sekretar Objavljeno Marec 30, 2010 Objavljeno Marec 30, 2010 Barakuda povej mi, ali gremo v ponedeljek preko Studenca na avtocesto ali se jo bomo izognili. Nimam še letošnje vinjete, pa bi še malo počakal, ker bi nabavil samo polletno. Sporoči mi še, kje se midva dobiva in kdaj. Verjetno bi bilo Krško še najbolj primerno.
serad Objavljeno Marec 30, 2010 Objavljeno Marec 30, 2010 2 ofsajd & glazar: hvala za slike, paparazzi! :naughty: Fura je bila odlicna, vec kot to se ne da povedat... Janetka, ja.... na tej turi, ob cesti, je tudi en odlicen, fenomenalen, wow, izvor domacega jabolcnega strudla!!! ....ampak tako rec si lahko privoscimo le po dobri celodnevni, varni, soncni furi.... do naslednje.... veliko varnih km vsem...
glažar Objavljeno Marec 30, 2010 Objavljeno Marec 30, 2010 2 ofsajd & glazar: hvala za slike, paparazzi! :naughty: Fura je bila odlicna, vec kot to se ne da povedat... Janetka, ja.... na tej turi, ob cesti, je tudi en odlicen, fenomenalen, wow, izvor domacega jabolcnega strudla!!! ....ampak tako rec si lahko privoscimo le po dobri celodnevni, varni, soncni furi.... do naslednje.... veliko varnih km vsem... Serad pozdtavi lepe deklice saj veš kje :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Baracuda Objavljeno Marec 30, 2010 Objavljeno Marec 30, 2010 Barakuda povej mi, ali gremo v ponedeljek preko Studenca na avtocesto ali se jo bomo izognili. Nimam še letošnje vinjete, pa bi še malo počakal, ker bi nabavil samo polletno. Sporoči mi še, kje se midva dobiva in kdaj. Verjetno bi bilo Krško še najbolj primerno. Brez vinjete :evilgrin: samo malo me moti napoved vremenska nisem glih tip za dežne vožnje.Lahko se dobiva na Zdolah pri igrišču spijemo kavico,ko mi štajerci javijo gdaj pridejo v Sevnico ti javim uro (mobi v nedeljo bom že vedel) gdaj se dobimo Štajercev verjetno ne bo ,če bo deževalo Midva se pa v vsakem primeru slišiva
serad Objavljeno Marec 31, 2010 Objavljeno Marec 31, 2010 Serad pozdtavi lepe deklice saj veš kje :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: ves da bom!!! :trance_27_notworthy: :naughty:
Baracuda Objavljeno April 1, 2010 Objavljeno April 1, 2010 (popravljeno) SOBOTA SIJE SONCE,KAM POTUJETE Takole kaže Obeti V soboto in nedeljo bo večinoma sončno, več oblačnosti bo le na zahodu države. Ob morju bo pihal jugo, drugod jugozahodnik. V nedeljo popoldne se bo od zahoda povsod pooblačilo, proti večeru bo ponekod že rahlo deževalo. V ponedeljek bo oblačno in deževno. Bi blo najbolj kr v soboto nardit žegnanje :evilgrin: Če je gdo za se lahko zmenmo pa častim v soboto žegen namesto ponedeljek! VABLJENI! (ni prvoaprilska) Popravljeno April 1, 2010. Popravil Baracuda
joma Objavljeno April 1, 2010 Objavljeno April 1, 2010 Takole kaže Obeti V soboto in nedeljo bo večinoma sončno, več oblačnosti bo le na zahodu države. Ob morju bo pihal jugo, drugod jugozahodnik. V nedeljo popoldne se bo od zahoda povsod pooblačilo, proti večeru bo ponekod že rahlo deževalo. V ponedeljek bo oblačno in deževno. Bi blo najbolj kr v soboto nardit žegnanje Če je gdo za se lahko zmenmo pa častim v soboto žegen namesto ponedeljek! VABLJENI! (ni prvoaprilska) Hay! Malo popravljam vremensko napoved za v ponedeljek.MIRNA PEČ ;Povzeto po Pro-vreme.net;Temperatura od8c-13c,zmeren veter od2,4-6-8m/s,relativna vlažnost od38-42%,vidljivost24km,možnost dežja0%,srednja-nizka oblačnost 50%. Če bo kot predvidevajo se vidimo na žegnanju v ponedeljek. Če bo drugače bomo pa vremenarje Se vidimo lp.Joma
