DADY Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 :OK: :OK: pozdravljeni! :OK: :OK: Pri nalepki si pozabil na KLV :slap: :slap: :slap: C:/Documents and Settings/Danijel Poštrak/My Pictures[/img Lep pozdrav :kva2: :kva2:
žrebec Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 :OK: :OK: pozdravljeni! :OK: :OK: Pri nalepki si pozabil na KLV :slap: :slap: :slap: Nič več Dady.......se strinjaš? :)
glažar Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 Fooooooooooos vseeeeeeeeeeeeeeee naaaaaaaj :OK: :OK: :OK:
Fos Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 Fooooooooooos vseeeeeeeeeeeeeeee naaaaaaaj :OK: :OK: :OK: Glažar, prav lepa hvala. Škoda, k nimam mal kasnej RD, pa bi se kje na cesti dobil, da bi dal za rundo! No, sem se odločil, da grem jutri registrirat Štroma - bom vse skupaj kar na ZM prenesel skupaj z avtom. Danes sem poslal mail za ponudbo na ZM, Generali (tam mam zdej avto zavarovan) in Grawe (tam sem mel motor zavarovan), pa so se mi edino iz ZM javili, tako da grem jutri zadeve urejat. Upam, da me nou konc ko bom čez vso administracijo prebijal :kva2: lp Fos
renegade Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 Nič več Dady.......se strinjaš? :) :OK: Štromarji :OK: Se strinjam z Dadyem , da morate obvezno napisu " V strom " dodati še napis KLV - po možnosti kar v istem fontu kot je napis V - strom !!!!! Drugače pa vidim , da se trudite !!! ( vsaj okoli emblema ) ...hahahahahahaha Vsem skupaj LP :yea1: :yea1: Fos - tebi pa vse naj naj ........ :beer2: :beer2: :beer2:
Fritz Objavljeno Marec 1, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 Potem bi lahko pisalo KLV-strom. Čeprav ne vem zakaj bi za tega suzukija s kawasakijevo nalepko zdaj delali neko izjemo :devil: Fos - vse najboljše :beer2:
DADY Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 :OK: :OK: Pozdravljeni Stomarji :OK: :OK: Tudi jaz lahko pokažem mojga lepotca :kva2: :kva2: :kva2: LP :010 :010 :010
dvabatta Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 LP FOS,VSE NAJ! Pa dosti km na Stromu. ---------------------------------------------------------------------------------------------- žrebec, Bo kar ,dobra nalepka. Če bi bilo možno slikco stroma ali klv,naredit bolj agresivno!?!? ----------------------------------------------------------------------------------------------- DADY, Lep motorček,pa dosti km. Ali si ga slikal na poti za krk,pred mostom???? -------------------------------------------------------------------------------------------- Bom kmalu tudi objavu sliko mojega STROMA. VSEM LP!
renegade Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Potem bi lahko pisalo KLV-strom. :OK: Štromarji :OK: Fritz !!! zelo dobra ideja , da bi napisali v istem fontu KL-V-strom :OK: :OK: Le zakaj se nisem tega prej spomnil :? :? :headbang: :headbang: :headbang: Lep vikend vsem Štromarjem :yea1: :yea1:
Fos Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 LP FOS,VSE NAJ! Pa dosti km na Stromu. ---------------------------------------------------------------------------------------------- Hvala na voščilu. Sedaj čakam samo še na vreme!!! :yea1: Slika pa:
žrebec Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Evo malo bolj agresivno........ :fight1:
renegade Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 :OK: Štromarji :OK: ŽREBEC Kaj pa napis v istem fontu KL V-strom LP :yea1:
žrebec Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 (popravljeno) Kaj pa napis v istem fontu KL V-strom LP :yea1: Popravljeno Marec 4, 2007. Popravil žrebec
