borist Objavljeno Avgust 16, 2010 Deli Objavljeno Avgust 16, 2010 Janetka vse naj!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 16, 2010 Deli Objavljeno Avgust 16, 2010 Kot prvo Janet velik sreče,zdravja,ljubezni ,da te bo družina ubogala kot te je do sedaj,možek ljubil in te puščal na moto vikende,gostil nas in kuhal kavo ,samo tako naprej želje pa so si ti že vse izplnile :naughty: kaj si spljoh se od naštetega želiš :naughty: Vem denar sam denar ni vse cede 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 16, 2010 Deli Objavljeno Avgust 16, 2010 Sedaj pa ono drugo . Nekateri člani družine V-strom so izrazili željo da bi v septembru imeli skupno zaklučno furo kot zaključek sezone, hkrati bi se poslovili od našega prijatelja SEBE JEBE,ki se odpravlja na BALI. Tako datum je dorečen petek 17,sobota 18,nedelja 19, september ,destinacija DALMACIJA ,spanje organizirano ,hrana tudi,pijača dokler bomo zdržali,kopanje obavezno,animator pa je tako SEBA JEBA. Jest in moja draga ženka greva v vsakem vremenu pa če padajo ušpičene prekle z neba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 16, 2010 Deli Objavljeno Avgust 16, 2010 Tako datum je dorečen petek 17,sobota 18,nedelja 19, september ,destinacija DALMACIJA ,spanje organizirano ,hrana tudi,pijača dokler bomo zdržali,kopanje obavezno,animator pa je tako SEBA JEBA.Jest in moja draga ženka greva v vsakem vremenu pa če padajo ušpičene prekle z neba a haaaaaaaa :surrender: smem vprašat neki... spanje in hrana se plačata , animacija Sebe-jebe pa je valjda gratis a ne? :naughty: Ker bo Glažar odsoten, vsem jeseničanom predlagam, da se v primeru razbitih stekel na oknih, vratih , balkonih, akvarijih itd oglasijo v Merkurju pri Tigru in si nabavijo polivinil (Tiger bo tist vikend dežural, ker ne dobi dopusta ) meni pa sporočite, ste kandidat za žurko ali ne, ker sem pristojna za sprejemanje rezervacij :evilgrin: obrazce za prijavo lahko kupite v DZS ali MK hvala , prosim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 16, 2010 Deli Objavljeno Avgust 16, 2010 Hvala vam za lepe želje oblubim, da bom v prihodnjem letu še bolj pridna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Avgust 16, 2010 Deli Objavljeno Avgust 16, 2010 Jest in moja draga ženka greva v vsakem vremenu pa če padajo ušpičene prekle z neba :grim js tudi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Avgust 16, 2010 Deli Objavljeno Avgust 16, 2010 A ste se okrog 12h pelal čez Šentjur? Mislim da ste bli taprav, saj ni al pa so redki s Stelvio(Tiger) med štromarji. Škoda, da nisem foruma v soboto bral, bi šla z mojo zravn. Bla pa sma v soboto popoldan na Jezerskem ...v dežju in niti slučajn kakšna fotka kot vaša. ob tej uri smo bili nekje pa res nekje tu:kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Avgust 16, 2010 Deli Objavljeno Avgust 16, 2010 skor bi pozabu k na kužka včeraj.Janetka ob rojstnem dnevu ti želim še mnogo varnih kilometrov, uric skupnega druženja, vse najlepše in najboljše nasploh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Avgust 16, 2010 Deli Objavljeno Avgust 16, 2010 Janetka , dežurna tečnoba vse naj boljše za rojstni dan pa veliko , veliko VARNIH kilometrov s tvojim štrom-čkom :grim Da boš pridna :grrr še naprej :blink: si pa itak že oblubla (če verjameš) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joma Objavljeno Avgust 16, 2010 Deli Objavljeno Avgust 16, 2010 :notworthy: Janetka:notworthy: Vse najlepše za tvoj roj.dan:010 :beer1: ,predvsem pa velikooo,zdravja, srečnih km z štromekom in da se ti uresničijo vse skrite želje. Joma&Jomica:yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cisco Objavljeno Avgust 16, 2010 Deli Objavljeno Avgust 16, 2010 Oj Janetka tud jaz se pridružujem vsem željam....sej veš...sploh kar si sama želiš.... pa še velik dobrih poročil za take k nismo zraven....pa seveda veliko slastnih trojanskih....sej veš kaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sekretar Objavljeno Avgust 16, 2010 Deli Objavljeno Avgust 16, 2010 kje si se pa ti pelu, da te nisem vidu? Glede cvička al pa frankinje maš pa čisto prav.Točno to se mi je zgodilo v nedeljo tako, da še danes nisem čisto pravi. Predvsem se ne smem sklonit in glasno govorjenje me nekam moti.... Bil na bicikl maratonu 100km verjetno ste se mel kul jaz pa tud Sekretar po pločniku hodijo pešaki pa kakšen kolesar se pele ne pa motorist,ki se boji umazat motor Nisem vedu,da se bojiš vode :naughty: Če bi teku čez cesto CVIČEK ALI FRANKINJA BI ŠEL PO KOLENIH Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sekretar Objavljeno Avgust 16, 2010 Deli