Baracuda Objavljeno April 2, 2010 Objavljeno April 2, 2010 Hay! Malo popravljam vremensko napoved za v ponedeljek.MIRNA PEČ ;Povzeto po Pro-vreme.net; Težka bo ,če bo slabo vreme mene ne bo ,ker so mi prestavili operacijo na 13.04.in se ne bi rad prehladu Vi se pa javite in oglasite pri meni protokol bo potekal normalno-se slišimo :naughty: :beer1:
MatjazinBrigita Objavljeno April 2, 2010 Objavljeno April 2, 2010 Živjo, z Glažarjem sva nekako dogovorila za ponedeljek. Gorenjski del naj bi se dobil ob 8,30 kaVA V šENČURJU NA BENCINSKI. (Kdor bo pil kavo naj pride mal prej) Ljubljano poberemo na BARJU (Petrol) 9.15 Štajerski del pa v Ivančni okol 9.50, potem pa na Žužemberk in s kontra strani v Mirno peč - brez drenjanja! SEVEDA ČE NAM BO VREME VSAJ MALO NAKLONJENO TOREJ, ČE NE PADA TOČA GREMOOOOOO! BYBY:yea1:se ga vidmo P.S: Glažar si pridržuje pravico do manjših popravkov poti in časovnih okvirov , cena pa ostane enaka! (vse za doplačilo press)
glažar Objavljeno April 3, 2010 Objavljeno April 3, 2010 Živjo, z Glažarjem sva nekako dogovorila za ponedeljek. Gorenjski del naj bi se dobil ob 8,30 kaVA V šENČURJU NA BENCINSKI. (Kdor bo pil kavo naj pride mal prej) Ljubljano poberemo na BARJU (Petrol) 9.15 Štajerski del pa v Ivančni okol 9.50, potem pa na Žužemberk in s kontra strani v Mirno peč - brez drenjanja! SEVEDA ČE NAM BO VREME VSAJ MALO NAKLONJENO TOREJ, ČE NE PADA TOČA GREMOOOOOO! BYBY:yea1:se ga vidmo P.S: Glažar si pridržuje pravico do manjših popravkov poti in časovnih okvirov , cena pa ostane enaka! (vse za doplačilo press) Glažar se odjavlja za ponedeljek ker so vremenarji za naš konec za ponedeljek napovedali SNEG .
MatjazinBrigita Objavljeno April 3, 2010 Objavljeno April 3, 2010 OJ, Glažar to ni malenkostni popravek! Mal nas tale vreme!! Morda bo pa drugo leto bolje! Lepo se imejte do naslednjega poletja. (Očitno vse pade dobesedno v vodo press) BYBY
Baracuda Objavljeno April 3, 2010 Objavljeno April 3, 2010 Dons je bla pr Janetki kava OK 100% vreme je na gorenskm konci mau slapš :evilgrin: za par stopin nižje temperature dragač pa dobr :naughty: Tako,da sem danes naredu dorih 300+ RAVNE PRI ZDOLAH 42-KK-ZIDAN MOST-HRA-TRB-ZAG-LIT-LJ-KR-GOLNIK-KR-LJ-LIT-BOGENŠPERK-ŽUŽEMBERK-STRAŽA-NM-KOSTANJEVICA-KK-RAVNE PRI ZDOLAH 42
Hudoba Objavljeno April 4, 2010 Objavljeno April 4, 2010 Vceraj padlo 340km. Trasa je bila Ljubljana, Podgrad, Besnica, Trebeljevo, Smartno pri Litiji, Litija, Trbovlje (obrat), Litija, Hotic, Dolsko, Ljubljana, Brezovica, Vrhnika, Logatec, Ride pa do Crnega Kala, v Rizani obrat pa nazaj do Ljubljane. Vceraj na cesti precej Stromov, za dvema sem celo vozil od Brezovice do Vrhnike, ko sta zavila proti Horjulu. Vsem ostalim sem pa full mahal .
joma Objavljeno April 4, 2010 Objavljeno April 4, 2010 Hojla Tudi Koroško-Štajerska naveza odpoveduje jutrišnji obisk Dolenjske Več sreče prihodnjič ,se prontamo in tipkamo, ko bo boljše vreme .Za zdaj pa delajte in uživajte malo drugače Lepe velikonočne praznike vsem želiva ;Joma&Jomica!
