeni vrabci sporočam, da jim kao nism fouš Lahk bi se šopirla zravn ....hvala za dobrodošlco
cisco Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 :trance_27_notworthy:Vsem frišnim štromarjem pa WELCOME v sekto Ja hvala..... :trance_27_notworthy: Ker je glih debata nanesla na šipe....ma zanima....ma mogoče kdo kakšne izkušnje ali informacije glede novega vetrobrana od Givija....Airflow? Vem da ga prodajajo v TC Motoshopu, ostalo pa ne....
OFI Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 (popravljeno) da boš mel več placa za nalepke a ne sam ne limej gor žab in rožic ....ne gre dol sploh....preverjeno :evilgrin: Ne. Mam ene brisalce viška, pa, mi ne pašejo na ta malo šipco :naughty: Popravljeno Marec 4, 2010. Popravil Ofsajd
OFI Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 :trance_27_notworthy:Vsem frišnim štromarjem pa WELCOME v sekto Ja hvala..... :trance_27_notworthy: Ker je glih debata nanesla na šipe....ma zanima....ma mogoče kdo kakšne izkušnje ali informacije glede novega vetrobrana od Givija....Airflow? Vem da ga prodajajo v TC Motoshopu, ostalo pa ne.... 14 dni nazaj ga še niso imeli na zalogi, pa tudi cene še niso vedeli
janetka Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 ate=04. March 2010 - 12:55 PM' timestamp='1267703713' post='1727665] Ne. Mam ene brisalce viška, pa, mi ne pašejo na ta malo šipco :naughty: ma pust brisalce....rajš snežni plug montirej
Baracuda Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 14 dni nazaj ga še niso imeli na zalogi, pa tudi cene še niso vedeli No zdej ga pa majo navali :evilgrin: cena cca 113eure
Aky Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 Kako je ohranjena in koliko evrijev zelis zanjo? Bom danes ven z kleti potegnil pa naredil kako fotko. A.
Aky Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 No zdej ga pa majo navali :evilgrin: cena cca 113eure Barabe. V UK ga dobiš za preračunano 70 EUR. http://www.hard-motorcycle-luggage.co.uk/acatalog/DL650-V-Strom_04-09.html A.
Baracuda Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 Barabe. V UK ga dobiš za preračunano 70 EUR. http://www.hard-motorcycle-luggage.co.uk/acatalog/DL650-V-Strom_04-09.html A. Tako je to pr nas sam,da te marža pa za njuh
janetka Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 Sami ste si krivi :evilgrin: ....a morte res ves balast na motor našraufat @ Florescentni dolenjec: če še enkat BMW -ja objavš v štromarski temi.... te bom lastnoročno
joma Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 Sami ste si krivi ....a morte res ves balast na motor našraufat @ Florescentni dolenjec: če še enkat BMW -ja objavš v štromarski temi.... te bom lastnoročno Bemti a tak strogo je ratalo na tem forumu Janetka, al da mene pa nevš tak Joma ma vas rad Zaj grem pa
igor br Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 Barabe. V UK ga dobiš za preračunano 70 EUR. http://www.hard-motorcycle-luggage.co.uk/acatalog/DL650-V-Strom_04-09.html A. A dobiš le gornji del in zmontiraš na tovarniško šipco al v ceni dobiš obe šipci? No ko bo kdo probu me pa res zanimajo rezultati. Lp vsem igor in darja
Hudoba Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 Barabe. V UK ga dobiš za preračunano 70 EUR. http://www.hard-moto...trom_04-09.html A. Kako si pa to zracunal? Cena je na sajtu, ki si ga dal je 117 funtov, kar nanese 129 evrov.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se