OFI Objavljeno Marec 12, 2010 Opozori Objavljeno Marec 12, 2010 drugi vikend pa če bo vreme pa GLAŽAR PRIČNE SEZONO Kam greva? :evilgrin:
Tiger Objavljeno Marec 12, 2010 Opozori Objavljeno Marec 12, 2010 Kam greva? :evilgrin: Kam greMO ? :naughty:
Mitja99 Objavljeno Marec 12, 2010 Opozori Objavljeno Marec 12, 2010 HEJ BANDA, v nedeljo je lepo vreme!!!! :yes: A kej planirate? Bi šli na izlet? Kera ideja?? A bomo sam doma ??? SE GA TIPKAMO BYBY Moj štrom še ni registriran, drug teden ko bo plača če bo bog (beri direktor) dal.
Aky Objavljeno Marec 12, 2010 Opozori Objavljeno Marec 12, 2010 S čim naj operem ketno? Parafinsko olje? A.
Hudoba Objavljeno Marec 12, 2010 Opozori Objavljeno Marec 12, 2010 S čim naj operem ketno? Parafinsko olje? A. Kerozin.
glažar Objavljeno Marec 12, 2010 Opozori Objavljeno Marec 12, 2010 Kam greMO ? :naughty: Še ne vem :naughty: ampak ,kot pravi Janetka je treba tvojo JOŠKARCO malo med ljudi peljat
glažar Objavljeno Marec 13, 2010 Opozori Objavljeno Marec 13, 2010 JANET PREDVIDEVAM DA SI TO SLIKO ISKALA CEL DAN. AMPAK MI SE NE DAMO , PRAVI MOTORISTI SE NE DAMO ,IN NE IZBIRAMO PREVOZNIH SREDSTEV SAM DA SE PELJEMO . BARACUDA KAJ PRAVIŠ NA TO ,BI BILO DOBRO ZA SINA
Strominator Objavljeno Marec 13, 2010 Opozori Objavljeno Marec 13, 2010 v louisu kupil plasticno skatlo s scetkami v njej, obesim na vergio, motor dam na centralno stojalo in v prvo prestavo... v skatlo dolijem iz louisa kupljen "ketten reinger" in je veriga cista v minuti. nato pa pospreyam za mazanje verige. lp
Mitja99 Objavljeno Marec 13, 2010 Opozori Objavljeno Marec 13, 2010 v louisu kupil plasticno skatlo s scetkami v njej, obesim na vergio, motor dam na centralno stojalo in v prvo prestavo... v skatlo dolijem iz louisa kupljen "ketten reinger" in je veriga cista v minuti. nato pa pospreyam za mazanje verige. lp Tej škatlici se reče KettenMax, zelo dobra zadeva. Ketna je očiščena veloko hitreje, kot s čopičem, pa še motor ni posvinjan. Razen v Louisu ga lahko naročiš v TRG-ju (včasih ga imajocelo na zalogi), zasledil pa sem ga tudi na enaa.com Cene pa od 23 pa do 45€.
Baracuda Objavljeno Marec 13, 2010 Opozori Objavljeno Marec 13, 2010 JANET PREDVIDEVAM DA SI TO SLIKO ISKALA CEL DAN. AMPAK MI SE NE DAMO , PRAVI MOTORISTI SE NE DAMO ,IN NE IZBIRAMO PREVOZNIH SREDSTEV SAM DA SE PELJEMO . BARACUDA KAJ PRAVIŠ NA TO ,BI BILO DOBRO ZA SINA Ma sam zrihtej takoj trgujemo
Baracuda Objavljeno Marec 13, 2010 Opozori Objavljeno Marec 13, 2010 Petrolej torej. A. Ko boš uporabljal skota ne boš rabu čistilca ketne :evilgrin: ole se očisti tudi z navadnim Cetom,pošpricaš in splakneš z vapotom!Skot je zakon
Hudoba Objavljeno Marec 13, 2010 Opozori Objavljeno Marec 13, 2010 Danes je padlo leeeeeeeeepih 270km. Click for full size
Tiger Objavljeno Marec 13, 2010 Opozori Objavljeno Marec 13, 2010 Še ne vem :naughty: ampak ,kot pravi Janetka je treba tvojo JOŠKARCO malo med ljudi peljat Ha, ha.... Je že bil na cesti pred kratkim, tko da se ljudi ne boji več.... Bo pa treba spet mal , ja..... :krneki:
Aky Objavljeno Marec 13, 2010 Opozori Objavljeno Marec 13, 2010 Ko boš uporabljal skota ne boš rabu čistilca ketne :evilgrin: ole se očisti tudi z navadnim Cetom,pošpricaš in splakneš z vapotom!Skot je zakon Ja, saj. Moram ketno spucat pred škotom. A.
Strominator Objavljeno Marec 13, 2010 Opozori Objavljeno Marec 13, 2010 V-Strom day je tema namenjenu srecanjem KLV-Stromovcev tehnična vprasanja postavljajte v drugih temah - vzdrzevanje verige, V Strom, Maziva, ipd. izleti in potepanja spadajo v rubriko "on & off road"... prevozeni kilometri pa v rubirko "Koliko prevoeznih kilometrov v letu 2010" Mitja99, Tiger in Hudoba 3
Aky Objavljeno Marec 13, 2010 Opozori Objavljeno Marec 13, 2010 V-Strom day je tema namenjenu srecanjem KLV-Stromovcev In prav to delamo. Obnašamo se kot na srečanju. Saj veš. Ob pivu. Menda smo kot ena velika družina. A. Tiger in Fritz 2
Fritz Objavljeno Marec 13, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2010 Ja, saj. Moram ketno spucat pred škotom. A. May the Scott be with you...
MatjazinBrigita Objavljeno Marec 13, 2010 Opozori Objavljeno Marec 13, 2010 Petrolej torej. A. OJ, ja petrolej je prava zadeva za čiščenje verige. Preverjeno v tehničnih službah. LP BYBY
MatjazinBrigita Objavljeno Marec 13, 2010 Opozori Objavljeno Marec 13, 2010 OJ, jutri zjutraj greva v Piran na kosilo. Gre kdo zraven? Okol 11 ure greva z Gorenjske, lahk zjutrej pokličete pa se zmenimo. Cifra je na mojem profilu. GREMO SE PELAAAAAT :kva2: :kva2:
Hudoba Objavljeno Marec 14, 2010 Opozori Objavljeno Marec 14, 2010 Jaz grem tudi danes proti primorski, ampak nisem se zihr kdaj startam. Morda se pa po poti srecamo.
borist Objavljeno Marec 14, 2010 Opozori Objavljeno Marec 14, 2010 Midva greva opoldne iz Kamnika v Maribor.
Baracuda Objavljeno Marec 14, 2010 Opozori Objavljeno Marec 14, 2010 Ja, saj. Moram ketno spucat pred škotom. A. Pa kup sprej za čiščenje ta je najbolši enkrat še pol pa nič več :naughty:
Baracuda Objavljeno Marec 14, 2010 Opozori Objavljeno Marec 14, 2010 In prav to delamo. Obnašamo se kot na srečanju. Saj veš. Ob pivu. Menda smo kot ena velika družina. A. Tako je kaj pa
žrebec Objavljeno Marec 14, 2010 Opozori Objavljeno Marec 14, 2010 Draga družba, blagor Vam, jaz bi se tudi že malce peljal, pa ne morem !!! Kadar nisem v službi "COBRA11", sem pa varuška :jezen O:-)!!! Čuvajte se, ceste so porazne !!! žrebko
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se