70robert Objavljeno April 4, 2010 Objavljeno April 4, 2010 Vceraj padlo 340km. Trasa je bila Ljubljana, Podgrad, Besnica, Trebeljevo, Smartno pri Litiji, Litija, Trbovlje (obrat), Litija, Hotic, Dolsko, Ljubljana, Brezovica, Vrhnika, Logatec, Ride pa do Crnega Kala, v Rizani obrat pa nazaj do Ljubljane. Vceraj na cesti precej Stromov, za dvema sem celo vozil od Brezovice do Vrhnike, ko sta zavila proti Horjulu. Vsem ostalim sem pa full mahal . Ja eden izmed teh stromov sem bil jaz, če imaš modrega, saj mislim da je bila ta barva, smo se srečal tam med zagorjem in trbovljam. Me je pa pot slučajno zanesla na trojanski krof. ( 140 km ) Mi ki pa smo bolj blizu Mirne peči, pa še vedno upamo, da gremo jutri
OFI Objavljeno April 4, 2010 Objavljeno April 4, 2010 Vceraj na cesti precej Stromov, za dvema sem celo vozil od Brezovice do Vrhnike, ko sta zavila proti Horjulu. Vsem ostalim sem pa full mahal . Midva z Glažarjem sva bila
Hudoba Objavljeno April 4, 2010 Objavljeno April 4, 2010 Ja eden izmed teh stromov sem bil jaz, če imaš modrega, saj mislim da je bila ta barva, smo se srečal tam med zagorjem in trbovljam. Me je pa pot slučajno zanesla na trojanski krof. ( 140 km ) Mi ki pa smo bolj blizu Mirne peči, pa še vedno upamo, da gremo jutri Ne, moj je v barvi zebre, tako da si moral z modrim nekoga drugega srecat.
renegade Objavljeno April 4, 2010 Objavljeno April 4, 2010 ŠTROMARJI Samo toliko da vam povem , da je moj KLV pripravljen na novo sezono !!!! Žal pa moram jutri spet v ...... HOLLAND..... blumenborsse ...delo kliče ! Imejte se vsi .... pa se vidimo kasneje !! LP
MatjazinBrigita Objavljeno April 4, 2010 Objavljeno April 4, 2010 HEJ, GOERENJSKI OPTIMISTI še vedno upamo, da se bo zjutraj pokazalo bolje, kot napovedujejo. Če bo vsaj brez padavin gremo trije vsaj. V primru da se še kdo odloči naj pokliče zjutraj ob 9.00. BYBY
Baracuda Objavljeno April 4, 2010 Objavljeno April 4, 2010 Vse dobrote bodo počakale na lep sončen dan! :naughty: Jutri pa kud koji mili moji Osebno sem dobu vabilo za kosilo tako,da................
Mitja99 Objavljeno April 4, 2010 Objavljeno April 4, 2010 Danes naredil prvih 270km v letošnji sezoni. Me je moj štromček peljal v Piran na kavo.
MatjazinBrigita Objavljeno April 5, 2010 Objavljeno April 5, 2010 Hej, v Mirni sva videla samo enega štroma, pa še tega nisem poznal. Kje pa ste bli??? Midva sva požegnana, pod ritjo pa mava že cca 1000 km. Pridna kaneda :grim No še dokaz: Lepo se imejte BYBY
igor br Objavljeno April 5, 2010 Objavljeno April 5, 2010 Hej, v Mirni sva videla samo enega štroma, pa še tega nisem poznal. Kje pa ste bli??? Midva sva požegnana, pod ritjo pa mava že cca 1000 km. Pridna kaneda :grim No še dokaz: Lepo se imejte BYBY Svaka čast. Najin stromček je na toplem v garaži počival in čaka na lepše vreme. Lp Igor in Darja
zverca Objavljeno April 5, 2010 Objavljeno April 5, 2010 Hej, v Mirni sva videla samo enega štroma, pa še tega nisem poznal. Kje pa ste bli??? Midva sva požegnana, pod ritjo pa mava že cca 1000 km. Pridna kaneda No še dokaz: Lepo se imejte BYBY malo štromov;sem menda videl vaju dans u Mirni;ampak tudi sam sem zamenjal motor pa se še ne poznamo(po novem) velik KM p.s zverca
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se