Objavljeno Avgust 16, 2010 kje si se pa ti pelu, da te nisem vidu? Glede cvička al pa frankinje maš pa čisto prav.Točno to se mi je zgodilo v nedeljo tako, da še danes nisem čisto pravi. Predvsem se ne smem sklonit in glasno govorjenje me nekam moti.... Bil na bicikl maratonu 100km verjetno ste se mel kul jaz pa tud Sekretar po pločniku hodijo pešaki pa kakšen kolesar se pele ne pa motorist,ki se boji umazat motor Nisem vedu,da se bojiš vode :naughty: Če bi teku čez cesto CVIČEK ALI FRANKINJA BI ŠEL PO KOLENIH Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Avgust 16, 2010 Deli Objavljeno Avgust 16, 2010 kje si se pa ti pelu, da te nisem vidu? Glede cvička al pa frankinje maš pa čisto prav.Točno to se mi je zgodilo v nedeljo tako, da še danes nisem čisto pravi. Predvsem se ne smem sklonit in glasno govorjenje me nekam moti.... Za tabo po pločniku sam neki čoperist je bil vmes :naughty: Ja lani je blo ob Kolpi presenečenje z žabico,ki je lepo dišala :naughty: ne Janetka. Kolpa ni slaba za ponovit :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 17, 2010 Deli Objavljeno Avgust 17, 2010 Ja lani je blo ob Kolpi presenečenje z žabico,ki je lepo dišala :naughty: ne Janetka. ahaaaaaaaaaaa, dišala je ko pušlc, jest pa sijala ko lunca ponoči daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 17, 2010 Deli Objavljeno Avgust 17, 2010 dans je pa 17.8. en čist navaden torek in nimam več razloga za zabušavanje vsem, ki ste mi voščili tako in drugače sporočam Janetka vas ma rada in želim si, da še dolgo ostanemo štromarska družina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 17, 2010 Deli Objavljeno Avgust 17, 2010 Ja lani je blo ob Kolpi presenečenje z žabico,ki je lepo dišala :naughty: ne Janetka. Kolpa ni slaba za ponovit :beer1: To lahko ponovimo v dalmaciji. :evilgrin: KVa je sedaj klapa a ni nobenga interesenta za dalmacijo :naughty: . V-STROMARJI z besedo na dan,da vidmo kva si mislite smo za fešto, gremo ali grem sam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Avgust 17, 2010 Deli Objavljeno Avgust 17, 2010 gremo ali grem sam Te sunem al kaj......ne znaš brat.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 17, 2010 Deli Objavljeno Avgust 17, 2010 Te sunem al kaj......ne znaš brat.... Tebe tako ne štejem mislim ,hočem reč da si kot kufer na motorju zmeraj zadaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 17, 2010 Deli Objavljeno Avgust 17, 2010 ŠE zadnjič se v imenu družine DADYA ZAHVALJUJEM ZA DENARNO POMOČ ,ki ste jo v veliki meri prispevali. V imenu NEJCA se zahvaljujem PETER LOHKAR ŽREBCU MATJAŽU IN BRIGITI SERADU DJUME OFSAJDU SEBASTJAN KOMPARE BORIST IN NINA FRITZ JANETKA STROMINATOR IGOR BR IN DARJA DANT3 TIGER ŠIMUNKOVIČ RAJKO IN SAŠA RESNIK NIKO IN MOJCA RENEGADE BOJAN IN MAJA JOMA IN JOMICA LETALEC AKY VANDA GLAŽAR IN ŽEMLJICA IN VSEM KI STE KAKOR KOLI POMAGALI V TEH TEŽKIH TRENUTKIH HVALA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
horn3t Objavljeno Avgust 17, 2010 Deli Objavljeno Avgust 17, 2010 Če lahko še kako pomagam(o), pa napišite (PM ali pa sem gor) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Avgust 17, 2010 Avtor Deli Objavljeno Avgust 17, 2010 Sedaj pa ono drugo . Nekateri člani družine V-strom so izrazili željo da bi v septembru imeli skupno zaklučno furo kot zaključek sezone, hkrati bi se poslovili od našega prijatelja SEBE JEBE,ki se odpravlja na BALI. Tako datum je dorečen petek 17,sobota 18,nedelja 19, september ,destinacija DALMACIJA ,spanje organizirano ,hrana tudi,pijača dokler bomo zdržali,kopanje obavezno,animator pa je tako SEBA JEBA. Jest in moja draga ženka greva v vsakem vremenu pa če padajo ušpičene prekle z neba Štej me zraven Pa sam za firbec potolažit..a bo severneje ali južneje od Trogirja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pataja Objavljeno Avgust 17, 2010 Deli Objavljeno Avgust 17, 2010 To lahko ponovimo v dalmaciji. :evilgrin: KVa je sedaj klapa a ni nobenga interesenta za dalmacijo :naughty: . V-STROMARJI z besedo na dan,da vidmo kva si mislite smo za fešto, gremo ali grem sam Jupiiiii mene tut gor zapiš.Pa če toča pada grem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 17, 2010 Deli Objavljeno Avgust 17, 2010 Štej me zraven Pa sam za firbec potolažit..a bo severneje ali južneje od Trogirja? Mal me jebejo strani neba :naughty: JUŽNEJE KAKIH 100KM :wacko: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Avgust 17, 2010 Deli Objavljeno Avgust 17, 2010 Mal me jebejo strani neba :naughty: JUŽNEJE KAKIH 100KM :wacko: :wacko: Poglej na garmina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se