OFI Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 jst moram pa doma nogo u luft držat pa čakat,da bo nehalo bolet u p......... "Ne daj se Ines"....... kolega vsakič ko zaboli mal šnopca.... :naughty:
NinaT Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 Saj po moje si ga že videla, pa nisi vedela, da sem jaz :krneki: , pa sem blendal in pozdravljal. Drugače pa bodo slike ob prvi priliki, v živo pa bova verjetno spet opažena v bolj toplih mesecih. Sicer pa (zaenkrat) belega Štroma s precej neonsko-rumenim voznikom moje postave bolj težko zgrešiš, sedaj ko ima slovensko tablico sicer malo manj izstopa, a vendarle... Lep dan vsem! Zakaj "zaenkrat" belega? Saj je sedaj vendar najlepše barve :naughty:
cede Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 Pozdravljen cede je nakazal za dve majčke mal preverte če ste dobil denar pa en
Baracuda Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 (popravljeno) Hvala vsem za vzpodbudne besede največji problem je ,da so samo šrauf ven vzel od prejšne križne vezi zdej je treba pa novo napelat tle sem pa v "ČAKALNI VRSTI" upam,da pridem na vrsto "kmalu",da mi še naslednje sezone ne z.. Popravljeno Oktober 11, 2010. Popravil Baracuda
janetka Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 limam Glažijev post: Rok za nakazila se izteče 13.10.2010 VSAKEGA POSEBEJ PROSIM DA V OKECE ZA NAMEN NAPIŠE SVOJE IME IZ FORUMA SAJ VAS SAMO POD TEMI IMENI TUDI POZNAMO,IN KOLIKO MAJIC JE NAROČIL,GLEDE VELIKOSTI IMA JANETKA SPISEK ŠTEVILKA RAČUNA JE SI56-0510-0702-6690-158 Prejemnik: POTOKAR JOŽE VELIKI BREG 30 4281 MOJSTRANA Majica je 9,50 € imate še točno 1 dan časa preden vam Glaži zavije vrat :naughty:
janetka Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 Zakaj "zaenkrat" belega? Saj je sedaj vendar najlepše barve :naughty: Zato ker je zdaj spoznal :surrender: tisto kar vam jest že ves čas "tumbam" .... kar se tiče bele barve bravo Horn3t :notworthy:
NinaT Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 Zato ker je zdaj spoznal :surrender: tisto kar vam jest že ves čas "tumbam" .... kar se tiče bele barve bravo Horn3t :notworthy: Bel je preverjeno odporen na kakce , na blato pa res ni :surrender:
horn3t Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 (popravljeno) Ja, janetka črn je lep . In ja, bel je - vsaj meni najlepši :krneki:. Ampak, ker bi bil rad bolj opazen (recimo, da bom imel potem manj "čudnih" situacij, ko "me niso opazili" - kljub neonsko rumeni čeladi in jakni in da se trudim voziti po omejitvah in predvidevati vse možne variante, da me kdo "skalti"), sem premišljeval, da bi ga dal polepiti s folijo. Mogoče kako oranžno ali rdeče "sunce japansko" na beli podlagi ali kaj takega. Bom videl, kakšen dizajn mi bodo pripravili. LP vsem Popravljeno Oktober 12, 2010. Popravil horn3t
OFI Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 Ja, janetka črn je lep . In ja, bel je - vsaj meni najlepši :krneki:. Ampak, ker bi bil rad bolj opazen (recimo, da bom imel potem manj "čudnih" situacij, ko "me niso opazili" - kljub neonsko rumeni čeladi in jakni in da se trudim voziti po omejitvah in predvidevati vse možne variante, da me kdo "skalti"), sem premišljeval, da bi ga dal polepiti s folijo. Mogoče kako oranžno ali rdeče "sunce japansko" na beli podlagi ali kaj takega. Bom videl, kakšen dizajn mi bodo pripravili. LP vsem probaj rdečo
horn3t Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 (popravljeno) Tole je osnovna zamisel... kako bo izgledala v 3D na Stromu, pa še ne vem... LP Popravljeno Oktober 12, 2010. Popravil horn3t
theone5 Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 limam Glažijev post: Rok za nakazila se izteče 13.10.2010 VSAKEGA POSEBEJ PROSIM DA V OKECE ZA NAMEN NAPIŠE SVOJE IME IZ FORUMA SAJ VAS SAMO POD TEMI IMENI TUDI POZNAMO,IN KOLIKO MAJIC JE NAROČIL,GLEDE VELIKOSTI IMA JANETKA SPISEK ŠTEVILKA RAČUNA JE SI56-0510-0702-6690-158 Prejemnik: POTOKAR JOŽE VELIKI BREG 30 4281 MOJSTRANA Majica je 9,50 € imate še točno 1 dan časa preden vam Glaži zavije vrat :naughty: žal sem polno zaposlen še nakazat ni blo časa... potreboval bi še številko banke...