V-strom650 Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 OJLA, lep pozdrav vsem forumcem! Zdaj kar nekaj časa nisem pisal, zato bom na kratko povzel vse, kar mi "leži na duši": 1. Hvala vsem za prijetno srečanje v biljardnici. Moja obljuba tokrat je: naslednjič ostanem DO KONCA! 2. Letos imam gužvo, ker z mojo drago postavljava hišico... Samo me pa ful grabi in ravno danes sva se pogovarjala, ali kupiti motor letos ali drugo leto. Pomlad, poletje in jesen bodo zelo delovni. Penezi? Rezerva za motor vedno mora bit! Kaj zdaj? Kupiti, ali ne? Janetka me bo sigurno obesla na klin, je tako? 3. Kar smo se pogovarjali na srečanju okrog emblema, logotipa, grafične pisave, spletne strani in ostalih "računalniških" podrobnosti, pa tole: 3.1. Sem preveril glede pisave. Posebnega fonta v obliki napisa "V-Strom" na spletu ni, zgleda da je to unikatna Suzukijeva grafika. Ni problema, bomo združili napis KL-V-Strom in sicer tako, da bo napis KL- od KLV fonta, oranžne barve, V-Strom pa grafika od Suzukija v -predlagam- svetlo modri ali sivi barvi. 3.2. KL-V-Strom pogruntavščina je nastala že na bavarskih tleh. Po spletu sem našel nek nemški klub, ki so si za svoj logo omislili prav ta napis. Saj nič hudega, če malo "kopiramo". 3.3. Žrebec: krasen logotip. Jaz pripravljam podobnega, samo da ga malo dodelam, pa ga objavim. Na spletu sem našel eno lepo silhueto (obris) motorja, pogled os spredaj in delno od strani. Dodal bom napis KL-V-Strom. Ideja je, da dodamo napis naše prijateljske skupnosti v obliki "forumci" ali "forumaši", kaj pravite? 3.4. Za spletno stran v osnovi sploh ni problema. Fajn bi bilo, če bi gostili na strežniku s podporo PHP, MySQL, da bi lahko naredili dinamično spletno stran (forum, fotogalerija, novičke). Strežniki so sicer plačljivi. 3.5. Kar se domene tiče, sem preveril in pride nekaj bivših prešernov registracija .com domene na leto. 3.6. Ime domene bi se lahko glasil: KL-V-Strom, tako da bi lahko izgledalo: www.kl-v-strom.com. Sem preveril, domena je še prosta! 3.7. Zastonj zadeve pa so takole: stran postavimo na en strežnik na prostor, ki ga ima nekdo od nas, ki je recimo naročnik SIOL, ali AMIS ali kar podobnega. Domena se lahko postavi recimo na končnico .tk ali .cjb.net, s tem, da je potem en mali banner na vrhu oziroma se odpre popup. To gre pač v zakup. Zastonj lahko gostimo tudi na volja.net. V teh primerih nimamo na voljo dinamičnih spletnih strani, samo html kodo. ... In še in še in še... Zgleda, da sem predaleč zabluzil. Računalniški "friki" boste vedeli o čem govorim, prosim za malo pomoči pri debati oziroma predlogih, kako se naj lotimo. Izvedba na koncu je še najlažja. Drugače pa, noga bo kar OK. Z zavarovalnico še nismo končali, tako da imam še nekaj stvari odprtih. Bom poročal o podrobnostih. Zdaj sem spet bolj aktiven na forumu. Pozdrav vsem skupaj pa s predlogi na plano! LP, Bojan.
žrebec Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Servus Bojan.... ta obris sem naredil sam,sem pa tudi našel to podobo, ki si jo opisal. Sem mislil, da bi bili unikatni. Ni problema, več glav ustvari več :OK: ali "boljše" Za spletno stran pa mislim, da bi lahko, kar tisto brez "penezev", ki jih tak ali tak lahko porabimo za kilo čevapčičev na srečanju! Lahko bi uporabili kakšen domač server (volja?). Pa daj prosim..........pridruži se............kupi!!!
renegade Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Kaj pa napis v istem fontu KL V-strom LP :yea1: No......pa da ne boste zapostavljeni, upoštevam tudi te želje z drobnimi spremembami? Kaj praviš Renegade in ostali? :eek: :doze: :kva2: :OK: Štromarji :OK: :010 Žrebec --- Ta zadeva pa mi že bolj diši !! :D :D - Vidim , da imaš kar dosti časa , pa bi te prosil , če lahko samo enkrat pokažeš kako bi zgledal emblem ...ko bi obris motorj bil v polni črti - pisava in ostali dodatki pa naj ostanejo ! (vsaj zaenkrat ha.ha.)
