mac69 Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 Mislim da črnih mat tud več ne delajo :naughty: sploh pa so bili že takrat po polovični ceni ker jim je LAKA zmankal :lol1: :lol1: :lol1: moj črni je zlakiran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 Robert je po duši pravi štromar, BMW je res vozila njegova žena... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pataja Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 :evilgrin: Kljub današnjemu dežju, en vesel in nasmejan v štromar Čist si nam spackal stran s tem nemcem...Živeli štromarji... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 moj črni je (z) lakiran ... ker si moški ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 Mislim da črnih mat tud več ne delajo :naughty: sploh pa so bili že takrat po polovični ceni ker jim je LAKA zmankal :lol1: :lol1: :lol1: Glaži, midva se mava pa neki za pogovort na 4-oči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 Robert je po duši pravi štromar, BMW je res vozila njegova žena... se greš odvetnika, al te vest peče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Avgust 25, 2010 Avtor Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 :evilgrin: Čist si nam spackal stran s tem nemcem...Živeli štromarji... Tako je, BMW-jew, Yamah, Hond in Kawasakijev ne priznamo! P.S. Pleh je pleh, fetiš gor ali dol. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 se greš odvetnika, al te vest peče kot pravi Fritz... fetiš mam na BMW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 kot pravi Fritz... fetiš mam na BMW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatjazinBrigita Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 ojla, pa sej se ne upam :surrender: prjavt za Dalmacijo, me boste koj v en jark porinl, k ste se tolk rakurl čez Bavarce! A lahk še kej splo rečem klele gor Janetka? :xx: Če greva lahk zraven bova čist tiho :xx: O:-). A? Lep pozdravček družbica. BYBY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 Jaz se že nisem upal prjavt :unsure: Če maš italjana je še slabš :wacko: janetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
horn3t Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 Zanimive debate imate, kot vedno (čeprav zmagovalca tu ne bo, ampak imate vsaj kaj za govorit ). Želim vam, da se imate v Dalmaciji maksimalno lepo in da pridete varno vsi nazaj. Jaz žal ne morem z vami, ker imam sedaj kar nekaj vikendov delavnih (sem pač najnižje v prehranjevalni verigi v firmi), tako da tudi moj Štromček bolj kot ne sameva (pa še občutek imam, da bi bil bolj kot ne cokla - pač sem še začetnik in te zadeve). No včasih mi uspe pobegniti kam z njim za kako urico ali dve... Sicer dvomim, da se bo kdo kaj dosti spominjal tega vikenda :beer1: , ampak se vseeno priporočam za kakšne vtise in po možnosti slike Pa da se od mojega soimenjaka poslovite, kot se zagre Lep dan želim vsem še naprej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 Ofi vidim da si se mal zasanjal :naughty: Sem jest tud sedu na BMW-ju sam nimam slike a ne MAtjaž :010 Matjaž Brigita seveda vaju vzamemo sabo :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatjazinBrigita Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 HVALA GLAŽI, si me kar mal pomiril. Torej lahko začnem napenjati sile in premikati gore, da se pridruživa. BYBY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 pa sej se ne upam :surrender: prjavt za Dalmacijo, me boste koj v en jark porinl, k ste se tolk rakurl čez Bavarce! Eh prijatelj ne sekiraj se.. pa kot pravi Tiger "Kokodaka lahko vsak-ne more pa vsak znesti jajc " Ofi vidim da si se mal zasanjal :naughty: Jap :yes: sem že vidu Dolomite, pa ovinke, pa .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Avgust 25, 2010 Avtor Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 Jaz se že nisem upal prjavt :unsure: Če maš italjana je še slabš :wacko: Če voziš Italijana te vzamemo iz sožalja Da nauš mislu, da sem res tok žleht..po novem baje prodajajo prozorne pokrove košare sklopke na tisočki. Da lahko gledaš v živo kako razpada Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 (popravljeno) Če voziš Italijana te vzamemo iz sožalja Da nauš mislu, da sem res tok žleht..po novem baje prodajajo prozorne pokrove košare sklopke na tisočki. Da lahko gledaš v živo kako razpada :lol1: Popravljeno Avgust 25, 2010. Popravil Ofsajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 Če voziš Italijana te vzamemo iz sožalja Da nauš mislu, da sem res tok žleht..po novem baje prodajajo prozorne pokrove košare sklopke na tisočki. Da lahko gledaš v živo kako razpada A to za Dukatija ? :surrender: Na Guzziju ne boš videl sklopke od strani.... Pa tud na tvoji 1000-ki bo prej razpadla....vpraš Bruma :naughty: Bomo ustanovili sekcijo bivših štromarjov.. Če nas že ne marate se bomo pa po svoje vozil....no problem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Avgust 25, 2010 Avtor Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 A to za Dukatija ? :surrender: Na Guzziju ne boš videl sklopke od strani.... Pa tud na tvoji 1000-ki bo prej razpadla....vpraš Bruma :naughty: Bomo ustanovili sekcijo bivših štromarjov.. Če nas že ne marate se bomo pa po svoje vozil....no problem Tisto za košaro sklopke je bilo mišljeno za KLV/DL 1000. Saj sem napisal..da ne boš mislil, da sem tako žleht. Jej, jej..nič ne berete Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno Avgust 26, 2010 Deli Objavljeno Avgust 26, 2010 Bomo ustanovili sekcijo bivših štromarjov.. Če nas že ne marate se bomo pa po svoje vozil....no problem Sem se zdajle kar nekaj časa smejal, kaj naredi en vesel obraz :grim :grim Tiger, Matjaž - bomo kar danes ustanovil :yea2: , da bo mir pr hiš Glažar, te bomo v dalmaciji na " kr neki " slikal, ampak objavil boš na lastno odgovornost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 26, 2010 Deli Objavljeno Avgust 26, 2010 Jaz se že nisem upal prjavt :unsure: Če maš italjana je še slabš :wacko: vstrajam da Tiger ostane pr Štromarjih drgač bom jest izstopla :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 26, 2010 Deli Objavljeno Avgust 26, 2010 Fresh: 1+2. Glažar in Žemljica 3. Ofsajd 4. Fritz 5. Pataja (oranžni Žan) 6. 70 Robert 7. Seba jeba skini se 8+9. BrigitaMatjažWagen Glaži je rezerviral za 20-30 ljudi torej manjka nam še cca 20 prostovoljcev za test Robertovega mopeda Robert vzemi seboj 3 zavoje robčkov , da boš slino brisal z motorja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Avgust 26, 2010 Deli Objavljeno Avgust 26, 2010 mimogrede z robertom gre tudi njegova žena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno Avgust 26, 2010 Deli Objavljeno Avgust 26, 2010 mimogrede z robertom gre tudi njegova žena na v stromu 650, tako da bom janetka vszel sam 1 pakelc in pol robčku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se