janetka Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 žal sem polno zaposlen še nakazat ni blo časa... potreboval bi še številko banke... Rok za nakazila se izteče 13.10.2010 VSAKEGA POSEBEJ PROSIM DA V OKECE ZA NAMEN NAPIŠE SVOJE IME IZ FORUMA SAJ VAS SAMO POD TEMI IMENI TUDI POZNAMO,IN KOLIKO MAJIC JE NAROČIL,GLEDE VELIKOSTI IMA JANETKA SPISEK ŠTEVILKA RAČUNA JE SI56-0510-0702-6690-158 Prejemnik: POTOKAR JOŽE VELIKI BREG 30 4281 MOJSTRANA Majica je 9,50 €
theone5 Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 Torej ne rabim številke banke...nisem mislil bančnega računa... tudi prav... Ne nakazujem ravno pogosto...
OFI Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 Sezono je treba tut uradno končat, pa zalit. Kdo pride v nedeljo ob 11ih na Trojane na kafe in krof? daneb 1
horn3t Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 Delam, žal (pa ravno na rojstni dan ) Pa Glažarju bom že sedaj čestital za rojstni dan, ker se zna zgoditi, da bom drugače pozabil (po treh nočnih in delu na nedeljo se to zna zgoditi :zzz: ). Torej Glažar, vse najboljše, pa naj zdravje dobro služi in čim več lepih in varnih kilometrov. Pa spijte še eno kavo v mojem imenu. LP daneb 1
janetka Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 Torej ne rabim številke banke...nisem mislil bančnega računa... tudi prav... Ne nakazujem ravno pogosto... , brez zamere prosim, sem mislila, da si spregledal račun, sorčy
janetka Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 Sezono je treba tut uradno končat, pa zalit. Kdo pride v nedeljo ob 11ih na Trojane na kafe in krof? oooooooooooooooooooooo torej bo tudi letos " krofijada " na 17.10. ko praznujeta Glažar in Horn3t, naj še kot zanimivost povem da, je Glažar praznoval 18 let ko je Horny privekal na svet, :naughty:
borist Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 Sezono je treba tut uradno končat, pa zalit. Kdo pride v nedeljo ob 11ih na Trojane na kafe in krof? Evo, to pa definitivno pišem na koledarček. Sicer mopeda še ne mislim konzervirat...
glažar Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 naj še kot zanimivost povem da, je Glažar praznoval 18 let ko je Horny privekal na svet, :naughty: To so bila leta in tudi prvi motoristična ,Janet tole je zabolelo 18 let vaaaaaauuuuuuuuu
Baracuda Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 To so bila leta in tudi prvi motoristična ,Janet tole je zabolelo 18 let vaaaaaauuuuuuuuu Svet se vrti naprej-pa ne da je že leto okol vse naj,naj obema spite pa kakšn :beer1: Mene tud ne bo letos kaj čmo bo pa manjši račun mejte se
janetka Objavljeno Oktober 13, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2010 To so bila leta in tudi prvi motoristična ,Janet tole je zabolelo 18 let vaaaaaauuuuuuuuu Glažar, boli, al ne boli, to so statistična dejstva
janetka Objavljeno Oktober 13, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2010 Evo, to pa definitivno pišem na koledarček. Sicer mopeda še ne mislim konzervirat... Mopedi so prepovedani, lahko pa prideš z motorjem ali avtom :evilgrin:
borist Objavljeno Oktober 13, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2010 Mopedi so prepovedani, lahko pa prideš z motorjem ali avtom :evilgrin: Niti bel moped te ne omehča?
brankop Objavljeno Oktober 13, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2010 Včeraj sem tud jaz končn nakazal za majice. Če v nedeljo ne bo dežja se vidmo na Trojanah Pa še ena slikca iz Pavličevega sedla
janetka Objavljeno Oktober 13, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2010 Včeraj sem tud jaz končn nakazal za majice. Če v nedeljo ne bo dežja se vidmo na Trojanah Pa še ena slikca iz Pavličevega sedla Tigerrrrrrrrrrrrrrr a se ti kej kolca ? lej kuko je lep lej kuko se šajna a veš kuko je fajn tresu na zadnjem zicu :naughty: le kuko si mel srce prodat to lepoto gorensko, šmrk Brankop, merkej tega Štroma ako ti je život drag Niti bel moped te ne omehča? :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se