žrebec Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 (popravljeno) :OK: Štromarji :OK: :010 Žrebec --- Ta zadeva pa mi že bolj diši !! :D :D - Vidim , da imaš kar dosti časa , pa bi te prosil , če lahko samo enkrat pokažeš kako bi zgledal emblem ...ko bi obris motorj bil v polni črti - pisava in ostali dodatki pa naj ostanejo ! (vsaj zaenkrat ha.ha.) Ekola pa še "bike" z temno obrobo :OK: Pa še "bike" z temno obrobo :OK: Popravljeno Marec 5, 2007. Popravil žrebec
luc Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 :OK: Pozdravljeni pajdaši :OK: Še moj skromen predlog okrog emblema :hmm: Mogoče bi probali brez modre podlage in elipse. Samo za probo :unsure: LP Luc
DADY Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 LP FOS,VSE NAJ! Pa dosti km na Stromu. ---------------------------------------------------------------------------------------------- žrebec, Bo kar ,dobra nalepka. Če bi bilo možno slikco stroma ali klv,naredit bolj agresivno!?!? ----------------------------------------------------------------------------------------------- DADY, Lep motorček,pa dosti km. Ali si ga slikal na poti za krk,pred mostom???? -------------------------------------------------------------------------------------------- Bom kmalu tudi objavu sliko mojega STROMA. VSEM LP! :OK: ŠTROMARJI :OK: NE SLIKANO JE ZA VELEBITOM NA POTI V ALBANIJO :kva2: :kva2: :OK: POZDRAVLJENI ŠTROMAŠI :OK: Spet sem na Forumu sem pozabil geslo in uporabniško ime :headbang: :headbang: :headbang: Vidim da se trudite pri sliki in sem vesel da je slika vedno lepša :kva2: :kva2: :kva2: Vas podpiram v vseh idejah sicer jaz nisem računalniški maček mi pa je všeč da imaste dobre ideje. Za čevapčiče bi jaz tudi prispeval kak cekin. :drunk: :drunk: LP :kva2: :kva2:
žrebec Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 (popravljeno) Mogoče bi probali brez modre podlage in elipse. Samo za probo :unsure: LP Luc Pa še po tvoje...... :D LP žrebec Pa še po tvoje LUC...... :D LP žrebec Popravljeno Marec 6, 2007. Popravil žrebec
DADY Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Pa še po tvoje...... :D LP žrebec Pa še po tvoje LUC...... :D LP žrebec Ta zadeva je super izpadla!! :kva2: :kva2: Čestitam :worship: :worship: LP :yea1: :yea1: :yea1:
V-strom650 Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 (popravljeno) Pa še po tvoje...... :D LP žrebec Pa še po tvoje LUC...... :D LP žrebec Super delo! Za moj okus ocena 5+. Kaj če bi morda poskusil obrobiti logotip z obrisom meje Slovenije? Pa bi morda tisti napis Slovenija odstranil (ali pa tudi pustil)? Sicer pa sem uredil nekaj brezplačnega spletnega prostora na naslovu: http://users.volja.net/KL-V-Strom Aktivna pa je tudi domena (ker je brezplačna, ima moteč reklamni banner-ne klikati na njega!!!) http://www.KL-V-Strom.tk LP, Bojan. Popravljeno Marec 6, 2007. Popravil V-strom650
5er_ Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Pa še po tvoje...... :D LP žrebec Pa še po tvoje LUC...... :D LP žrebec žrebec, vsaka čast. lp 5er
glažar Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Moj stromček je včeraj dobil tablico :OK: :OK: :kva2: .Sem se hitro odločil pri zavarovalnici Triglav izkoristil njihovo akcijo 50%bonusa preneseš iz avta + 50% popusta .Plačilo registracije== zavarovanje je zneslo 113,20 eura=== cestna taksa in prometna pa 38,00 eura
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se