brankop Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 Če že ne pridem na furo z vami pa naročam in komaj čakam na: ime/nick name: BRANKOP število majic: 2 velikost: XL model: moški ime/nick name: BRANKOP število majic: 1 velikost: M model: ženski Ažurno spemljam vaša potepanja - fure in ostalo in vam vsem želim še veliko varnih km :beer1: Mogoč že piše pa vseen.... kdaj in kje pa dobimo majice?
Baracuda Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 ime/nick name:Baracuda število majic 1 velikost XL moški/ženski model :beer1: M ime/nick name Baracuda število majic 1 velikost M moški/ženski model Ž
bobiboss Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 ok evo še mene za majice nick itak poznaš pa naj bo še enkrat: BobiBoss 2x velikost XL moški tip majice :closedeyes: in pa 2x M ženski tip za mojo drago.nisem napisal najdražjo, ker vem, da so nekatere še dražje.:grim pa lahko bi se malo vzdržali, dokler je moj štromček na servisu in mi ne delali skominB).
igor br Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 Nepreklicno naročava: ime/nick name: igor br - igor število majic 1 velikost XL moški/ženski model : M ime/nick name igor br - darja število majic 1 velikost L moški/ženski model Ž lp i+d
renegade Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 MAJICE ???? Vi meni majice ....jaz vam Rožice ... SE VE !! Naročam : ime/nick name: RENEGADE število majic 1 velikost XL moški/ženski model : M ime/nick name : MAJA število majic 1 velikost : S moški/ženski model Ž
theone5 Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 Js bi tudi naročil 2 kom... sam me prej zanima kam morm po njo prSTROMat...
glažar Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 (popravljeno) No pa mi je uspelo priti na medmrežje Glede naročil majic je takole sedaj sprejemamo naročila da vidimo koliko je interesentov to spremlja in zapisuje ,beleži naša vrla statističarka JANETKA. Ko bomo vedeli koliko majic se bo naročilo se gre v izdelavo in plačilo ki se bo nakazovalo na račun ki ga imam odprtega za takšne namene .Ko bodo majce izdelane se bomo dogovorili za lokacijo kjer bomo malo požurilali in podelili majice ,isto je bilo z prvim kompletom ki ga je organiziral RENEGADE Popravljeno September 7, 2010. Popravil glažar
horn3t Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 Aja, pa še nekaj - po moje bo tudi Dant3 želel kakšno majico, samo velikosti pa ne bi vedel. Ker je Dant3 na dopustu, bom pač rekel, da še eno majico, velikost pa se zmenite sami. Upam, da nisem naredil kake napake :surrender: Lep preostanek večera!
serad Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 ime/nick name: seba-jeba število majic: 2 velikost: 1xL, 1xM model: moški BTW, mali pol-off-topic, odločitev je padla: http://www.motosvet.com/ads/motocikli/izpis.php?cid=1187 :surrender: Če poznate nekoga ki bi bil lahko zainteresiran, posredujte...
Fritz Objavljeno September 7, 2010 Avtor Opozori Objavljeno September 7, 2010 (popravljeno) BTW, mali pol-off-topic, odločitev je padla: :surrender: Sam ti si pa res zajebane sorte..ena napaka in takoj kapitalna kazen - brez milosti BTW Majica 1, moška, XL...pa če je lahko črna Popravljeno September 7, 2010. Popravil Fritz
sekretar Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 evo še mene dajna listo čakajočih ime/nick name: sekretar število majic:1 velikost:xxl moški model ime/nick name : mateja število majic :1 velikost: m moški/ženski model: ženski model lp
gody01 Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 štrom majce bi pa jaz tudi mel ime/nick name: gody01 število majic: 2 velikost: xl model: moški
mac69 Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 tudi jaz bi se pridružo na listo čakajočih za majice 2 x XL 2 x S :yes: :yes: :yes:
janetka Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 aloha pišite prosim model majice moški ali ženski v nasprotnem primeru bom k naročilu vpisala model sodeč po spolu naročnika/nickname :grim potem pa stlačte nase S velikost če lahko
janetka Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 tudi jaz bi se pridružo na listo čakajočih za majice 2 x XL 2 x S :yes: :yes: :yes: ej model..... vpiši model majice ker, če ti stlačiš nase S velikost, sem jest pepermintov burek :lol:
janetka Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Dalmacija: 1+2. Glažar in Žemljica 3. Ofsajd 4. Fritz 5. Pataja (oranžni Žan) 6+7. Serad in Suzana 8+9. BrigitaMatjažWagen 10+11.Renegade in Maja 12+13.Miha in Nevenka 14. Janetka
damjan77 Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Vidim da je lista za majce vedno daljša. A lahko še jest uletim??? 2 x L - moška (nick: Damjan) 2 x S - ženska (nick- Katy) Hvala.
cede Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Naročam 1. xl 1. l majico črno naročnik cede
Aky Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Mogoče bom celo jaz v Dalmacijo zapelal... Kakšen je sploh urnik? Nisem našel kaj veliko med posti. Samo da gremo ene 100 km južno od Trogirja.To je za mene jug otoka Lastovo. Gremo! A.
Strominator Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Prilagam dokazila v sliki: http://picasaweb.goo...feat=directlink olje steklo? pocil pokrov oljnega filtra? se je "zaletel" kaksen kamencek vanj? ali je bilo kaj drugega narobe? šlepanje z avtovleko pa mi je že znano - imel lani pozno v jeseni gumidefekt in sem imel preveliko luknjo, da bi sam zakrpal in me je avtovleka odpeljala do najblizjega amzs, kjer mi je tip začel žico ven vlačiti iz gume ?!?!?! nato sem vztrajal, da me z avtovleko domov (iz škocjana na dolenjskem v mb) odpeljejo, saj si s taksnim mojstrom ne morem pomagati pri flikanju - saj mi še injekcije iz notranje strani ne bi znal dati tudi jaz bi imel majico, pravzaprav 2 ime/nick name SaScha število majic 1 velikost M moški/ženski model Ž in ime/nick name Strominator število majic 1 velikost L moški/ženski model M LP
glažar Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Mogoče bom celo jaz v Dalmacijo zapelal... Kakšen je sploh urnik? Nisem našel kaj veliko med posti. Samo da gremo ene 100 km južno od Trogirja.To je za mene jug otoka Lastovo. Gremo! A. AKY če si bral tudi veš da boš zvedel vse v petek :naughty: .Z katero skupino greš zjutraj z menoj ,ali z OFIJEM OB 14H .
theone5 Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Tudi jaz bi imel majici... ime/nick name NoName število majic 1 velikost M moški/ženski model Ž in ime/nick name Theone5 število majic 1 velikost L moški/ženski model M LP
Aky Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 AKY če si bral tudi veš da boš zvedel vse v petek :naughty: .Z katero skupino greš zjutraj z menoj ,ali z OFIJEM OB 14H . Hja. Kdaj greš ti? Od kod? Koliko ur je vožnje? A.
mac69 Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 ej model..... vpiši model majice ker, če ti stlačiš nase S velikost, sem jest pepermintov burek :lol: 2 x XL moški 2 x S ženski da nebi mal čuden zgledo pa lep pozdravček
pataja Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Moja malenkost jaz bi mel dve moški majci xl žan lp.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se