janetka Objavljeno Oktober 7, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2010 limam Glažijev post: Rok za nakazila se izteče 13.10.2010 VSAKEGA POSEBEJ PROSIM DA V OKECE ZA NAMEN NAPIŠE SVOJE IME IZ FORUMA SAJ VAS SAMO POD TEMI IMENI TUDI POZNAMO,IN KOLIKO MAJIC JE NAROČIL,GLEDE VELIKOSTI IMA JANETKA SPISEK ŠTEVILKA RAČUNA JE SI56-0510-0702-6690-158 Prejemnik: POTOKAR JOŽE VELIKI BREG 30 4281 MOJSTRANA Majica je 9,50 € imate še točno 6 dni 1 uro 17 minut časa preden vam Glaži zavije vrat :yes:
OFI Objavljeno Oktober 7, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2010 (popravljeno) Zoisov grad je že gostil prve "štromarje". Nedelja ni bila izključno delovna. Ta dan sta skozi Slovenijo KLVlirala naša prijatelja iz Dubrovnika Jeeves in Romana. S Trojan smo odrinili mimo LJ do Bleda. Od tam do Bohinjske Bistrice, kjer sta naša prijatelja prenočila. Popravljeno Oktober 7, 2010. Popravil Ofsajd
Aky Objavljeno Oktober 8, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2010 Jutri delam majhno turco do Pule. Gre kdo zraven? A.
glažar Objavljeno Oktober 9, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2010 evo dons smo se mal pelal :010 :010
cisco Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 Oj! Tud jaz z mojima boljšima polovicama naredu eno luštno dvodnevno furco do Raba (pa Rab po dolgem in požez) in nazaj. Super..sonček in toplo...dol je še kar poletje... Rab (mesto) pa....ja ne uvrščajo ga zastonj med top 5 lepših jadranskih mest na Hrvaškem.... par fotk:
cisco Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 Še par fotk prpnem...palme...tko lepih in bogatih palm pa že dolg nisem vidu....
cisco Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 še slikca ali dve moje druge boljše polovice:
serad Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 evo dons smo se mal pelal :010 :010 buzet, ane?
cisco Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 Ravno se pripravljam še na fotko iz še enega zornega kota ko me zmoti "trajekt".... ampak tokrat z nenavadnimi turisti iz bližnjega otočka....same mrhe.... :naughty:
cisco Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 zvečer pa fešta na glavnem trgu ...kao en zaključek sezone....hrane in pijače kuker si hotu....tko da jih je :beer1: kar neki padl.... muska za vikat....klapa Maslina pol pa še en bend ki je razturu.... probu bom en komad pripet(sam zvočni posnetek, video je zlo švoh)...upam da rata....me je spomnu na....no eni bote že vedl ker ste tam bili :naughty: byby ma ni ratal
glažar Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 buzet, ane? ko smo te klical smo bili v pezinu ta slika je iz motovuna
cisco Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 povezava do filmčka na youtube:
Baracuda Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 povezava do filmčka na youtube: una na desni se bul švoh vid :evilgrin: -lepo :notworthy:
Baracuda Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 jst moram pa doma nogo u luft držat pa čakat,da bo nehalo bolet u p.........
MatjazinBrigita Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 jst moram pa doma nogo u luft držat pa čakat,da bo nehalo bolet u p......... HEJ prijatelj, tale BARAKUDA te je pa dobr zagrizla! )) Čim prej se pozdravi, jej vitamine, pa mamico bogej! BYBY
janetka Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 jst moram pa doma nogo u luft držat pa čakat,da bo nehalo bolet u p......... ja madonca si kosmat :lol: Barči, bom pesti držala da bo lepa brazgotinca
Fritz Objavljeno Oktober 11, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 (popravljeno) Ojla Boris, kolenčka lepo vahtat, pa naj te Joži pazi i mazi, ti pa da boš priden in prijazen (ker zna ratat hudo tečno, ko si tako začasno omejeno mobilen in opravilen). Upam, da so te dohtarji poservisirali tako kot Dr. Brum tvojega štromčka in da bo kolenček do naslednje sezone kt ganz nov za nove podvige in hrumenje tistih dveh Leotov Pazi nase, fajn se pozdravi in bodi dobro. Popravljeno Oktober 11, 2010. Popravil Fritz
žrebec Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 Živjo, Baracuda, tvoja je imela manjšo čeljust kot moja, jaz sem jih naštel 31 zob. Boli pa enako, , kajne? Okrevaj čimprej, pa s cvičkom zalivej, da bo lepo zaraslo, pe ne mislit na ker to kožo napenja. Glažar, žrebko in žrebička sta se pofočkala. LP vsem, zdaj pa nazaj v Underground. :krneki:
horn3t Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 Tudi jaz želim čim bolj uspešno celjenje in da bi potem koleno še dooooolgo opravljalo svojo funkcijo. LP
janetka Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 Horn3t kdaj boš pokazu Štroma
horn3t Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 Saj po moje si ga že videla, pa nisi vedela, da sem jaz :krneki: , pa sem blendal in pozdravljal. Drugače pa bodo slike ob prvi priliki, v živo pa bova verjetno spet opažena v bolj toplih mesecih. Sicer pa (zaenkrat) belega Štroma s precej neonsko-rumenim voznikom moje postave bolj težko zgrešiš, sedaj ko ima slovensko tablico sicer malo manj izstopa, a vendarle... Lep dan vsem!
glažar Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 jst moram pa doma nogo u luft držat pa čakat,da bo nehalo bolet u p......... barči tole pa zgleda grozno je tud mene mal zabolel ko sem tole gledu .Ampak dolenci se nedate ,pa so ti glih zdej moral to nardit ko je trgatev no to upam da ste že potrgal pa martinovo ,apak najbol važno je da boš ti zdrav v MAJU :naughty:
OFI Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 Živjo, Baracuda, tvoja je imela manjšo čeljust kot moja, jaz sem jih naštel 31 zob. Boli pa enako, , kajne? Okrevaj čimprej, pa s cvičkom zalivej, da bo lepo zaraslo, pe ne mislit na ker to kožo napenja. Glažar, žrebko in žrebička sta se pofočkala. LP vsem, zdaj pa nazaj v Underground. :krneki: lej lej kdo je še živ....sm že mislu da si utonu v Jadriji
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se